Set cărucior adânc și sportiv DeLuxe Pastel Maxi Cosi&Quinny Grey 3în1 Smoby și păpușa Minikiss cu sunete

Detalii privind produsul

Căruciorul adânc și sportiv DeLuxe Pastel 3în1 și păpușa Minikiss cu sunete, este un set minunat de jucării, care va încânta mai ales fetițele de la 3 ani. Setul este disponibil acum la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copiii, ci și părinții, care vor economisi bani. Jucăriile din set se asortează între ele la design, iar astfel vor decora camera fiecărui copil. Copiii se vor juca de-a profesiile părinților cu noile accesorii pentru păpușile preferate. În acest fel, ei își dezvoltă gândirea logică, imaginația și creativitatea. Producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor cea mai înaltă calitate și design de ultimă oră a jucăriilor sale.

Cărucior adânc și sportiv DeLuxe Maxi Cosi&Quinny Grey Smoby 3în1 cu coș bebe gri pentru păpușă

Căruciorul de jucărie Smoby DeLuxe Maxi Cosi & Quinny 3în1 este un cărucior minunat, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, în care poate dormi păpușa. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile moderne și atemporale de gri în combinație cu maro, care imită lemnul și negru. Accesoriul minunat pentru păpușa de jucărie este potrivit pentru fiecare fetiță, care are grijă de păpușa preferată ca și de un bebeluș adevărat. Datorită căruciorului Smoby, fetițele se pot plimba cu păpușa la aer curat, o pot pune la somn în leagăn sau pătuț. 

Căruciorul este potrivit pentru o păpușă de 42 cm. Siguranța păpușii de jucărie este dată de centura de siguranță de pe scaun. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special din textil. Acesta rulează pe roți din cauciuc. Prima roată a căruciorului se poate roti până de 360 de grade astfel că, manevrarea acesteia este confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul pentru bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. Datorită formei ergonomice a mânerului căruciorului, fetițele îl vor putea prinde confortabil. Păpușa nu este inclusă în pachet. 

Păpuşă MiniKiss Smoby cu sunet albastră de la 12 luni

Păpușa de jucărie MiniKiss este o jucărie minunată, care a fost îmbrăcată într-o salopetă albastră cu inscripția MiniKiss și căpușorul ei este încălzit de căciula cu două moțuri. Păpușa de jucărie se poate îmbrăca și se pot achiziționa pentru păpușă diferite hăinuțe drăguțe. Păpușa drăguță de jucărie este potrivită pentru fetițele de la 12 luni. Dacă copilașul dumneavoastră va apăsa burta păpușii drăguțe de jucărie atunci aceasta îl va distra cu un pupic dulce. Înălțimea păpușii de jucărie este de 27 cm. Păpușa de jucărie MiniKiss cu un obraz drăguț și cu ochișori frumoși mari albaștri de la producătorul franțuzesc Smoby va deveni păpușa preferată de jucărie a micii bone pentru alintare. Păpușa de jucărie conține și 3 baterii AA/LR44. Designul unic și suprafața moale îi va cuceri inima fiecărei mămici.

Joaca cu păpușa dezvoltă abilitățile cognitive, motorice și independența. Fetițele au grijă cu plăcere de păpușa lor mică, o hrănesc, o adorm, o îmbracă. Cu o astfel de îngrijire fetițele vor fi mai aproape de lumea adulților și vor proba în ce constă rolul de mamă. În timpul comunicării cu păpușa lor mică li-i se va îmbogăți vocabularul și li-i se vor dezvolta abilitățile de comunicare. Cu această păpușă minunată de jucărie și somnul va fi mai ușor. Păpușa de jucărie MiniKiss Smoby pentru cei mai mici va fi prietenul perfect al copilașilor. 

Smoby este un producător francez renumit, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor originale din plastic. Este un lider de piață, iar jucăriile sunt fabricate dintr-un material de plastic de  înaltă calitate, fiind sigur pentru sănătate, deoarece a trecut testele europene de calitate și respectă cele mai înalte criterii de siguranță. Plasticul de pe jucării Smoby este puternic, rezistent și, în același timp, moale și neted pentru mâinile delicate  ale copilului, fiind catifelat la atingere. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga55 cm
Înălțimea mânerului65 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,85 kg
NoteDe Luxe
Culoareagri
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...