Set cărucior sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Jogger Smoby cu parasolar rabatabil și cărucior de curățenie cu găleată

Detalii privind produsul

Căruciorul sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny şi cărucior de curățenie cu găleată este un set  minunat de jucărie pentru fiecare copil hiperactiv de la vârsta de 3 ani. Jucăriile se completează în culoare și aspect, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile  vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj, dezvoltării fanteziei și imaginației. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț mic astfel că, veți putea și economisi. În produsele Smoby și Écoiffier se unește designul franțuzesc și calitatea unică, carecucerește inima fiecărui copilaș. Setul de jucărie este potrivit și pentru distracția în comun a mai multor copii. 

Cărucior sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Jogger Smoby rabatabil, cu parasolar şi roţi din cauciuc

Căruciorul de sport , Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny este un cărucior buggy modern și practic pentru o păpușă de jucărie cu o lungime de 32-42 cm. Căruciorul minunat strălucește în culoarea roz pastel și o va fascina pe fiecare fetiță de la 3 ani, care își duce cu plăcere păpușa preferată la plimbare. Păpușa de jucărie va sta în siguranță în cărucior datorită centurii de siguranță. Căruciorul cu trei roți s-a fabricat cu o construcție metalică combinată cu material din plastic de calitate, ușoară, dar în același timp și stabilă. Micile bone îl vor putea ghida confortabil și ușor și vor transporta păpușa. Roțile din cauciuc de calitate garantează deplasarea silențioasă, iar prima roată a fost dotată și cu protecție pentru noroi. Scaunul păpușii de jucărie se poate rabata și astfel se poate regla complet în funcție de nevoile păpușii. 

Căruciorul de jucărie buggy, Trio Pastel este confortabil, scaunul din plastic a fost acoperit cu o husă specială, iar centura de siguranță protejează păpușa de jucărie. Parasolarul protejează păpușa de jucărie de razele dăunătoare ale soarelui și spațiul de, depozitare oferă o posibilitate minunată pentru depozitarea lucrurilor și accesoriilor de nelipsit. Căruciorul se poate plia într-un mod ușor și se poate transporta ușor. Acesta nu ocupă mult spațiu. Păpușa de jucărie nu este inclusă în ambalaj. Căruciorul este imitația precum cea reală a căruciorului real. Copii adoră să se joace cu păpușa, cu plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc sau o leagănă în cărucior. Dimensiunea căruciorului este de 74*39*63 cm, iar înălțimea totală a mânerului este de 63 cm, lungimea căruciorului este de 74 cm. 

Cărucior de curăţenie 100% Chef Écoiffier cu găleată şi 9 accesorii

Căruciorul  de curăţare Écoiffier  pentru copii este un dispozitiv auxiliar ideal pentru orice gospodină mică, căreia îi plac treburile ale casei şi curăţenia. Căruciorul de curățenie s-a fabricat din material de plastic de calitate, care corespunde standardelor de calitate şi de siguranţă. Înălţimea acestuia este de 58 cm. Aspectul de culoare al căruciorului de curățenie verde-roşu-alb trezeește un efect foarte plăcut și jucăuș.Căruciorul dispune de numeroase accesorii, care sunt indispensabile în timpul curăţeniei. Jucăria în primul rând este recomandată fetiţelor de la vârsta de 3 ani. Partea căruciorului de curățenie este alcătuită din 9 accesorii utile, care nu pot lipsi în niciun fel la curățenie. În partea inferioară a căruciorului se află găleata verde de apă dotată cu mopul gri cu storcător. Mânerul practic, care servește pentru transportarea găleții este deocrat cu imagine drăguță. În partea laterală a căruciorului se află fărașul mic gri și măturica. Mătura mare de curățenie și mopul de șters sunt așezate în partea superioară a căruciorului. În partea din spate a căruciorului atârnă sacul de gunoi. Datorită celor două roți căruciorul de curățenie este foarte solid și stabil și se poate muta ușor dintr-o parte în alta.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni74*39*63 cm
Inaltimea produsului63 cm
Dimensiunile ambalajului32*19*53 cm
Lungime intreaga74 cm
Inaltimea manerului de impins63 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,6 kg
Culoarearoz
Potrivit bebelusilor32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...