Set cărucior adânc Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny 3în1 Smoby și păpușă de jucărie Minikiss cu sunet

Detalii privind produsul

Căruciorul Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny 3în1 și păpușă de jucărie roz cu sunet MiniKiss este un set unic de jucărie, care îi cucerește inima fieărei fetițe deja de la vârsta de 3 ani. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț mic astfel că puteți și economisi. Jucăriile se completează una pe cealaltă în culoare și aspect, îi vor distra pe cei mici pentru un timp îndelungat. Jucăriile vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj, fanteziei și imaginației. În produsele Smoby se unește designul franțuzesc și calitatea unică într-un aspect de clasa întâi. 

Cărucior adânc şi sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby 3în1 cu coș bebe pentru păpușa de jucărie roz cu model

Căruciorul de jucărie, Smoby Trio Pastel Maxi&Quinny 3în1 este o jucărie minunată, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile atractive roz și gri și este decorat cu un tiv alb, care o va fascina pe fiecare bonă sau mămică de la 3 ani. Acesta este un accesoriu perfect pentru păpușa de jucărie pentru fiecare fetiță, care are grjă cu plăcere de păpușa ei preferată ca și de un copilaș adevărat. Căruciorul Smoby va face posibilă plimbarea păpușii în aerul curat, adormind-o legănând. Căruciorul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu 42 cm. Pentru siguranța păpușii de jucărie în partea de șezut a căruciorului se află centura de siguranță. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special textil. Acesta rulează pe roți din cauciuc, prima sa roată dublă este foarte puternică asigurând astfel stabilitatea și folosirea ușoară a căruciorului. Prima roată a căruciorului se poate roti la un unghi de 360 de grade astfel că, manevrarea acestuia este într-adevăr confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se poate transforma rapid într-un cărucior adânc. 

Caracteristici

  • Cărucior minunat de jucărie 3în1
  • Cărucior adânc, buggy și coș de bebe
  • Jucărie multifuncțională
  • Nuanțe plăcute pentru fetițe 
  • Recomandat de la vârsta de 3 ani
  • Potrivit pentru păpușa de jucărie 32-42 cm 
  • Roți din cauciuc
  • Combinația structurii metalice puternice și materialului din plastic 
  • Produs franțuzesc de calitate

Păpuşă pentru cei mai mici Minikiss Smoby cu sunet în căciulă 27 cm roz de la 12 luni

Păpuşa de jucărie, MiniKiss cu, căciulă este o jucărie minunată pentru fetiţele de la vârsta de 12 luni. După apăsarea pe burtă, păpușa de jucărie va reda efect sonor de pupici. Aceasta strălucește într-un body roz cu inscripția MiniKiss și într-o căciuliță roz, care se armonizează perfect cu îmbrăcămintea ei. Capul, mânuţele şi picioarele păpuşii s-au fabricat din material de plastic de calitate în timp ce celelalte părţi ale corpului sunt fabricate din material textil astfel că,  păpuşa este foarte moale la atingere.

Înălțimea păpușii de jucărie este de 27 cm, cu acesta este potrivită pentru fiecare fetiță-mămică. Partea electronică a jucăriei de fetiță se poate demonta, care face posibilă spălarea ușoară și confortabilă a păpușii. Produsul funcționează cu 3 tipuri de baterii LR44, care fac posibilă redarea efectelor sonore. Bateriile sunt incluse în ambalaj. Hăinuţa păpuşii se poate da jos iar garderoba sa se poate extinde cu haine din colecţia MiniKiss. Hăinuțele se spală în apă de 30°C. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Inaltimea manerului de impins66 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit bebelusilor32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...