Set cărucior pentru păpuşă 4in1 Maxi Cosi & Quinny Smoby (65,5 cm mâner de împins) şi scaun de maşină retro cu model

Detalii privind produsul

Căruciorul de jucărie Maxi Cosi & Quinny şi scaun de mașină este un set minunat de jucărie Smoby pentru fiecare fetiță de la 3 ani, care cu plăcere are grijă de păpușa ei de jucărie. Jucăriile sunt accesoriile ideale ale jocurilor de roluri de-a mama. Jucăriile minunate provin de la producătorul franțuzesc de încredere Smoby, care unește în produsele sale frumusețea franțuzească și unicitatea cu, calitatea și siguranța dovedită de mulți ani de experiență. Căruciorul de jucărie şi scaunul de maşină dispun de un design cu stil şi modern retori, datorită cărora acestea se aseamănă cu accesorii reale pentru îngrijirea păpuşii. Materialele de bază de calitate și sigure garantează joaca îndelungată mulțumitoare a domnișoarelor mici. Căruciorul și scaunul de maşină se completează minunat și în culoare și vor atrage fiecare fetiță la distracție.

Cărucior 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby cu landou (mâner de împins de 65,5 cm) roz

Căruciorul de jucărie, Maxi Cosi&Quinny 3in1 retro este un produs cu stil, care va oferi garantat un zâmbet pe faţa oricărei fetiţe, care îmbracă rolul de mamă. Căruciorul este potrivit de la vârsta de 3 ani şi se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior tradițional adânc, cărucior sportbuggy sau coş bebe, care se poate folosi separat ca pătuț, dar și ca leagăn cu roți. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile atractive roz și gri, iar efectul său retro a fost dat de tivul alb decorat cu model roz-gri. Jucăria pentru fetițe este un accesoriu perfect pentru fiecare păpuşă de jucărie de 42 cm. Varianta sport a căruciorului se poate așeza în poziție verticală astfel așezând coșul de bebe pe acesta se poate transforma rapid într-un cărucior adânc cu un parasolar, care se poate plia. Coșul de bebe este dotat cu un mâner practic astfel că, transportarea acestuia este foarte ușoară. Dimensiunea acestuia este de 52*39*67 cm.

Designul căruciorului de jucărie este foarte unic și precum cel real, amintește de un cărucior adevărat. Structura sa puternică metalică este completată cu un material de plastic de calitate şi rezistent, care în același timp este sigur și nedăunător sănătății. Partea de șezut a jucăriei buggy este acoperită cu un material special din textil și este dotat cu o centură de siguranță, care în timpul plimbării va avea grijă de siguranța păpușii. Căruciorul dispune de patru roți, care îi oferă stabilitate acestuia, materialele de bază ale acestora sunt formate din combinație de cauciuc și plastic. Primele roți se pot roti astfel că, folosirea căruciorului este foarte confortabilă. Datorită mânerului format ergonomic al căruciorului fetițele-și mămicile îl vor putea prinde confortabil. Înălțimea mânerului de împins de la sol este de 65,5 lungimea coșului de bebe este de 50 cm. Joaca cu păpușa se încadrează printre jocurile preferate ale fetițelor. Pe lângă distracție joacă un rol și în dezvoltarea copilului. Acesta îmbunătățește abilitățile de comunicare și de limbaj, motorica lor fină, sentimentele și va contribui la învățarea principiilor de îngrijire cu dragoste. 

Scaun de maşină pentru păpuşă retro Maxi Cosi&Quinny Smoby roz

Scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie Maxi Cosi & Quinny de la producătorul franțuzesc Smoby este un accesoriu practic pentru purtarea și transportarea păpușii de jucărie. Acesta strălucește în roz minunat, care este completat cu, combinația de gri deschis și alb. Scaunul de mașină Maxi Cosy & Quinny a fost fabricat pentru păpușa de jucărie cu o înălțime de 42 cm. Avantajul acestuia este că, se poate atașa perfect în structura căruciorului Maxi Cosi & Quinny astfel că, folosirea acestuia este într-adevăr multiplă. Partea din textil se poate demonta, mânerul de împins este format ergonomic și reglabil ca să se adapteze perfect la nevoile copiilor. Scaunul de mașină Maxi Cosi & Quinny transformă într-adevăr jucăria într-una mai reală. Fetițele îl vor putea duce cu, curaj în călătorie, deoarece păpușa este în deplină siguranță în scaunul de mașină. Dimensiunea jucăriei este de 52*35*47 cm. Greutatea este foarte mică astfel că, se poate transporta ușor. Folosirea acestuia este potrivită pentru fetițele de la vârsta de 3 ani. Fetițele îmbracă cu plăcere rolul de mamă și vor avea grijă de păpușa lor ca și de copilașul lor propriu. Jocurile de rol cu scaunul de mașină de jucărie vor fi mult mai distractive.  

Producătorul renumit franțuzesc Smoby fabrică jucării din plastic de înaltă calitate. Calitatea înaltă a produselor Smoby este dovedită şi de certificatele de calitate europeană. Pentru siguranța mai mare și pentru evitarea rănirilor, colțurile jucăriilor sunt rotunjite. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.  Materialul din plastic folosit la fabricarea acestora este puternic și rezistent, dar în același timp plăcut, neted la atingere. Setul fantastic de jucărie, care este compus dintr-un cărucior și scaun de mașină se poate achiziționa acum la un preț avatanjos astfel că, nu ezitați nicio clipă și oferiți-le bucurie copiilor dumneavoastră prin achizițioanrea setului. Cu setul de jucărie îi veți oferi garantat un zâmbet pe fața prințesei dumneavoastre mici, deoarece copii adoră se joace cu păpușa lor preferată, cu plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm sau o plimbă.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni52*39*66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Înălțimea mânerului70 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,4 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...