Set cărucior adânc și sport DeLuxe Pastel Maxi Cosi&Quinny Grey 3în1 Smoby și marsupiu ergonomic cu scutece și biberon Baby Nurse

Detalii privind produsul

Căruciorul adânc și sport DeLuxe Pastel 3în1 și marsupiu ergonomic cu scutece și biberon este într-adevăr o alegere excepțională pentru fetițele deja de la vârsta de 3 ani. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț avantajos și nu doar pe fața copiilor va oferi un zâmbet, dar și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, le vor distra pe fetițe pentru un timp îndelungat. În timpul jocului vor fi mai aproape de lumea adulților, li-i se dezvoltă modul lor de gândire logică, fantezia și imaginația datorită companiei franțuzești Smoby, care timp de ani îi copleșește pe copii cu jucării de calitate superioară într-un aspect de clasa întâi. 

Cărucior adânc și sport DeLuxe Maxi Cosi&Quinny Grey Smoby 3in1

Căruciorul de jucărie Smoby DeLuxe Maxi Cosi&Quinny 3în1 este o jucărie excepțională, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul de fetițe strălucește într-o culoa rerezistentă de gri și este decorat cu tiv maro, care imită lemnul și culoarea neagră îl face mai unic pe căruciorul superb. Aesta este un accesoriu perfect pentru păpușa de jucărie pentru fiecare fetiță, care se îngrijește cu plăcere de păpușa ei preferată ca și de un copil adevărat. Căruciorul Smoby face posibilă plimbarea păpușii în aerul proaspăt, legănării în somn. 

Căruciorul este potrivit pentru o păpușă de 42 cm. În partea de șezut a căruciorului se află centura de siguranță, care servește la siguranța păpușii de jucărie. Scaunul confortabil din plastic este acoperit cu un material special de textil. Acesta rulează pe roți cauciucate, prima sa roată dublă este foarte puternică asigurând astfel stabilitatea și folosirea ușoară a căruciorului. Prima roată a căruciorului se poate roti la 360 de grade astfel că, manevrarea acestuia este într-adevăr confortabilă. Varianta sport a căruciorului se poate așeza în poziție orizontală și astfel așezând pe acesta coșul de bebe se poate transforma rapid într-un cărucior adânc. Datorită formei sale ergonomice a mânerului de împins a căruciorului fetițele-și mămicile îl pot prinde confortabil. Păpușa de jucărie nu face parte din ambalaj.

Marsupiu ergonomic pentru păpușa de jucărie Violette Baby Nurse Smoby

Marsupiul Violette pentru păpușa de jucărie din colecția Baby Nurse a producătorului franțuzesc Smoby este un accesoriu minunat pentru fetițele, care își poartă cu plăcere în brațele lor păpușa lor de jucărie preferată ca și mămicile adevărate. Marsupiul este recomandat de la 3 ani. Marsupiul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu o înălțime de 32-42 cm. Marsupiul este într-o culoare de bază roz, este decorat cu buline moderne colorate, care oferă un zâmbet pe obrazul fiecărei prințese mici. Copii observă cu plăcere că păpușa lor de jucărie este un bebeluș adevărat, o hrănesc, vorbesc cu ea, îi fac baie, o îmbracă și o poartă oriunde cu ei. De aceea în marsupiu găsiți un accesoriu foarte practic astfel că, îl poate purta pe cel mic în 2 forme - cu fața cu direcția de mers și chiar și față în față. 

Biberon pentru păpușa de jucărie Violette Baby Nurse Smoby cu lapte, care scade de la 12 luni

Biberonul cu lapte, care scade Violette din colecția Baby Nurse a producătorului franțuzesc Smoby este recomandat micilor bone de la vârsta de 12 luni. Înălțimea biberonului umplut cu lapte este de 13 cm. Acesta s-a fabricat din material de calitate și durabil, este neted la atingere, partea sa din față este decorată cu inscripția Baby Nurse. În timpul hrănirii păpușii de jucărie, fetița, îmbrăcată în rolul de mamă observă că din lapte tot timpul este mai puțin în sticlă și laptele ajunge în burtica păpușii. Cu acesta joaca va deveni mai reală spre bucuria fetițelor. 

Set de scutece Baby Nurse Smoby pentru păpuşă de 42 cm 4 bucăţi

Setul de scutece pentru păpuşa de jucărie Smoby Baby Nurse conţine 4 bucăţi de scutece pentru păpușa de jucărie, care sunt potrivite pentru păpuşile cu o dimensiune de 30-45 cm. Accesoriul este recomandat copiilor de la vârsta de 3 ani. Acesta este un accesoriu minunat pentru copii, care au grijă cu plăcere de păpușa lor, o înfășează, o hrănesc, îi fac baie sau o adorm. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga55 cm
Inaltimea manerului de impins65 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,85 kg
ObservaţieDe Luxe
Culoareagri
Potrivit bebelusilor32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...