Set cărucior combinație triplă Powder Pink 3in1 Maxi Cosi & Quinny Smoby și păpușa Corolle 30 cm

Detalii privind produsul

Căruciorul 3în1 Powder Pink 3in1 cu păpușa Corolle cu înălțimea de 30 cm va surprinde și va încânta pe toti copiii grijulii de la vârsta de 3 ani cărora le place să se joace cu păpușile. Jucăriile din set asortează foarte bine între ele, atât la design cât si culoare, iar fetițele își pot lua fetița în cărucior și se pot bucura de o plimbare în parc, în timp ce călătoresc cu mașina o pot pune într-un marsupiu practic cu un transportor sau o pot lua într-un pătuț portabil. Joaca de-a mamele este astfel mult mai realistă și copiii se apropie mai mult de lumea adulților. Ei își dezvoltă abilitățile lingvistice, își formează mai ușor legăturile sociale și se antrenează în îngrijirea celor mai mici.

Cărucior combinație triplă Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby adânc și sport cu pătuț portabil pentru păpușă de 42 cm

Căruciorul de jucărie Smoby Powder Pink Cosi&Quinny 3în1 este un cărucior minunat, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile moderne și atemporale de roz. Accesoriul minunat pentru păpușa de jucărie este potrivit pentru fiecare fetiță, care are cu plăcere grijă de păpușa preferată ca și de un adevărat copilaș. Căruciorul Smoby va oferi plimbarea păpușii în aer proaspăt și legănarea acesteia. Construcția metalică solidă și stabilă a căruciorului în combinație cu materialul durabil din plastic, oferă copiilor cele mai bune caracteristici de călărie atunci când călătoresc cu o păpușă, care este îmbunătățită de roțile de cauciuc silențioase. Roțile din față pot fi rotite la 360° pentru o manevrare mai ușoară laterală. Mânerul cu formă ergonomică are o înălțime de 66 cm.

Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. Sub scaun există un spațiu de depozitare în care copiii își pot depozita toate accesoriile pentru păpușă. Partea adâncă a cădiței poate fi utilizată separat ca un pătuț portabil pentru păpușă, în partea superioară a parasolarului există un mâner, care permite copilului să îl transporte cu ușurință. În plimbările într-un cărucior sport, păpușa este, de asemenea, protejată de o centură de siguranță împotriva căderii. Căruciorul este potrivit pentru o păpușă cu dimensiunea maximă de 42 cm. Păpușa nu este inclusă în pachet.

Păpușă de jucărie Bebe Calin Maria Corolle's Flowers Corolle cu ochi negri, care clipesc și perluțe 30 cm de la 18 luni

Păpușa minunată de jucărie Bébé Calin Maria Corolle's Flowers provine din atelierul producătorului franțuzesc Corolle. Exclusiv la noi puteți achiziționa cea mai minunată păpușă de jucărie din lume, care trezește o impresie aproape precum cea reală. Cu ochii negri, care clipesc, cu pielea sa mai creolă și cu prelucrarea sa bogat detailată îi fascinează pe copii de la prima vedere. Păpușa de jucărie este recomandată de la vârsta de 18 luni. În pijama roz și căciuliță drăguță le așteaptă pe micile bone grijulii. Corpul păpușii de jucărie Maria este foarte moale la atingere, datorită perlelor moi din polistiren, care se află în interiorul acesteia stă individual în poziție de șezut sau culcată. Trăsăturile faciale asimetrice fac păpușa de jucărie Corolle mai drăguță, mai simpatică. Ochii veseli negri reflectă o înfățișare precum cea reală, mai mult în mod culcat, la adormire aceștia se închid. Materialele de bază de clasa întâi ale produsului, prelucrarea sa perfectă și aspectul său drăguț, toate contribuie ca copilul să formeze o relație puternică cu păpușa. 

Păpușa de jucărie unică Bébé Calin Maria Corolle's Flowers are o înălțime de 30 cm astfel se potrivește perfect în brațele copiilor. Datorită dimensiunilor sale potrivite, prelucrării sale bogat detailate realizate perfect, corpului său plăcut și moale, joaca cu păpușa va fi de acum înainte o expriență de neuitat pentru cel mic. Unicitatea sa se ascunde în mirosul ușor de vanilie, care are un efect calmant asupra celor mici și rămâne și după multiple spălări. Copilul dumneavoastră poate să hrănească, să îmbăieze, să îmbrace în curat păpușa de jucărie cu ochi negri, care clipesc în plus datorită multor accesorii o poate îmbrăca. Păpușa de jucărie Bébé Calin Maria în pijama urmărește nevoile copiilor în întreaga măsură. Joaca cu aceasta contribuie la dezvoltarea abilităților motoricii fine și a comunicării, ajută la adâncirea în lumea adulților, unde copii își pot cunoaște lumea lor proprie emoțională și pot deschide larg fantezia lor. Păpușa de jucărie Corolle se poate spăla cu mâna la maxim de 40 de grade. La spălarea acesteia folosiți detergent lichid și lăsați-o să se usuce în aer liber. 

Producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Înălțimea mânerului66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...