Set cărucior adânc Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny 3în1 Smoby și păpușă de jucărie Baby Nurse 32 cm

Detalii privind produsul

Căruciorul Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny 3în1 și păpușă de jucărie Baby Nurse este într-adevăr un set minunat de jucărie pentru fiecare mamă grijulie de la vârsta de 3 ani. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional astfel că puteți și economisi. Jucăriile se completează una pe cealaltă în culoare și aspect, îi vor distra pe cei mici pentru un timp îndelungat. Jucăriile vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj, fanteziei și imaginației. În produsele Smoby se unește designul franțuzesc și calitatea unică într-un aspect de clasa întâi. 

Cărucior adânc şi sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby 3în1 cu coș bebe pentru păpușa de jucărie roz cu model

Căruciorul de jucărie, Smoby Trio Pastel Maxi&Quinny 3în1 este o jucărie minunată, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile atractive roz și gri și este decorat cu un tiv alb, care o va fascina pe fiecare bonă sau mămică de la 3 ani. Acesta este un accesoriu perfect pentru păpușa de jucărie pentru fiecare fetiță, care are grjă cu plăcere de păpușa ei preferată ca și de un copilaș adevărat. Căruciorul Smoby va face posibilă plimbarea păpușii în aerul curat, adormind-o legănând. Căruciorul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu 42 cm. Pentru siguranța păpușii de jucărie în partea de șezut a căruciorului se află centura de siguranță. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special textil. Acesta rulează pe roți din cauciuc, prima sa roată dublă este foarte puternică asigurând astfel stabilitatea și folosirea ușoară a căruciorului. Prima roată a căruciorului se poate roti la un unghi de 360 de grade astfel că, manevrarea acestuia este într-adevăr confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se poate transforma rapid într-un cărucior adânc. 

Caracteristici

  • Cărucior minunat de jucărie 3în1
  • Cărucior adânc, buggy și coș de bebe
  • Jucărie multifuncțională
  • Nuanțe plăcute pentru fetițe 
  • Recomandat de la vârsta de 3 ani
  • Potrivit pentru păpușa de jucărie 32-42 cm 
  • Roți din cauciuc
  • Combinația structurii metalice puternice și materialului din plastic 
  • Produs franțuzesc de calitate

Păpușă de jucărie Violette Baby Nurse Smoby 32 cm din material moale de la 24 de luni

Păpușa de jucărie Violette din colecția populară Baby Nurse a producătorului franțuzesc Smoby este un cadou excepțional pentru fetițele deja de la vârsta de 2 ani. Păpușa de jucărie are o înălțime de 32 cm. Obrajii săi drăgălași și îmbrăcămintea sa cu stil cucerește privirea fiecărei fetițe, care tânjește după o păpușă proprie de jucărie. Păpușa de jucărie s-a fabricat dintr-un material plăcut, moale, strălucește într-un compleu minunat de îmbrăcăminte roz, suprafața acesteia este decorată cu inscripția Baby Nurse și modelul colorat cu buline va cuceri inima fetițelor de la prima vedere. Garderoba păpușii de jucărie o puteți extinde și cu alte hăinuțe ca păpușa să strălucească în îmbrăcăminte nouă. 

Joaca cu păpușa dezvoltă abilitățile cognitive și motorice ale celor mici, dar și independența lor. În timpul jocului, fetițele pot îmbrăca rolul de mamă. Copii se joacă cu păpușa lor de jucărie ca și cu un copil adevărat. Pe păpușa lor pot dobândi modurile îmbrăcării și dezbrăcării, pe care le pot folosi mai târziu, pe parcurs pe ei înșiși. Jocul de rol cu păpușile este foarte important și în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. Mai mult, îl pregătește minunat pe cel mic pentru sosirea frățiorului. Cu ajutorul purtării păpușii, hrănirii, jocului cu aceasta, copii pot gusta din lumea adulților și învață să-și exprime dragostea simțită față de alții. Păpușa de jucărie s-a fabricat din material de cauciuc plăcut la atingere, suprafața acesteia este foarte moale astfel că, copii o îmbrățișează cu plăcere. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Înălțimea mânerului66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...