Set cărucior sport Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny Jogger Smoby cu parasolar rabatabil şi roţi din cauciuc şi scaun de maşină

Detalii privind produsul

Căruciorul sport Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny şi scaun de maşină pentru păpuşa de jucărie este un set minunat de jucărie pentru fiecare fetiță de la vârsta de 3 ani. Jucăriile se completează în culoare și design, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile  vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor, dezvoltării fanteziei și imaginației.  Setul de jucărie se poate achiziționa la preț avantajos astfel că, veți putea și economisi. În produsele Smoby se reflectă designul franțuzesc și calitatea unică, care va cuceri inima fiecărui copilaș. Setul de jucărie este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii. 

Cărucior sport Trio Pastel Maxi-Cosi&Quinny Jogger Smoby rabatabil, cu parasolar şi roţi din cauciuc

Căruciorul de sport , Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny este un cărucior buggy modern și practic pentru o păpușă de jucărie cu o lungime de 32-42 cm. Căruciorul minunat strălucește în culoarea roz pastel și o va fascina pe fiecare fetiță de la 3 ani, care își duce cu plăcere păpușa preferată la plimbare. Păpușa de jucărie va sta în siguranță în cărucior datorită centurii de siguranță. Căruciorul cu trei roți s-a fabricat cu o construcție metalică combinată cu material din plastic de calitate, ușoară, dar în același timp și stabilă. Micile bone îl vor putea ghida confortabil și ușor și vor transporta păpușa. Roțile din cauciuc de calitate garantează deplasarea silențioasă, iar prima roată a fost dotată și cu protecție pentru noroi. Scaunul păpușii de jucărie se poate rabata și astfel se poate regla complet în funcție de nevoile păpușii. 

Căruciorul de jucărie buggy, Trio Pastel este confortabil, scaunul din plastic a fost acoperit cu o husă specială, iar centura de siguranță protejează păpușa de jucărie. Parasolarul protejează păpușa de jucărie de razele dăunătoare ale soarelui și spațiul de, depozitare oferă o posibilitate minunată pentru depozitarea lucrurilor și accesoriilor de nelipsit. Căruciorul se poate plia într-un mod ușor și se poate transporta ușor. Acesta nu ocupă mult spațiu. Păpușa de jucărie nu este inclusă în ambalaj. Căruciorul este imitația precum cea reală a căruciorului real. Copii adoră să se joace cu păpușa, cu plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc sau o leagănă în cărucior. Dimensiunea căruciorului este de 74*39*63 cm, iar înălțimea totală a mânerului este de 63 cm, lungimea căruciorului este de 74 cm. 

Scaun de maşină Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby pentru păpuşă roz cu model triunghi

Scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie Trio Pastel de la producătorul franțuzesc Smoby este un accesoriu practic pentru transportarea păpușii de jucărie. Acesta strălucește în roz minunat, care este completat cu combinația gri și alb. Scaunul de mașină Smoby l-au fabricat pentru transportarea păpușii de jucărie astfel că, și păpușa va fi în siguranță în timpul călătoriei. Scaunul de mașină Maxi Cosi&Quinny este potrivit pentru o păpușă de jucărie de 42 cm. Partea sa din textil se poate detașa, mânerul său de împins este format ergonomic și este reglabil ca să se adapteze perfect la nevoile copilașului dumneavoastră. În partea din spate a scaunului de mașină copilașul dumneavoastră găsește o parte mică potrivită pentru depozitarea lucrurilor mici. Păpușa de jucărie nu face parte din ambalaj.

Scaunul de mașină Maxi Cosi&Quinny va transforma joaca într-adevăr într-una reală. Fetițele își vor putea duce cu, curaj în călătorie păpușa lor preferată, deoarece în scaunul de mașină păpușa va fi în deplină siguranță. Dimensiunea jucăriei  este de 32*35*47 cm. Greutatea acestuia este foarte mică astfel că, se poate transporta ușor. Folosirea acestuia este recomandată fetițelor de la vârsta de 3 ani. Fetițele îmbracă cu plăcere rolul de mamă și vor avea grijă de păpușa lor ca și de copilașul lor propriu. Cu scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie, jocurile de rol vor fi mai distractive.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din materiale de plastic puternice, stabile, care în același timp sunt netede, plăcute, moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni74*39*63 cm
Inaltimea produsului63 cm
Dimensiunile ambalajului32*19*53 cm
Lungime intreaga74 cm
Înălțimea mânerului63 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,6 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...