Set bucătărie de jucărie, care crește împreună cu vârsta cu apă curgătoare și microunde Tefal Evolutive Smoby și centru bebe Violette Baby Nurse și supermarket Maxi Market cu funcții electronice

Detalii privind produsul

Bucătăria de jucărie, care se poate înălța cu apă curgătoare Tefal Evolutive Grand Chef, centru de bebe Violette și supermarket Maxi Market cu funcții este într-adevăr un set rezistent de jucărie pentru băieții și fetițele deja de la vârsta de 3 ani. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o transformă într-una mai familiară. În timpul jocului  vor îmbrăca diferite roluri, pot fi bucătari chefi, părinți grijulii sau chiar și comercianți astfel în timpul jocului vor fi mai aproape de lume adulților, li-i se dezvoltă copiilor modul de gândire logică, fantezia și imaginația datorită producătorului franțuzesc Smoby ,care timp de ani îi copleșește pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Bucătărie de jucărie, care crește cu vârsta, cu apă curgătoare și cuptor de  microunde Tefal Evolutive Gourment Smoby cu barbotare magică și 43 de accesorii

Bucătăria electronică de jucărie Tefal Evolutive Gourment din atelierul producătorului franțuzesc Smoby este într-adevăr o jucărie unică, care este capabilă să crească cu copilul dumneavoastră de la vârsta de 3 ani până la vârsta de 8 ani. Bucătăria de jucărie strălucește într-o combinație foarte frumoasă de culori roșu-alb și într-un stil modern franțuzesc, ca și formă a fost realizată pentru nevoile bucătarilor și bucătăreselor mici. Pe copii garantat îi fascinează numeroasele accesorii și funcții, care aparțin de bucătărie, dar cel mai interesant va fi pentru ei efectul de apă curgătoare, cuptorul de microunde cu efect sonor, oala cu barbotare magică și pult rotunjit pentru luarea mesei cu scaun KidStool. 

Aceasta va fi sursa distracției îndelungate - cu suportul de 8 cm care aparține de aceasta, bucătăria se poate înălța. Înălțimea de bază a suprafeței de lucru este de 51 cm, prin adăugarea suportului va fi de 59 cm. Această dezvoltare o vor aprecia și părinții, deoarece prin creșterea copiilor dumneavoastră nu vor trebui să se despartă de jucăria lor preferată. După apăsarea bateriei va porni apa curgătoare și datorită sistemului circular închis din chiuvetă va ajunge înapoi în rezervor. Atât băieții, cât și fetițele vor pregăti cu mare bucurie puiul grill gustos în cuptor, vor umple frigiderul cu bunătăți,își vor găti pe aragaz supa lor preferată. Sub aparatul de cafea cu capsule se află rețete pline de idei, pe care cei mici le pot explora dacă au nevoie de idee la gătit. 

Bucătăria de jucărie ascunde în sine 43 de accesorii printre care bucătarii mici găsesc paste, care peste 18° se schimbă la culoare galbenă ca și pastele în viața reală. La prepararea prânzului pot să mărunțească morcovii cu mână proprie, pot prăji peștele, steak-ul, dar își pot arăta îndemânarea și cu tigaia pentru întoarcerea clătitei. Printre accesorii se află linguri, furculițe, cuțite, farfurii, pahare, cești, ouă, prăjitură, capsule pentru aparatul de cafea, ketchup, muștar, cutie cu paste, lapte, solniță și recipient de sare și condimente, furculiță pentru prăjit, cuțit pentru tăierea în bucăți și polonic practic. Dozatorul de gheață redă sunet specific de Cric Cric în timpul dozării cuburilor de gheață. 

Centru de bebe pentru păpușă de jucărie Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby 

Centrul de bebe pentru păpușa de jucărie Violette din colecția Baby Nurse este o jucărie rezistentă pentru fetițele de la vârsta de 3 ani. Căsuța formată din 3 părți asigură un teren mare pentru îngrijirea păpușii de jucărie cu mărime de 42 cm. Partea principală din mijloc a căsuței este baia, care a fost mobilată cu o vană roz completată cu duș și pult de  înfășat decorat cu model modern. În partea din spate de perete se află o ramă foto decorată cu inimioară în care puteți așeza poza copilului dumneavoastră cu îmbrățișarea păpușii sale preferate de jucărie. Acest centru de bebe multifuncțional conține 23 de accesorii. 

Hrănirea se poate realiza în bucătăria care se află în partea stângă a căsuței. Scaunul de masă cu un pult mic, chiuveta cu cuptor de microunde în partea inferioară a aragazului toate servesc la hrănirea confortabilă a păpușii de jucărie. În partea dreaptă a căsuței se află dormitorul cu un pătuț foarte confortabil în care caruselul o va legăna în somn păpușa preferată de jucărie, care este decorat cu inimă și pasăre. Lampa de noapte deasupra capului păpușii de jucărie redă o lumină plăcută fosforescentă. Pătuțul la nevoie se poate detașa de pe căsuță și fetița dumeavoastră îl poate așeza lângă pătuțul ei propriu ca și noaptea să aibă grijă de păpușa ei de jucărie.  

Supermarket mixt Maxi Market Smoby cu frigider, casă de marcat electronică şi cititor de cod de bare cu 50 de accesorii

Supermarketul de jucărie Maximarket cu marfă mixtă este o jucărie fabricată bine detailat și modernă de la producătorul franțuzesc Smoby și este potrivită atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 3 ani. Supermarketul mic strălucește în culori minunate de roșu, alb, gri, verde și albastru, care va transforma fiecare cameră de copil într-una superbă. În supermarketul cu produse mixte se află casa de marcat incorporată cu tastatură numerică, cântar, terminal de plată, cititor de card și scanner electronic, care îi va distra pe copii cu sunet și lumină. Supermarketul mic este imitația reală a unui supermarket real cu numeroase alimente adică diferite cutii, patiserii, cozonaci, fructe și legume vor fi printre oferte. Supermarketul mic s-a fabricat cu mult spațiu de, depozitare, în partea exterioară a pultului se află și un frigider drăguț pentru mâncarea, care se poate strica. 

Micul vânzător va putea calcula suma produsului cumpărat pe un calculator adevărat. Cumpărătorul va putea verifica suma pe bonul fiscal emis pe terminalul de plată. În supermarketul mic se poate plăti și cu, cardul. În sertarul casei de marcat,care se poate deschide și se află pe, pultul casei sunt așezate frumos și într-un loc monedele și bancnotele. Copii vor putea așeza marfa într-un cărucior de cumpărături cu roți și sistem de monede. Ambalajul conține în total 50 de accesorii, care nu pot lipsi din niciun supermarket obișnuit. Desigur că, din Marketul Maxi nu pot lipsi nici microfonul și ceasul, care se află deasupra pultului și inscripția deschis și închis ( în limbile engleză și franceză), pe care copilașul o va putea schimba în funcție de, programul de funcţionare. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni134*45*101 cm
Inaltimea produsului101 cm
Înălțimea suprafeței de lucru51 - 59 cm
Dimensiunile ambalajului76*24*80 cm
Lungime intreaga134 cm
Inaltime reglabilaDa
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate10,0 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included /// 2 x AA/LR06 not included
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...