Set cărucior adânc și sportiv DeLuxe Pastel Maxi Cosi&Quinny Grey 3în1 Smoby și păpușa Minikiss cu sunete

Detalii privind produsul

Căruciorul adânc și sportiv DeLuxe Pastel 3în1 și păpușa Minikiss cu sunete, este un set minunat de jucării, care va încânta mai ales fetițele de la 3 ani. Setul este disponibil acum la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copiii, ci și părinții, care vor economisi bani. Jucăriile din set se asortează între ele la design, iar astfel vor decora camera fiecărui copil. Copiii se vor juca de-a profesiile părinților cu noile accesorii pentru păpușile preferate. În acest fel, ei își dezvoltă gândirea logică, imaginația și creativitatea. Producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor cea mai înaltă calitate și design de ultimă oră a jucăriilor sale.

Cărucior adânc și sportiv DeLuxe Maxi Cosi&Quinny Grey Smoby 3în1 cu coș bebe gri pentru păpușă

Căruciorul de jucărie Smoby DeLuxe Maxi Cosi & Quinny 3în1 este un cărucior minunat, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, în care poate dormi păpușa. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile moderne și atemporale de gri în combinație cu maro, care imită lemnul și negru. Accesoriul minunat pentru păpușa de jucărie este potrivit pentru fiecare fetiță, care are grijă de păpușa preferată ca și de un bebeluș adevărat. Datorită căruciorului Smoby, fetițele se pot plimba cu păpușa la aer curat, o pot pune la somn în leagăn sau pătuț. 

Căruciorul este potrivit pentru o păpușă de 42 cm. Siguranța păpușii de jucărie este dată de centura de siguranță de pe scaun. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special din textil. Acesta rulează pe roți din cauciuc. Prima roată a căruciorului se poate roti până de 360 de grade astfel că, manevrarea acesteia este confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul pentru bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. Datorită formei ergonomice a mânerului căruciorului, fetițele îl vor putea prinde confortabil. Păpușa nu este inclusă în pachet. 

Păpuşă pentru cei mai mici Minikiss Smoby cu efecte sonore cu căciulă roz de la 12 luni

Păpuşa de jucărie, MiniKiss Smoby cu, după apăsarea pe burtă, aceasta va reda efecte sonore de pupici, așa că va încânta copilașii nu doar cu design frumos și de fete, dar și cu sunete vesele. Este îmbrăcată într-o pijama roz drăgălașă roz și căciulă și este potrivită pentru fetiţele de la vârsta de 12 luni.  Capul, mânuţele şi picioarele păpuşii s-au fabricat din material de plastic de calitate, iar celelalte părţi ale corpului sunt fabricate din material textil, astfel că, păpuşa este moale la atingere.

Înălţimea păpuşii este de 27 cm, aşadar va fi potrivită pentru orice fetiţă sau mămică. Partea electronică a păpuşii se poate demonta, ceea ce va ajuta la spălarea uşoară şi confortabilă la 30°. Produsul funcţionează cu 3 baterii AA/LR44, care vor reda efectele sonore. Bateriile sunt incluse în ambalaj. Păpuşa MiniKiss cu ochişorii  albaştrii atrăgători, chipul zâmbitor şi pijama cu stil, garantat va fascina orice fetiţă.

Smoby este un producător francez renumit, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor originale din plastic. Este un lider de piață, iar jucăriile sunt fabricate dintr-un material de plastic de  înaltă calitate, fiind sigur pentru sănătate, deoarece a trecut testele europene de calitate și respectă cele mai înalte criterii de siguranță. Plasticul de pe jucării Smoby este puternic, rezistent și, în același timp, moale și neted pentru mâinile delicate  ale copilului, fiind catifelat la atingere. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga55 cm
Înălțimea mânerului65 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,85 kg
NoteDe Luxe
Culoareagri
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...