Set cărucior adânc și sportiv DeLuxe Pastel Maxi Cosi&Quinny Grey 3în1 Smoby și păpușa în costumul iepurașului Animal Doll MiniKiss 27 cm cu sunete

Detalii privind produsul

Căruciorul adânc și sportiv DeLuxe Pastel 3în1 și și păpușa în costumul iepurașului, este un set minunat de jucării, care va încânta mai ales fetițele de la 3 ani. Setul este disponibil acum la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copiii, ci și părinții, care vor economisi bani. Jucăriile din set se asortează între ele la design, iar astfel vor decora camera fiecărui copil. Copiii se vor juca de-a profesiile părinților cu noile accesorii pentru păpușile preferate. În acest fel, ei își dezvoltă gândirea logică, imaginația și creativitatea. Producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor cea mai înaltă calitate și design de ultimă oră a jucăriilor sale.

Cărucior adânc și sportiv DeLuxe Maxi Cosi&Quinny Grey Smoby 3în1 cu coș bebe gri pentru păpușă

Căruciorul de jucărie Smoby DeLuxe Maxi Cosi & Quinny 3în1 este un cărucior minunat, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, în care poate dormi păpușa. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile moderne și atemporale de gri în combinație cu maro, care imită lemnul și negru. Accesoriul minunat pentru păpușa de jucărie este potrivit pentru fiecare fetiță, care are grijă de păpușa preferată ca și de un bebeluș adevărat. Datorită căruciorului Smoby, fetițele se pot plimba cu păpușa la aer curat, o pot pune la somn în leagăn sau pătuț. 

Căruciorul este potrivit pentru o păpușă de 42 cm. Siguranța păpușii de jucărie este dată de centura de siguranță de pe scaun. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special din textil. Acesta rulează pe roți din cauciuc. Prima roată a căruciorului se poate roti până de 360 de grade astfel că, manevrarea acesteia este confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul pentru bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. Datorită formei ergonomice a mânerului căruciorului, fetițele îl vor putea prinde confortabil. Păpușa nu este inclusă în pachet. 

Păpușă în costum de Iepuraș Animal Doll Minikiss Smoby 27 cm cu sunete 

Păpușa Animal Doll din ediția populară MiniKiss de la producătorul franțuzesc Smoby este o păpușă magică schimbată în iepuraș, care după apăsarea pe burtică poate reda sunetul sărutului. Va fi pe placul tuturor copiilor de la vârsta de 12 luni și costumul gri în combinație cu o față veselă cu musteață, îi va înveseli pe cei mici ani de zile. Este ideală pentru alint, îmbrățișare, iar copiii o pot strânge atâta timp cât vor. Cu frumoasa păpușă, copiii se pot juca mult timp, își pot inventa propriile povești cu animale, pe care le pot povesti și fraților sau surorilor. Iepurașul are o înălțime de 27 cm iar în pachet sunt baterii 3 x LR44 1,5V.

Smoby este un producător francez renumit, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor originale din plastic. Este un lider de piață, iar jucăriile sunt fabricate dintr-un material de plastic de  înaltă calitate, fiind sigur pentru sănătate, deoarece a trecut testele europene de calitate și respectă cele mai înalte criterii de siguranță. Plasticul de pe jucării Smoby este puternic, rezistent și, în același timp, moale și neted pentru mâinile delicate  ale copilului, fiind catifelat la atingere. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga55 cm
Înălțimea mânerului65 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,85 kg
NoteDe Luxe
Culoareagri
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...