Set cărucior pentru două păpuşi 2in1 retro Maxi Cosi & Quinny Smoby (65,5 cm mâner de împins) şi scaun de maşină

Detalii privind produsul

Căruciorul de jucărie Maxi Cosi & Quinni și scaunul de mașină formează un set minunat de jucărie pentru fetițele de la 3 ani. Căruciorul fabricat pentru două păpuși și scaunul de mașină provin de la producătorul franțuzesc de încredere Smoby, care unește în produsele sale frumusețea franțuzească și unicitatea cu, calitatea și siguranța dovedită cu experiență timp de mulți ani. Aspectul acestora precum cel real și modern completat cu detalii retro este într-adevăr cu stil. Materiile de bază de calitate și sigure garantează joacă îndelungată mulțumitoare micilor domnișoare. Căruciorul și scaunul de mașină se completează minunat și în culoare și atrag fiecare fetiță la distracție. 

Cărucior pentru două păpuşi retro Maxi Cosi&Quinny Smoby (mâner de împiins 65,5) roz

Designul modern al căruciorului pentru două păpuși Smoby Maxi Cosi & Quinny este decorat cu detalii retro. Căruciorul strălucește în culori minunate roz închis și gri, care este completat cu o structură albă. Căruciorul pentru gemeni este compatibil cu, căruciorul adânc Maxi Cosi & Quinny. Cu acest cărucior fiecare plimbare va fi o experiență dublă pentru copilașul dumneavoastră, deoarece va putea duce simultan două păpuși de jucărie sau ursuleți cu el.  Căruciorul de jucărie este potrivit pentru păpușile cu o dimensiune de 42 cm. Acesta dispune de o centură de siguranță, care va împiedica căderea păpușii de jucărie din cărucior. Structura puternică metalică a căruciorului ușor și în același timp stabil este completată cu material din plastic de calitate. Mânerul ergonomic de împins este fabricat pentru mânuțele mici astfel că, căruciorul se poate folosi începând de la vârsta de 3 ani. Înălțimea mânerului de împins de la sol este de 65,5 cm. 

Căruciorul Smoby Maxi Cosi & Quinny este imitația precum cea reală a unui cărucior real. Căruciorul este foarte confortabil, scaunele sale din plastic sunt acoperite cu material special din textil. Coșul încăpător pentru depozitare, care se află în partea inferioară este ideal pentru depozitarea diferitelor accesorii sau altor jucării.  Căruciorul dispune de roți din cauciuc. Distanța dintre primele sale roți oferă folosirea ușoară a căruciorului astfel că, copilașul dumneavoastră va ocoli ușor și obstacolele de pe drum. Mai mult, primele roți sunt foarte silențioase și se rotesc la un unghi de 360 de grade.  Dimensiunea căruciorului este de 52*39*67 cm. Fetițele cărora le place plimbarea păpușii vor putea bucura de veselia jocului cu, căruciorul. La curățarea părților, care sunt acoperite cu material din textil folosiți doar burete semi umed. Jucăria amintește de un cărucior sport adevărat. Materialul din plastic de calitate folosit la fabricare este în același timp plăcut, neted la atingere. 

Scaun de maşină pentru păpuşă retro Maxi Cosi&Quinny Smoby roz

Scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie Maxi Cosi&Quinny de la producătorul franțuzesc Smoby este un accesoriu practic pentru purtarea și transportarea păpușii de jucărie. Acesta strălucește în roz minunat, care este completat cu, combinația de gri deschis și alb. Scaunul de mașină Maxi Cosy&Quinny a fost fabricat pentru păpușa de jucărie cu o înălțime de 42 cm. Partea din textil se poate demonta, mânerul de împins este format ergonomic și reglabil ca să se adapteze perfect la nevoile copiilor. Avantajul acestuia este că, se poate atașa perfect în structura căruciorului Maxi Cosi & Quinny astfel că, folosirea acestuia este într-adevăr multiplă. Dimensiunea jucăriei este de 32*35*47 cm. Greutatea este foarte mică astfel că, se poate transporta ușor. Folosirea scaunului de mașină Smoby este potrivită pentru fetițele de la vârsta de 3 ani

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică jucării din plastic de înaltă calitate. Jucăriile din plastic Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor, vor captiva atenția fiecărui copil. La sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află jucăria, care corespunde celor mai stricte cerințe de siguranță. Copii adoră să se joace cu păpușa lor preferată, cu plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm sau o plimbă. În cărucior și în scaunul de mașină se află accesorii fantastice, care sunt indispensabile fiecărei prințese mici, care își dorește să-și vadă păpușa de jucărie în timpul plimbării sau călătoriei. Cu setul de jucărie cărucior și scaun de mașină Maxi Cosi & Quinny jocurile de rol de-a mama sunt mai interesante, mai reale și vor fi mai distractive astfel că, nu ezitați nicio clipă și oferiți-i bucurie prințesei dumneavoastre mici prin achiziționarea setului minunat. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni52*39*67 cm
Dimensiunile ambalajului34*15*54 cm
Inaltimea manerului de impins70 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,95 kg
Culoarearoz
Potrivit bebelusilor42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...