Set cărucior pentru păpuşă şi premergător 2in1 MiniKiss Smoby şi păpuşă cu sunet MiniKiss cu căciulă

Detalii privind produsul

Joaca cu păpuşa este ocupaţia preferată a fiecărei fetiţe, deoarece în acest fel ea dobândește cunoștințe noi și câștigă experiență. Setul de jucării Smoby este alcătuit dintr-un premergător cărucior 2in1 şi păpuşă MiniKiss. Prin joacă fetiţele îmbracă rolul de mamă și totodată în ele se întipărește sentimentul de responsabilitate. Jucăriile din set sunt potrivite de la 12 luni şi acum se pot achiziţiona la un preţ avantajos.

Cărucior de jucărie şi premergător 2in1 MiniKiss Smoby de la 12 luni roz deschis

Premergătorul Smoby și căruciorul  pentru păpuși, 2în1 MiniKiss este alegerea perfectă pentru fetițele de la 12 luni și păpușile lor. Mânerul are o înălţime de 47 cm. Caracteristica interesantă a acestei jucării este că, are 2 funcții: cărucior pentru bebeluși și în acelaşi timp premergător cu ajutorul căruia copii cei mai mici vor învăţa să umble. Prin sprijinirea pe, premergător copii vor începe să umble cu mai mare curaj, vor învăţa mai uşor arta mersului, astfel acesta va fi un prieten sigur pentru cei mai mici. Pe roţile premergătorului MiniKiss se află frâne practice. În cărucior încape o păpuşă de 42 de cm. Plimbarea sigură este dată de roțile larg amplasate.

Căruciorul frumos străluceşte în culoare roz şi culoare strălucitoare de verde, iar imaginile drăguţe îl fac unic. Joaca cu păpuşa este ocupaţia preferată a copiilor, doarece păpuşa devine foarte uşor cea mai bună prietenă a copiilor și astfel ei își creează propria lume specială împreună. Fetiţa dumneavoastră se familiarizează cu emoțiile umane și îmbracă rolul de mamă în timp ce îi imită pe adulţi. Dimensiunea căruciorului este de 51 * 43 * 47 cm. Acesta este o jucărie cu adevărat unică și un instrument auxiliar pentru primii pași.

Păpuşă cu suzetă MiniKiss Smoby mov

Păpuşa cu suzetă, MiniKiss Smoby este o păpuşa minunată cu un design atractiv, îmbrăcată în body mov, cu o suzetă drăgălaşă în mână și este potrivită fetiţelor de la vârsta de 12 luni. Păpușa redă sunetul de supt atunci când copilul îi pune suzeta în guriță și atunci când scoate suzeta din guriță, păpușa râde.  Puteți apăsa burtica păpușii, iar aceasta va reda un sunet de sărut, care va surprinde orice fetiță. Atât faţa sa drăgălaşă cu ochişori frumoşi şi albaştrii, cât şi pielesa sa catifelată cu efecte sonore o vor face să fie  preferata fetițelor.

Înălţimea păpuşii este de 27 cm. Păpuşa cu suzetă are o piele netedă şi moale potrivită pentru mânuţele copiilor, care îşi vor putea îmbrăţişa păpuşa, o vor putea duce la plimbare şi o vor alinta. În pachet sunt 3 baterii AG13/LR44 1,5V. Joaca cu păpușile este un joc frumos, car de ani de zile este foarte popular în rândul fetițelor. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit. Materialul din plastic la fabricarea jucăriilor Smoby, este solid și rezistente, dar în acelaşi timp neted la atingere, iar colţurile sunt rotunjite. La sfârșitul unui proces de producție strict controlat, jocul îndeplinește cele mai stricte cerințe de siguranţă. Culorile strălucitoare ale jucăriilor Smoby au un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...