Set cărucior adânc Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny 3în1 Smoby și păpușă de jucărie MiniKiss cu sunet

Detalii privind produsul

Căruciorul Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny 3în1 și păpușă de jucărie albastră MiniKiss cu sunet este un set  minunat de jucărie, care îi cucerește inima fiecărei fetițe deja de la vârsta de 3 ani. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional astfel că puteți și economisi. Jucăriile se completează una pe cealaltă în culoare și aspect, îi vor distra pe cei mici pentru un timp îndelungat. Jucăriile vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj, fanteziei și imaginației. În produsele Smoby se unește designul franțuzesc și calitatea unică într-un aspect de clasa întâi. 

Cărucior adânc şi sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby 3în1 cu coș bebe pentru păpușa de jucărie roz cu model

Căruciorul de jucărie, Smoby Trio Pastel Maxi&Quinny 3în1 este o jucărie minunată, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile atractive roz și gri și este decorat cu un tiv alb, care o va fascina pe fiecare bonă sau mămică de la 3 ani. Acesta este un accesoriu perfect pentru păpușa de jucărie pentru fiecare fetiță, care are grjă cu plăcere de păpușa ei preferată ca și de un copilaș adevărat. Căruciorul Smoby va face posibilă plimbarea păpușii în aerul curat, adormind-o legănând. Căruciorul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu 42 cm. Pentru siguranța păpușii de jucărie în partea de șezut a căruciorului se află centura de siguranță. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special textil. Acesta rulează pe roți din cauciuc, prima sa roată dublă este foarte puternică asigurând astfel stabilitatea și folosirea ușoară a căruciorului. Prima roată a căruciorului se poate roti la un unghi de 360 de grade astfel că, manevrarea acestuia este într-adevăr confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se poate transforma rapid într-un cărucior adânc. 

Caracteristici

  • Cărucior minunat de jucărie 3în1
  • Cărucior adânc, buggy și coș de bebe
  • Jucărie multifuncțională
  • Nuanțe plăcute pentru fetițe 
  • Recomandat de la vârsta de 3 ani
  • Potrivit pentru păpușa de jucărie 32-42 cm 
  • Roți din cauciuc
  • Combinația structurii metalice puternice și materialului din plastic 
  • Produs franțuzesc de calitate

Păpușă de jucărie cu sunet pentru cei mai mici MiniKiss Smoby cu căciuliță albastră 27 cm de la 12 luni

Păpușa de jucărie MiniKiss este o jucărie minunată, care a fost îmbrăcată în salopetă albastră cu inscripția MiniKiss și căpuțul ei îl încălzește căciulița cu 2 ciucuri. Păpușa de jucărie se poate îmbrăca și la păpușă se pot cumpăra și diferite hăinuțe drăguțe. Păpușa drăguță de jucărie este potrivită pentru fetițele deja de la vârsta de 12 luni. Dacă copilașul dumneavoastră apasă pe burta păpușii drăguțe de jucărie aceea îl va distra cu pupic mare. Înălțimea păpușii de jucărie este de 27 cm. Păpușa de jucărie MiniKiss de la producătorul franțuzesc Smoby cu față drăguță și cu ochi frumoși mari, albaștri devine păpușa de jucărie drăguță de alintare a micii bone. Păpușa de jucărie conține și 3 baterii x AA/LR44. Aspectul ei unic și corpul său moale le cucerește inima tuturor mămicilor. 

Joaca cu păpușa dezvoltă abilitățile cognitive motorice și independența. Fetițele au cu plăcere grijă de păpușa lor de jucărie, o hrănesc, o adorm, o îmbracă. Cu acest fel de îngrijire fetițele vor fi mai aproape de lumea adulților și vor încerca rolul de mamă. În timpul conversației cu păpușa lor mică li-i se dezvoltă vocabularul și abilitatea lor de comunicare. Cu această păpușă minunată de jucărie și dormitul va fi mai ușor.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Înălțimea mânerului66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...