Set babytaxiu Bubble Go Smoby cu sunet şi pahare pentru construit Cotoons de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Smoby Bubble Go cu efecte sonore și cupa asamblabilă Cotoons un set fantastic de jucărie pentru cei mici de la 6 luni. Babytaxiul de culoare roșie este potrivit de la vârsta de 6 luni, iar cupa asamblabilă de la vârsta de 12 luni. Ambele jucării provin de la producătorul franțuzesc Smoby, împreună formează un set unic de jucărie reflectând frumusețea franțuzească, siguranța și calitatea. Babytaxiul dezvoltă într-un mod jucăuș și jucându-se abilitățile motorice ale copilașului și îşi întărește musculatura la picioare. În babytaxiu copilașul nu se va plictisi niciodată, îl va aștepta distracția în timpul fiecărei plimbări. Copilașul este protejat de parasolar împotriva razelor dăunătoare UV. Babytaxiul și cupa asamblabilă formează o pereche minunată, este un cadou minunat pentru copii. În magazinul nostru online acest babytaxiu se poate achiziționa la preț avantajos astfel că, nu ezitați și comandați-l ca nu cumva să lipsească nici din setul copilașului dumneavoastră.

Babytaxiu roşu Smoby cu efect sonor şi parasolar Bubble Go 2in1 de la vârsta de 6 luni

Babytaxiul Smoby Bubble Go este o noutate printre babytaxiuri pentru folosirea atât în interior, cât și în exterior datorită roților sale mai late de calitate. Babytaxiul se poate regla cu o mișcare ușoară la nevoile copilașului. Acesta este potrivit de la vârsta de 6 luni. Copilașul stă confortabil în scaun, se bucură de odihnă. Cu ajutorul mânerului de împins puternic, metalic ghidarea babytaxiului este ușoară și confortabilă. Mânerul de împins este dotat cu un suport practic pentru sticlă. Datorită parasolarului roșu copilașul este protejat împotriva razelor dăunătoare de soare. La nevoie parasolarul se poate demonta. Scaunul babytaxiului este format ergonomic ca, copilașul să călătorească în confort deplin. Siguranța este garantată de centura de siguranță în 3 puncte, care va ține copilașul în scaun. 

Distracția copilașului este garantată de claxonul electronic, care este fixat pe ghidon, cu melodii, butoane colorate Activity. Acest claxon minunat cu melodie nu garantează doar distracția, ci dezvoltă și fantezia copilașului. Claxonul electronic funcționează cu baterii, care sunt incluse în ambalaj. Bateriile sunt potrivite pentru testare, trebuie schimbate cât mai repede. De la 1 an copilașul este îndeajuns de mare pentru ca, babytaxiul Bubble Go 2în1 să fie transformat în mașinuță. Copilașul va putea trăi multă distracție și aventură cu acest babytaxiu mașinuță, mai mult li-i se dezvoltă abilitatea de mișcare, îți întăresc musculatura la picioare. Sub scaun este format un spațiu practic de, depozitare pentru transportarea lucrurilor mici. Babytaxiul Bubble Go a fost fabricat în culoare foarte frumoasă de roșu-alb. Dimensiunea: 63*35*56 cm. 

Câni pentru asamblat Cotoons Happy Tower Smoby 5 piese portocaliu-albastru de la 12 luni

Cupele asamblabile Smoby Cotoons sunt o jucărie minunată didactică de la vârsta de 12 luni. În ambalaj se află 5 cupe, care sunt așezate după dimensiune, de la cel mai mare până la cel mai mic. Fiecare cupă este rotunjită - ondulată și întregul turn redă o formă ondulată ca și cum ar dansa.  Cupa cea mai mare de jos cu imaginea broaștei galbene Wabap, următoare cu imaginea zebrei portocalii Punky, în mijloc cupa albastră cu floarea galbenă Tulip, a patra cupă cu imaginea albinuței albastru deschis Zoom și ultima cupă albă este decorat cu imaginea gâzei Chowing. Cealaltă parte a cupei este decorată cu biberon, minge, vopsele colorate, binoclu și suport pentru partitură, Cupele se potrivesc perfect una în cealaltă. 

Baza fiecărei cupe este decorată cu diferite modele în relief, pe care copilul îl folosește în timpul jocului în nisip. Asamblarea turnului va fi la fel de ușoară copilașului ca și dezasamblarea acestuia. Fiecare cupă se poate asambla una în cealaltă astfel că, depozitarea acestuia nu ocupă un spațiu mare. Nu îi va oferi copilașului bucurie doar în timpul jocului în nisip, dar și în timpul îmbăierii va fi o distracție mare pentru copii turnarea apei dintr-o cupă în alta. Această jucărie cupe asamblabile este recomandată copiilor de la vârsta de 12 luni, îi va servi pentru un timp îndelungat. Aceasta este ambalată într-o cutie cu un geam transparent. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică de mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp material din plastic foarte plăcut și neted. Acesta este un material din plastic foarte neted la atingere. Jucăriile de la acest producător sunt sigure și nu îi pune în pericol pe copii, dacă se joacă, deoarece fiecare colț al acestora este rotunjit. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Procesul de fabricare este strict controlat astfel că, jucăriile corespund celor mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe, piața europeană. Babytaxiul și cupele asamblabile este un set unic de jucărie de care copilașul dumneavoastră se va îndrăgosti instantaneu.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni63*35*55 cm
Dimensiunile ambalajului68*39*38 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,50 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...