Set cărucior pentru păpuşă 7in1 retro Maxi Cosi & Quinny Smoby (65,5 cm mâner de împins) cu scaun de masă cu leagăn şi cu scaun de maşină

Detalii privind produsul

Căruciorul de jucărie Maxi Cosi & Quinny, scaun de mașină, scaun de masă și leagăn este un set minunat de jucărie Smoby pentru fiecare fetiță, care se joacă cu plăcere cu păpușa. Jucăriile provin de la producătorul franțuzesc de încredere Smoby, care unește în produsele sale frumusețea franțuzească și unicitatea cu, calitatea și siguranța dovedită de mulți ani de experiență. Designul lor precum cel real și modern le va transforma în accesorii reale de îngrijire a păpușii. Materialele de bază de calitate și sigure garantează joaca îndelungată mulțumitoare a domnișoarelor mici. Căruciorul și setul complementar pentru păpușa de jucărie se completează minunat și în culoare și vor atrage fiecare fetiță la distracție.

Cărucior 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby cu landou (mâner de împins de 65,5 cm) roz

Căruciorul de jucărie, Maxi Cosi&Quinny 3in1 retro este un produs cu stil, care va oferi garantat un zâmbet pe faţa oricărei fetiţe, care îmbracă rolul de mamă. Căruciorul este potrivit de la vârsta de 3 ani şi se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior tradițional adânc, cărucior sportbuggy sau coş bebe, care se poate folosi separat ca pătuț, dar și ca leagăn cu roți.  Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile atractive roz și gri, iar efectul său retro a fost dat de tivul alb decorat cu model roz-gri. Jucăria pentru fetițe este un accesoriu perfect pentru fiecare păpuşă de jucărie de 42 cm. Datorită mânerului format ergonomic al căruciorului fetițele-și mămicile îl vor putea prinde confortabil. Înălțimea mânerului de împins de la sol este de 65,5 lungimea coșului de bebe este de 50 cm. Acesta este dotat cu un mâner practic astfel că, transportarea acestuia este ușoară. 

Căruciorul dispune de patru roți, care îi oferă stabilitate acestuia, materialele de bază ale acestora sunt formate din combinație de cauciuc și plastic. Primele roți se pot roti astfel că, folosirea căruciorului este foarte confortabilă. Designul căruciorului de jucărie este foarte unic și precum cel real, amintește de un cărucior adevărat. Structura sa puternică metalică este completată cu un material de plastic de calitate şi rezistent, care în același timp este sigur și nedăunător sănătății. Partea de șezut a buggy-ului de jucărie este acoperită cu un material special din textil și este dotat cu o centură de siguranță, care în timpul plimbării va avea grijă de siguranța păpușii. Varianta sport a căruciorului se poate așeza în poziție verticală astfel așezând coșul de bebe pe acesta se poate transforma rapid într-un cărucior adânc cu un parasolar, care se poate plia. Căruciorul este potrivit pentru fetițele de la vârsta de 3 ani. 

Căruciorul se poate plia ușor, nu ocupă mult spațiu astfel că, se poate duce oriunde cu ușurință. Căruciorul este ușor, dar în același timp foarte stabil, structura este combinația metalului solid și material din plastic. Dimensiunea acestuia este de 52*39*67 cm. Fetițele se joacă cu păpușa de jucărie ca și cu copilașul lor adevărat, prin aceasta vor fi mai aproape de lumea adulților și vor învăța în ce constă rolul de mamă. Prin imitarea adulților ei vor învăța să se ghideze în lumea reală. Pentru aceasta le oferă ajutor căruciorul de jucărie cu un design retro roz Maxi Cosi&Quinny. Dacă fetița dumneavoastră va folosi căruciorul de jucărie ca și un cărucior sport, cărucior tradițional adânc, pătuț sau buggy se va distra garantat minunat. 

Set leagăn, scaun de maşină şi scaun de masă pentru păpuşa de jucărie 3in1 retro Maxi Cosi&Quinny Smoby roz

Maxi Cosi & Quinny 3in1 este o combinație triplă de accesorii pentru păpușă de jucărie și alcătuiesc o jucărie minunată multifuncțională pentru fetițele de la vârsta de 3 ani. Setul practic, triplu alcătuit dintr-un scaun de mașină, scaun de masă pentru păpușă și leagăn pentru păpușă va fi apreciat de toate fetițele mici care în primul rând își îngrijesc păpușa cu dragoste, cu plăcere o îmbracă, o hrănesc sau o adorm. Avantajul jucăriei este că, aceasta le va oferi numeroase posibilităţi de joacă copiilor, transformând astfel jucăria într-una mai distractivă. Combinaţia culorilor de roz închis şi gri este completată cu un mâner de împins, care strălucește în culoare albă. Accesoriile sunt într-o armonie perfectă cu, căruciorul Maxi Cosi & Quinny 3în1 retro. Structura jucăriei se poate folosi în 2 moduri- combinat cu scaunul de maşină, un scaun înalt de masă cu pult pentru hrănire sau va forma un leagăn. Structura metalică a setului este completată cu material din plastic. 

Scaunul de masă Smoby Maxi Cosi & Quinny se folosește la hrănirea păpușii de jucărie. Înălțimea de la sol ajunge la 72 cm. Spătarul scaunului de masă este îndeajuns de înalt. Pentru o hrănire confortabilă mămica va folosi pultul din plastic detașabil pentru hrănire, care strălucește în culoare gri. Dacă păpușa de jucărie a obosit se poate adormi în leagăn cu mișcări lente de legănare. Scaunul de mașină de jucărie se foloseşte în timpul călătoriilor astfel păpuşa este în siguranță şi în același timp se poate transporta ușor. Dacă dispuneţi de un cărucior Maxi Cosi & Quinny 3in1, atunci scaunul de maşină pentru păpuşă de jucărie se poate aşeza pe structura căruciorului. Scaunul de masă pentru păpușa de jucărie este dotat cu un mâner format ergonomic. Accesoriile pentru păpușa de jucărie le-au fabricat pentru păpușa de jucărie cu o înălțime de 42 cm. Scaunul confortabil din plastic al accesoriilor Smoby Maxi Cosi & Quinny 3în1 pentru păpușa de jucărie este acoperit cu material special din textil și este dotat cu o centură de siguranță, care va împiedica căderea păpușii din scaun. 

Într-un cuvânt în setul de jucărie Maxi Cosi & Quinny Smoby, care conține cărucior, scaun de mașină, scaun de masă și leagăn se ascunde un produs perfect pentru jocurile de rol de-a mama. Produsul franțuzesc de calitate cu o frumusețe franțuzească dispune de o structură puternică metalică, pe care îl completează materiale rezistente din plastic. Producătorul renumit franțuzesc Smoby fabrică jucării din plastic de calitate. Jucăriile Smoby atrag privirea copiilor și le dezvoltă imaginația, fantezia. La sfârșitul procesului de fabricare strict controlat se află jucăria, care corespunde celor mai înalte cerințe de siguranță. Dacă fetița dumneavoastră folosește căruciorul de jucărie ca și un cărucior sport sau cărucior tradițional adânc, pătuț sau buggy sau chiar transportă păpușa de jucărie în scaunul de mașină garantat se va distra minunat cu setul de jucărie Maxi Cosi & Quinny. Oferiți-i bucurie prințesei dumneavoastre mici prin achiziționare setului de jucărie, care se poate achiziționa la un preț avantajos. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni52*39*67 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Înălțimea mânerului70 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,4 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă46 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...