Set cărucior adânc Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny 3în1 Smoby și păpușă de jucărie în costum de iepuras Animal Doll MiniKiss 27 cm cu sunet

Detalii privind produsul

Căruciorul Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny 3în1 și păpușă de jucărie în costum de iepuraș cu sunet este un set drăguț de jucărie, care garantează distracția fiecărei fetițe deja de la vârsta de 3 ani. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional astfel că puteți și economisi. Jucăriile se completează una pe cealaltă în culoare și aspect, îi vor distra pe cei mici pentru un timp îndelungat. Jucăriile vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj, fanteziei și imaginației. În produsele Smoby se unește designul franțuzesc și calitatea unică într-un aspect de clasa întâi. 

Cărucior adânc şi sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby 3în1 cu coș bebe pentru păpușa de jucărie roz cu model

Căruciorul de jucărie, Smoby Trio Pastel Maxi&Quinny 3în1 este o jucărie minunată, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile atractive roz și gri și este decorat cu un tiv alb, care o va fascina pe fiecare bonă sau mămică de la 3 ani. Acesta este un accesoriu perfect pentru păpușa de jucărie pentru fiecare fetiță, care are grjă cu plăcere de păpușa ei preferată ca și de un copilaș adevărat. Căruciorul Smoby va face posibilă plimbarea păpușii în aerul curat, adormind-o legănând. Căruciorul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu 42 cm. Pentru siguranța păpușii de jucărie în partea de șezut a căruciorului se află centura de siguranță. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special textil. Acesta rulează pe roți din cauciuc, prima sa roată dublă este foarte puternică asigurând astfel stabilitatea și folosirea ușoară a căruciorului. Prima roată a căruciorului se poate roti la un unghi de 360 de grade astfel că, manevrarea acestuia este într-adevăr confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se poate transforma rapid într-un cărucior adânc. 

Caracteristici

  • Cărucior minunat de jucărie 3în1
  • Cărucior adânc, buggy și coș de bebe
  • Jucărie multifuncțională
  • Nuanțe plăcute pentru fetițe 
  • Recomandat de la vârsta de 3 ani
  • Potrivit pentru păpușa de jucărie 32-42 cm 
  • Roți din cauciuc
  • Combinația structurii metalice puternice și materialului din plastic 
  • Produs franțuzesc de calitate

Păpușă de jucărie în costum de Iepuraș Animal Doll Minikiss Smoby 27 cm cu sunet de la 12 luni

Păpușa de jucărie Animal Doll din colecția populară MiniKiss a companiei franțuzești Smoby este o păpușă fermecătoare de jucărie ascunsă în costum de iepuraș. Dacă copilul dumneavoastră apasă pe burta iepurașului acela îl va răsplăti cu sunet de pupic. Păpușa de jucărie cucerește inima fiecărui copil deja de la vârsta de 12 luni. Costumul drăguț gri combinat cu obrăjior zâmbitor și cu mustață îl va distra pe copilul dumneavoastră pentru un timp îndelungat. Acesta este perfect pentru alintare, răsfățare, copilul dumneavoastră o poate iubit până când își dorește. 

Fața păpușii de jucărie s-a fabricat din material de plastic de calitate, este plăcut atingere, iar corpul acesteia din material moale din textil. La iepuraș vă recomandăm să achiziționați și păpușile vulpe și căprioară din colecția Animal Doll, ca cele trei de nedespărțit să rămână împreună. Copii adoră să se joace cu păpușa lor preferată, păpușa îi stimulează la reponsabilitate. Păpușa joacă un rol în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copilului, deoarece la adormirea păpușii de jucărie inventează diferite întâmplări ca preferata lor mică să adoarmă. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Înălțimea mânerului66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...