Set bucătărie Tefal Studio XL Bubble Smoby electronică cu barbotare şi mătură, perie cu făraş Cadou

Detalii privind produsul

Bucătăria de jucărie Tefal Studio XL Bubble și cadou- perie cu făraş este un set popular de jucărie, care va cuceri inima fiecărui copilaș de la vârsta de 3 ani, cărora le plac diferitele jocuri de roluri. Jucăriile se completează în culoare și design, îi va distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile Smoby vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor, în ei se va întipări înclinația îngrijirii altora și vor îmbrăca cu plăcere roluri noi. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț avantajos astfel că, nu doar copii dumneavoastră se vor îmbogăți cu jucării moderne de calitate și drăguțe, ci veți putea și economisi. În produsele Smoby se reflectă designul franțuzesc, sunt sigure și de calitate, vor cuceri privirea fiecărui copil. Setul de jucărie este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii. 

Bucătărie Tefal Studio XL Bubble Smoby, electronică cu bule magice cu 34 accesorii turcoaz

Bucătăria de jucărie electronică Tefal Studio XL Bubble Smoby cu 34 de accesorii este o bucătărie adevărată, care va întipări în fiecare copil dragostea față de gătit începând de la vârsta 3 ani. Designul minunat de albastru turcoaz al bucătăriei se datorează designerilor franțuzești, căruia îi este într-adevăr greu de rezistat. Bucătăria de jucărie este bogat dotată, nu pot lipsi din set tacâmurile, farfuriile, ceștile, paharele, suportul de sare și condiment, diferite vase de bucătărie, alimente crude și alimente pentru gătit. 

Frigiderul cu ușă, care se poate deschide este modul minunat de a întipări în copii faptul că,  prospețimea mâncărurilor o putem păstra prin depozitarea în frigider, a cărui ușă trebuie tot timpul închisă. Deasupra frigiderului se află o chiuvetă unde fiecare bucătar bun își va putea spăla farfuriile murdare și tacâmurile. Cuptorul constituie o importanță centrală în viața bucătarului, deoarece acolo se prepară cele mai bune preparate prăjite cu, care își va putea bucura familia. Tigaia perfectă cu funcție pentru întoarcerea clătitelor este modul minunat ca, copilașul dumneavoastră să învețe în mijlocul distracției să pregătească corect delicatesele preferate. Prin așezarea vasului magic cu bule, acesta va reda bule și imită apa în timpul clocotirii, care îl va fascina pe micul dumneavoastră chef bucătar și nu va fi în pericol ca în timpul gătirii adevărate.

Cămara cu ușă, care se poate deschide și rafturile oferă spațiu de, depozitare unde copii vor putea așeza alimentele, pe care mai târziu își doresc să le folosească la gătit. Gătitul este foarte obositor și o muncă, care necesită energie astfel că, micii bucătari își vor prepara cu mare bucurie o ceașcă de cafea cu aparatul de cafea espresso, care se află sub hotă. Sub aparatul de cafea îi va aștepta pe musafirii însetați sifon sau un dozator practic de sifon sau cola imitând umplerea flaconului cu sunet tipic de Cric-Cric. Bucătăria de jucărie stă, pe, picioare stabile, dimensiunea totală este de 86*62*100 cm, înălțimea suprafeței de lucru este de 51 cm

Mătură și lopățică Aqua Clean Smoby 3 bucăţi, turcoaz

Setul de curățenie Aqua Clean este un accesoriu auxiliar practic pentru gospodărie pentru fiecare gospodină mică de la 3 ani. Partea de nelipsit este mătura cu un mâner din plastic, care se poate da jos și peria cu făraș mic. Setul este ușor și neted la atingere, accesoriul de nelipsit pentru fiecare ajutor mic. Cu ajutorul setului de curățenie de jucărie copii vor învăța bazele curățeniei și dragostei față de ordine. Este nevoie ca, la copii cei mai mici să fie întipărită treptat legătura față de ordine. Pentru aceasta setul turcoaz de curățenie Smoby oferă un ajutor fantastic. Lungimea partvis-ului este de 54 cm, dimensiunea totală este de 24*5*54 cm. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate european. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute, moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni86*62*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Inaltimea blatului51 cm
Dimensiunile ambalajului66*26*75 cm
Lungime intreaga86 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate8,3 kg
ObservaţieBattery: 3 x AAA/LR03 included
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...