Set cărucior adânc și sportiv DeLuxe Pastel Maxi Cosi&Quinny Grey 3în1 Smoby și marsupiu ergonomic cu scutece și biberon cu lapte Baby Nurse

Detalii privind produsul

Căruciorul adânc și sportiv DeLuxe Pastel 3în1 și marsupiu ergonomic cu scutece și biberon cu lapte Baby Nurse, care va încânta mai ales fetițele de la 3 ani. Setul este disponibil acum la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copiii, ci și părinții, care vor economisi bani. Jucăriile din set se asortează între ele la design, iar astfel vor decora camera fiecărui copil. Copiii se vor juca de-a profesiile părinților cu noile accesorii pentru păpușile preferate. În acest fel, ei își dezvoltă gândirea logică, imaginația și creativitatea. Producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor cea mai înaltă calitate și design de ultimă oră a jucăriilor sale.

Cărucior adânc și sportiv DeLuxe Maxi Cosi&Quinny Grey Smoby 3în1 cu coș bebe gri pentru păpușă

Căruciorul de jucărie Smoby DeLuxe Maxi Cosi & Quinny 3în1 este un cărucior minunat, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, în care poate dormi păpușa. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile moderne și atemporale de gri în combinație cu maro, care imită lemnul și negru. Accesoriul minunat pentru păpușa de jucărie este potrivit pentru fiecare fetiță, care are grijă de păpușa preferată ca și de un bebeluș adevărat. Datorită căruciorului Smoby, fetițele se pot plimba cu păpușa la aer curat, o pot pune la somn în leagăn sau pătuț. 

Căruciorul este potrivit pentru o păpușă de 42 cm. Siguranța păpușii de jucărie este dată de centura de siguranță de pe scaun. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special din textil. Acesta rulează pe roți din cauciuc. Prima roată a căruciorului se poate roti până de 360 de grade astfel că, manevrarea acesteia este confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul pentru bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. Datorită formei ergonomice a mânerului căruciorului, fetițele îl vor putea prinde confortabil. Păpușa nu este inclusă în pachet.

Marsupiu Violette Baby Nurse Smoby ergonomic pentru păpușa de 42 cm

Marsupiul Violette pentru păpușa de jucărie din colecția Baby Nurse a producătorului franțuzesc Smoby este un accesoriu minunat pentru fetițele, care își poartă cu plăcere în brațele lor păpușa lor de jucărie preferată ca și mămicile adevărate. Marsupiul este recomandat de la 3 ani. Marsupiul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu o înălțime de 32-42 cm. Marsupiul este într-o culoare de bază roz, este decorat cu buline moderne colorate, care oferă un zâmbet pe obrazul fiecărei prințese mici. Copii observă cu plăcere că păpușa lor de jucărie este un bebeluș adevărat, o hrănesc, vorbesc cu ea, îi fac baie, o îmbracă și o poartă oriunde cu ei. Astfel că, în marsupiu găsiți un accesoriu foarte practic astfel că, îl poate purta pe cel mic în 2 forme - cu fața cu direcția de mers și chiar și față în față.

Sticlă cu biberon pentru păpușă Violette Baby Nurse Smoby cu lapte în scădere de la 12 luni

Sticla pentru păpușă cu biberon și lapte în scădere Violette din ediția Baby Nurse, provine de la producătorul francez Smoby și este destinată fetelor de la 12 luni cărora le place să aibă grijă de păpușile lor. Sticla cu lapte a păpușii este de 13 cm înălțime. Este fabricată din plastic de înaltă calitate și durabil, plăcut la atingere, iar partea din față este decorată cu inscripția Baby Nurse cu măsurătoare. La hrănirea păpușei, micuța bonă are impresia că, laptele scade din sticlă și intră în burtica păpușei, făcând joaca cu păpușilor foarte realistică.

Set scutece Baby Nurse Smoby 

Setul de scutece Smoby Baby Nurse pentru păpuşi conţine 4 bucăţi de scutece pentru păpuşi de jucărie, care se potrivesc păpuşilor cu o dimensiune de 30-45 cm. Accesoriile pentru copii sunt recomandate de la vârsta de 3 ani. Acesta este un accesoriu splendid pentru copii, care adoră să aibe grijă de păpuşile lor, le înfăşează, le hrănesc, le spală sau le adoarmă. 

Smoby este un producător francez renumit, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor originale din plastic. Plasticul de pe jucării Smoby este puternic, rezistent și, în același timp, moale și neted pentru mâinile delicate  ale copilului, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile au margini rotunjie, ca cei mici să nu se rănească în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil. Este un lider de piață, iar jucăriile sunt fabricate dintr-un material de plastic de  înaltă calitate, fiind sigur pentru sănătate, deoarece a trecut testele europene de calitate și respectă cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga55 cm
Inaltimea manerului de impins65 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,85 kg
ObservaţieDe Luxe
Culoareagri
Potrivit bebelusilor32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii