Set cărucior combinație triplă Powder Pink 3in1 Maxi Cosi & Quinny Smoby cu scaun de masă și păpușă

Detalii privind produsul

Căruciorul 3în1 Powder Pink cu trei combinatii cu scaun de masă și păpușă din ediția atemporală Maxi Cosi&Quinny a Baby Nurse va surprinde și va încânta pe toti copiii grijulii de la vârsta de 3 ani cărora le place să se joace cu păpușile. Jucăriile din set asortează foarte bine între ele, atât la design cât si culoare și sunt potrivite atât pentru interior cât și pentru exterior. Atât băieții, cât și fetele se vor juca de-a părinții și își pot lua noua păpușă la plimbări sau chiar excursii cu mașina. Astfel, joaca de-a mămicile este mult mai realistă și copiii se apropie mai mult de lumea adulților. Ei își dezvoltă abilitățile lingvistice, își formează mai ușor legăturile sociale și se antrenează în îngrijirea celor mai mici.

Cărucior combinație triplă Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby adânc și sport cu pătuț portabil pentru păpușă de 42 cm

Căruciorul de jucărie Smoby Powder Pink Cosi&Quinny 3în1 este un cărucior minunat, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile moderne și atemporale de roz. Accesoriul minunat pentru păpușa de jucărie este potrivit pentru fiecare fetiță, care are cu plăcere grijă de păpușa preferată ca și de un adevărat copilaș. Căruciorul Smoby va oferi plimbarea păpușii în aer proaspăt și legănarea acesteia. Construcția metalică solidă și stabilă a căruciorului în combinație cu materialul durabil din plastic, oferă copiilor cele mai bune caracteristici de călărie atunci când călătoresc cu o păpușă, care este îmbunătățită de roțile de cauciuc silențioase. Roțile din față pot fi rotite la 360° pentru o manevrare mai ușoară laterală. Mânerul cu formă ergonomică are o înălțime de 66 cm.

Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. Sub scaun există un spațiu de depozitare în care copiii își pot depozita toate accesoriile pentru păpușă. Partea adâncă a cădiței poate fi utilizată separat ca un pătuț portabil pentru păpușă, în partea superioară a parasolarului există un mâner, care permite copilului să îl transporte cu ușurință. În plimbările într-un cărucior sport, păpușa este, de asemenea, protejată de o centură de siguranță împotriva căderii. Căruciorul este potrivit pentru o păpușă cu dimensiunea maximă de 42 cm. Păpușa nu este inclusă în pachet.

Scaun de masă Violette Baby Nurse Smoby pentru păpușa de jucărie cu 2 accesorii de la 18 luni

Scaunul de masă Violette pentru păpușa de jucărie din colecția Baby Nurse este o jucărie de calitate pentru fetițele de la vârsta de 18 luni. În acesta încape confortabil o păpușă de jucărie cu o mărime de 42 cm. Aspectul său minunat de roz combinat cu simțul de frumusețe franțuzească cucerește inima celor mici de la prima vedere. Cadrul înalt protector oferă siguranță pentru păpușa de jucărie ca aceasta să nu cadă pe pultul de hrănire. Mica mamă își poate hrăni confortabil păpușa sa de jucărie dar chiar  o poate și distra cu cercurile colorate aflate în partea din față a scaunului de masă. În partea inferioară a scuanului de masă se află spațiu de depozitare unde se pot depozita accesoriile indispensabile și componentele necesare pentru îngrijirea păpușii. 

Păpușa Violette Baby Nurse Smoby 32 cm moale din material de la 24 de luni

Păpuşa de jucărie Violette din ediția Baby Nurse, a atelierul furnizorului de calitate franţuzesc Smoby este o jucărie splendidă pentru fetiţe de la vârsta de 2 ani. Înălţimea păpuşei de jucărie este de 32 cm. Fața drăgălașă şi îmbrăcămintea stilată va impresiona fiecăre fetiţă, care va avea grijă cu drag de păpușa favorită. Ținuta păpușei din materiale moi, în nuanțe frumoase de roz, cu inscripția Baby Nurse și buline, vor impresiona fetițele la prima vedere. La această garderoba, puteți cumpăra și diferite hăinuțe pentru păpuși, iar copilul își va putea schimba și singur păpușa. Joaca cu păpușile dezvoltă abilități cognitive, motorii și independență. Joaca cu o păpușă este, de asemenea, importantă pentru copii în dezvoltarea comunicării și a competențelor lingvistice.

Producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Înălțimea mânerului66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...