Set cărucior adânc Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny 3în1 Smoby și scaun de masă Baby Nurse

Detalii privind produsul

Căruciorul Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny 3în1 și scaun de masă Baby Nurse este un set minunat de jucărie ca și cadou pentru fiecare fetiță deja de la vârsta de 3 ani. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț avantajos astfel că puteți și economisi. Jucăriile se completează una pe cealaltă în culoare și aspect, îi vor distra pe cei mici pentru un timp îndelungat. Cei mici îmbracă rolul părinților astfel vor fi mai aproape de lumea adulților. Jucăriile vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj, a fanteziei și imaginației. În produsele Smoby se unește designul franțuzesc și calitatea unică într-un aspect de clasa întâi. 

Cărucior adânc şi sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby 3în1 cu coș bebe pentru păpușa de jucărie roz cu model

Căruciorul de jucărie, Smoby Trio Pastel Maxi&Quinny 3în1 este o jucărie minunată, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile atractive roz și gri și este decorat cu un tiv alb, care o va fascina pe fiecare bonă sau mămică de la 3 ani. Acesta este un accesoriu perfect pentru păpușa de jucărie pentru fiecare fetiță, care are grjă cu plăcere de păpușa ei preferată ca și de un copilaș adevărat. Căruciorul Smoby va face posibilă plimbarea păpușii în aerul curat, adormind-o legănând. Căruciorul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu 42 cm. Pentru siguranța păpușii de jucărie în partea de șezut a căruciorului se află centura de siguranță. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special textil. Acesta rulează pe roți din cauciuc, prima sa roată dublă este foarte puternică asigurând astfel stabilitatea și folosirea ușoară a căruciorului. Prima roată a căruciorului se poate roti la un unghi de 360 de grade astfel că, manevrarea acestuia este într-adevăr confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se poate transforma rapid într-un cărucior adânc. 

Caracteristici

  • Cărucior minunat de jucărie 3în1
  • Cărucior adânc, buggy și coș de bebe
  • Jucărie multifuncțională
  • Nuanțe plăcute pentru fetițe 
  • Recomandat de la vârsta de 3 ani
  • Potrivit pentru păpușa de jucărie 32-42 cm 
  • Roți din cauciuc
  • Combinația structurii metalice puternice și materialului din plastic 
  • Produs franțuzesc de calitate

Scaun de masă Violette Baby Nurse Smoby pentru păpușa de jucărie cu 2 accesorii de la 18 luni

Scaunul de masă Violette pentru păpușa de jucărie din colecția Baby Nurse este o jucărie de calitate pentru fetițele de la vârsta de 18 luni. În acesta încape confortabil o păpușă de jucărie cu o mărime de 42 cm. Aspectul său minunat de roz combinat cu simțul de frumusețe franțuzească cucerește inima celor mici de la prima vedere. Cadrul înalt protector oferă siguranță pentru păpușa de jucărie ca aceasta să nu cadă pe pultul de hrănire. Mica mamă își poate hrăni confortabil păpușa sa de jucărie dar chiar  o poate și distra cu cercurile colorate aflate în partea din față a scaunului de masă. În partea inferioară a scuanului de masă se află spațiu de depozitare unde se pot depozita accesoriile indispensabile și componentele necesare pentru îngrijirea păpușii. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Inaltimea manerului de impins66 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit bebelusilor32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...