Set cărucior sport Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny Jogger Smoby parasolar rabatabil şi roţi din cauciuc şi scaun de masă, scaun de maşină şi leagăn 3in1

Detalii privind produsul

Căruciorul sport Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny şi scaun de masă, scaun de maşină şi leagăn este un set minunat de jucărie pentru fiecare fetiță de la vârsta de 3 ani. Jucăriile se completează în culoare și design, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile  vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor, dezvoltării fanteziei și imaginației.  Setul de jucărie se poate achiziționa la preț avantajos astfel că, veți putea și economisi. În produsele Smoby se reflectă designul franțuzesc și calitatea unică, care va cuceri inima fiecărui copilaș. Setul de jucărie este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii. 

Cărucior sport Trio Pastel Maxi-Cosi&Quinny Jogger Smoby rabatabil, cu parasolar şi roţi din cauciuc

Căruciorul de sport , Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny este un cărucior buggy modern și practic pentru o păpușă de jucărie cu o lungime de 32-42 cm. Căruciorul minunat strălucește în culoarea roz pastel și o va fascina pe fiecare fetiță de la 3 ani, care își duce cu plăcere păpușa preferată la plimbare. Păpușa de jucărie va sta în siguranță în cărucior datorită centurii de siguranță. Căruciorul cu trei roți s-a fabricat cu o construcție metalică combinată cu material din plastic de calitate, ușoară, dar în același timp și stabilă. Micile bone îl vor putea ghida confortabil și ușor și vor transporta păpușa. Roțile din cauciuc de calitate garantează deplasarea silențioasă, iar prima roată a fost dotată și cu protecție pentru noroi. Scaunul păpușii de jucărie se poate rabata și astfel se poate regla complet în funcție de nevoile păpușii. 

Căruciorul de jucărie buggy, Trio Pastel este confortabil, scaunul din plastic a fost acoperit cu o husă specială, iar centura de siguranță protejează păpușa de jucărie. Parasolarul protejează păpușa de jucărie de razele dăunătoare ale soarelui și spațiul de, depozitare oferă o posibilitate minunată pentru depozitarea lucrurilor și accesoriilor de nelipsit. Căruciorul se poate plia într-un mod ușor și se poate transporta ușor. Acesta nu ocupă mult spațiu. Păpușa de jucărie nu este inclusă în ambalaj. Căruciorul este imitația precum cea reală a căruciorului real. Copii adoră să se joace cu păpușa, cu plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc sau o leagănă în cărucior. Dimensiunea căruciorului este de 74*39*63 cm, iar înălțimea totală a mânerului este de 63 cm, lungimea căruciorului este de 74 cm. 

Combinaţie triplă leagăn scaun de maşină și scaun de masă Smoby pentru păpuşă de jucărie triunghi cu model

Jucăria, care strălucește în triplă combinație Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny este cea mai bună alegere ca și cadou pentru fetița dumneavoastră de la vârsta de 3 ani. Combinația triplă, practică a scaunului de mașină pentru păpușa de jucărie, scaunul de masă și leagăn o vor aprecia în primul rând acele fetițe, care au grijă cu plăcere de păpușa lor de jucărie, cu plăcere o îmbracă, o hrănesc, o adorm. Avantajul jucăriei este că, oferă numeroase posibilități de, distracție pentru copilași făcând astfel jucăria mai distractivă. Accesoriul pentru păpușa de jucărie strălucește în culori minunate de pastel- în combinația de culori roz, gri și alb completând structura albă metalică. Structura jucăriei se poate folosi în două moduri-combinat cu scaunul de mașină, un scaun înalt de masă cu pult pentru luarea mesei sau va forma un leagăn. 

Scaunul de mașină de jucărie se poate folosi în timpul călătoriei astfel că, păpușa va fi în siguranță și în același timp se va transforma ușor într-unul portabil. Copii își transportă cu plăcere păpușa cu mașina, mai ales într-un scaun practic de mașină pentru păpușă astfel că, își vor putea duce oriunde cu ei păpușa lor preferată. Dacă dispuneți de cărucior Maxi Cosi & Quinny 3în1 atunci scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie îl veți putea ajuta pe structura căruciorului. Scaunul de masă Maxi Cosi & Quinny se folosește pentru hrănirea păpușii de jucărie. Înălțimea acestuia de la sol ajunge la 72 de cm. Spătarul scaunului de masă este îndeajuns de înalt. Pentru hrănirea confortabilă mica mamă poate folosi pultul pentru hrănire detașabil din plastic, care strălucește în culoare gri. Dacă păpușa de jucărie a obosit se poate adormi legănând-o în leagăn cu mișcări plăcute de balansare. Accesoriile pentru păpușa de jucărie le-au fabricat pentru păpușa de jucărie cu o înălțime de 42 cm. Scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie este dotat cu un mâner reglabil format ergonomic. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din materiale de plastic puternice, stabile, care în același timp sunt netede, plăcute, moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni74*39*63 cm
Inaltimea produsului63 cm
Dimensiunile ambalajului32*19*53 cm
Lungime intreaga74 cm
Înălțimea mânerului63 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,6 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...