Set cărucior combinație triplă Powder Pink 3în1 Maxi Cosi&Quinny Smoby și scaun auto

Detalii privind produsul

Căruciorul 3în1 Powder Pink combinație triplă cu scaun auto va surprinde și va încânta pe toti copiii grijulii de la vârsta de 3 ani cărora le place să se joace cu păpușile. Jucăriile din set asortează foarte bine între ele, atât la design cât si culoare, înveselesc fiecare camera a copiilor. Copiii se vor juca cu părinții lor și își pot plimba păpușa preferată în cărucior, o pot hrăni într-un scaun, o pot legăna sau o pot lua cu ei în mașină într-un scaun de mașină practic. Acest lucru face joaca mai realist și copiii se apropie mai mult de lumea adulților. Aceștia își dezvoltă abilitățile de comunicare, gândirea logică și își construiesc mai rapid relațiile sociale.

Cărucior combinație triplă Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby adânc și sport cu pătuț portabil pentru păpușă de 42 cm

Căruciorul de jucărie Smoby Powder Pink Cosi&Quinny 3în1 este un cărucior minunat, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile moderne și atemporale de roz. Accesoriul minunat pentru păpușa de jucărie este potrivit pentru fiecare fetiță, care are cu plăcere grijă de păpușa preferată ca și de un adevărat copilaș. Căruciorul Smoby va oferi plimbarea păpușii în aer proaspăt și legănarea acesteia. Construcția metalică solidă și stabilă a căruciorului în combinație cu materialul durabil din plastic, oferă copiilor cele mai bune caracteristici de călărie atunci când călătoresc cu o păpușă, care este îmbunătățită de roțile de cauciuc silențioase. Roțile din față pot fi rotite la 360° pentru o manevrare mai ușoară laterală. Mânerul cu formă ergonomică are o înălțime de 66 cm.

Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. Sub scaun există un spațiu de depozitare în care copiii își pot depozita toate accesoriile pentru păpușă. Partea adâncă a cădiței poate fi utilizată separat ca un pătuț portabil pentru păpușă, în partea superioară a parasolarului există un mâner, care permite copilului să îl transporte cu ușurință. În plimbările într-un cărucior sport, păpușa este, de asemenea, protejată de o centură de siguranță împotriva căderii. Căruciorul este potrivit pentru o păpușă cu dimensiunea maximă de 42 cm. Păpușa nu este inclusă în pachet.

Scaun de mașină Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby pentru păpușă de 42 cm cu spațiu de depozitare și centură de siguranță

Scaunul de mașină pentru păpușa jucărie Powder Pink din seria Maxi Cosi&Quinny de la producătorul franțuzesc Smoby este un accesoriu fantastic pentru îngrijirea păpușii de jucărie cu o lungime maximă de 42 cm. Acesta s-a fabricat în cel mai frumos design roz, așa că va fi pe placul fiecărei fetițe de la 3 ani, căreia îi palce să călătorească cu păpușa preferată. Scaunul din plastic este acoperit cu țesătură de calitate superioară și, datorită centurii de siguranță, păpușa stă confortabil și în siguranță. În spatele scaunului există un spațiu practic de depozitare, iar mânerul reglabil în formă ergonomică se adaptează complet nevoilor copilului dumneavoastră. Păpușa nu este inclusă în pachet.

Joaca cu păpușa va fi și mai realist datorită scaunului auto original Powder Pink. Fetele își pot lua păpușile cu ele în excursii, vizite și în timpul călătoriile, ppușile vor fi în cea mai mare siguranță. Dimensiunile scaunului auto sunt de 31*48*37 cm. Datorită greutății sale reduse de numai 0,9 kg, este ușor de transportat. Fetelor le place să se joace de-a mamele, au grijă de păpuși ca și proprii lor copii. Își dezvoltă jucăuș abilitățile de comunicare, abilitățile motorice, sentimentele și simțul îngrijrii. Imitând viața adultă și jucându-se de-a mamele, copiii vor învăța cum să se orietenze în lumea reală. Vă recomandăm să folosiți o cârpă ușor umedă pentru a curăța materialul.

Producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Înălțimea mânerului66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...