Set cărucior gemeni Twin Trio Paste Maxi Cosi&Quinny Smoby și păpuși gemene Violette Baby Nurse

Detalii privind produsul

Căruciorul de gemeni Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny şi păpuși de jucărie gemene Violette  din colecția Baby Nurse este un set drăguț de jucărie pentru fiecare fetiță grijulie de la vârsta de 3 ani. Jucăriile se completează în culoare și aspect, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile  vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj, dezvoltării fanteziei și imaginației. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț mic astfel că, veți putea și economisi. În produsele Smoby se reflectă designul franțuzesc și calitatea unică, care va cuceri inima fiecărui copilaș. 

Cărucior pentru păpuşi gemene Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby roz

Căruciorul, Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny este o jucărie minunată și modernă pentru păpușile de jucărie gemene și strălucește într-o nuanță plăcută de pastel-roz completat cu detalii gri și albe. Căruciorul este o jucărie ideală pentru fetițele de la 3 ani. Căruciorul sport este ideal pentru păpușile cu o înălțime de 42 cm. Roțile din cauciuc ale căruciorului sunt rezistente și de calitate astfel că, deplasarea este ușoară și confortabilă. Roțile din față sunt planetare și se rotesc la 360 de grade. Căruciorul de gemeni s-a fabricat cu o construcție din material de plastic puternic. Acesta este ușor, dar în același timp și stabil. Păpușa de jucărie este protejată în cărucior cu centura de siguranță pentru ca, în timpul călătoriei să nu cadă afară. Accesoriul practic al căruciorului de gemeni pentru fetițe este coșul din plastic, care se află în partea inferioară. Aici mămicile își vor putea depozita lucrurile mici de care au nevoie păpușile în timpul plimbării. 

Mânerul căruciorului sport este format ergonomic, iar înălțimea de la sol este de 66 cm. Căruciorul este imitația precum cea reală a unui cărucior real. Scaunele confortabile din plastic ale căruciorului pentru copii, Trio Pastel sunt acoperite cu material de calitate din textil. Căruciorul sport se poate folosi în două moduri astfel că, scaunele se pot fixa cu spatele față de, direcția de mers și cu fața spre mămică sau păpușile vor putea sta cu spatele. Fetițele adoră să se joace cu păpușa, să aibă grija de păpușa lor preferată și să o ducă la plimbare, iar cu această jucărie rezistentă vor avea grijă minunat de păpușa ei preferată timp de mulți ani. Pentru curățarea textilului vă recomandăm buretele umed. Căruciorul de jucărie este un produs franțuzesc de calitate, prin care se remarcă designul franțuzesc cu o construcție puternică. Materialul din plastic este de calitate și neted la atingere. 

Păpușă de jucărie Violette Baby Nurse Smoby 32 cm din material moale de la 24 de luni

Păpușa de jucărie Violette din colecția populară Baby Nurse a producătorului franțuzesc Smoby este un cadou excepțional pentru fetițele deja de la vârsta de 2 ani. Păpușa de jucărie are o înălțime de 32 cm. Obrajii săi drăgălași și îmbrăcămintea sa cu stil cucerește privirea fiecărei fetițe, care tânjește după o păpușă proprie de jucărie. Păpușa de jucărie s-a fabricat dintr-un material plăcut, moale, strălucește într-un compleu minunat de îmbrăcăminte roz, suprafața acesteia este decorată cu inscripția Baby Nurse și modelul colorat cu buline va cuceri inima fetițelor de la prima vedere. Garderoba păpușii de jucărie o puteți extinde și cu alte hăinuțe ca păpușa să strălucească în îmbrăcăminte nouă. În acest set copilul dumneavoastră găsește 2 păpuși

Joaca cu păpușa dezvoltă abilitățile cognitive și motorice ale celor mici, dar și independența lor. În timpul jocului, fetițele pot îmbrăca rolul de mamă. Copii se joacă cu păpușa lor de jucărie ca și cu un copil adevărat. Pe păpușa lor pot dobândi modurile îmbrăcării și dezbrăcării, pe care le pot folosi mai târziu, pe parcurs pe ei înșiși. Jocul de rol cu păpușile este foarte important și în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. Mai mult, îl pregătește minunat pe cel mic pentru sosirea frățiorului. Cu ajutorul purtării păpușii, hrănirii, jocului cu aceasta, copii pot gusta din lumea adulților și învață să-și exprime dragostea simțită față de alții. Păpușa de jucărie s-a fabricat din material de cauciuc plăcut la atingere, suprafața acesteia este foarte moale astfel că, copii o îmbrățișează cu plăcere. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*15*54 cm
Lungime intreaga52 cm
Înălțimea mânerului66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,5 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...