Set cărucior pentru două păpuşi 4in1 retro Maxi Cosi & Quinny Smoby (65,5 cm mâner de împins) şi scaun de masă şi leagăn cu scaun de maşină

Detalii privind produsul

Combinația triplă, care conține un cărucior de jucărie Maxi Cosi & Quinny pentru două păpuși de jucărie, scaun de masă, leagăn și scaun de mașină formează un set perfect de jucărie Smoby pentru fiecare fetiță, care are grijă cu plăcere de păpușa ei de jucărie. Jucăriile potrivite fetițelor de la vârsta de 3 ani se completează prin culoare și vor cuceri fiecare fetiță la distracție. Designul său precum cel real este completat cu detalii retro. Materialele de bază de calitate și sigure ale setului de jucărie Smoby garantează joaca mulțumitoare îndelungată a micilor domnișoare.

Cărucior pentru două păpuşi retro Maxi Cosi&Quinny Smoby (65,5 cm mâner de împins) roz

Căruciorul Smoby Maxi Cosi & Quinny pentru două păpuși este un cărucior minunat modern de jucărie pentru fetițe. Căruciorul strălucește în culori minunate roz închis și gri, care este completat cu o structură albă. Designul său modern este completat cu detalii retro. Căruciorul pentru gemeni este compatibil cu, căruciorul adânc Maxi Cosi & Quinni. Acest cărucior fiecare plimbare va fi o experiență dublă pentru copilașul dumneavoastră, deoarece va putea duce simultan două păpuși de jucărie sau ursuleți cu el. Căruciorul de jucărie este potrivit pentru păpușile cu o dimensiune de 42 cm. Acesta dispune de o centură de siguranță, care va împiedica căderea păpușii de jucărie din cărucior. În căruciorul de jucărie veți găsi un produs franțuzesc de calitate cu o frumusețe franțuzească al cărui structură puternică metalică este completată cu material din plastic de calitate și rezistent, dar în același timp neted la atingere. 

Căruciorul Smoby Maxi Cosi & Quinny este imitația precum cea reală a unui cărucior real. Căruciorul este foarte confortabil, scaunele sale din plastic sunt acoperite cu material special din textil. Coșul încăpător pentru depozitare, care se află în partea inferioară este ideal pentru depozitarea diferitelor accesorii sau altor jucării. Căruciorul pentru gemeni este compatibil cu, căruciorul adânc Maxi Cosi&Quinny. Structura puternică metalică a căruciorului ușor și în același timp stabil este completată cu material din plastic de calitate. Mânerul ergonomic de împins este fabricat pentru mânuțele mici astfel că, căruciorul se poate folosi de la vârsta de 3 ani. Înălțimea mânerului de împins de la sol este de 65,5 cm. Căruciorul dispune de roți din cauciuc. Distanța dintre primele sale roți oferă folosirea ușoară a căruciorului astfel că, copilașul dumneavoastră va ocoli ușor și obstacolele de pe drum. Mai mult, primele roți sunt foarte silențioase și se rotesc la un unghi de 360 de grade. 

Set leagăn, scaun de maşină şi scaun de masă Smoby pentru păpuş 3in1 retro Maxi Cosi&Quinny roz

Maxi Cosi &Quinny este o combinație triplă de accesorii pentru păpușa de jucărie, care este o jucărie minunată, multifuncțională pentru fetițele de la vârsta de 3 ani. Combinația triplă a scaunului de mașină practic pentru păpușa de jucărie, scaunul de masă și leagăn în primul rând fetițele acelea o vor aprecia, care cu dragoste au grijă de păpușa lor de jucărie,  cu plăcere o îmbracă, o hrănesc, o adorm. Combinaţia culorilor de roz închis şi gri este completată cu un mâner de împins, care strălucește în culoare albă. Structura jucăriei se poate folosi în două moduri- combinat cu scaunul de maşină, un scaun înalt de masă cu pult pentru hrănire sau va forma un leagăn. Structura metalică a setului este completată cu material din plastic. Accesoriile pentru păpușa de jucărie le-au fabricat pentru păpușa de jucăre cu o înălțime de 42 cm. 

Scaunul de masă Smoby Maxi Cosi & Quinny se folosește la hrănirea păpușii de jucărie. Înălțimea de la sol ajunge la 72 cm. Spătarul scaunului de masă este îndeajuns de înalt. Pentru o hrănire confortabilă mămica va folosi pultul din plastic detașabil pentru hrănire, care strălucește în culoare gri. Dacă păpușa de jucărie a obosit se poate adormi în leagăn cu mișcări lente de legănare. Scaunul de mașină de jucărie se foloseşte în timpul călătoriilor astfel păpuşa este în siguranță şi în același timp se poate transporta ușor. Dacă dispuneţi de un cărucior Maxi Cosi & Quinny 3in1, atunci scaunul de maşină pentru păpuşă de jucărie se poate aşeza pe structura căruciorului. Scaunul de masă pentru păpușa de jucărie este dotat cu un mâner format ergonomic. În accesoriile Smoby pentru păpușa de jucărie se ascunde un produs perfect pentru fiecare copil, care îmbracă cu plăcere rolul de mamă. 

Copii adoră să se joace cu păpușa lor preferată, cu plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm sau o plimbă. Căruciorul Smoby, leagăn cu scaun de masă și scaun de mașină sunt produse fantastice, care sunt indispensabile fiecărei prințese mici, care are grijă cu plăcere de păpușa ei de jucărie. Producătorul franțuzesc renumit Smoby fabrică jucării din plastic de înaltă calitate. Jucăriile din plastic Smoby stimulează imaginația și fantezia copiior, vor captiva privirea fiecărui copil. La sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află jucăria, care corespunde celor mai stricte cerințe de siguranță. Oferiți-i bucurie prințesei dumneavoastre mici prin achiziționarea setului minunat, care provine de la producătorul franțuzesc Smoby, care vă va surprinde și pe dumneavoastră cu prețul său avantajos. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni52*39*67 cm
Dimensiunile ambalajului34*15*54 cm
Înălțimea mânerului70 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,95 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...