Set bară de joacă 2 in 1 Arch Cotoons Smoby electronică și lună cu stea care luminează

Detalii privind produsul

Jucăriile pentru copii nu trebuie să fie plictisitoare. Ca exemplu, este setul de jucării de la Smoby, care conține bară de joacă și lună cu stea luminoasă din colecția Cotoons. Jucăriile pentru copii de la 3 ani, îi vor încânta și pe părinți, deoarece le pot achiziționa la un preț promoțional. Setul de jucării se asortează foarte bine la design și jucăriile au o calitate superioară. 

Bară de joacă pentru bebeluși 2in1 Arch Cotoons Smoby cu fotbal, panou de baschet de la 3 luni

Bara de joacă şi activitate, 2in1 Arch Cotoons Smoby este o bară electronică minunată cu sunete și lumini, care va crește împreună cu copilul dvs. Această jucărie frumoasă pentru copii este decorată cu motivul perosnajelor din serialul Cotoons, care sunt cunoscuți de copii din întreaga lume. Bara de joacă este o jucărie 2in1 iar înălțimea sa totală este de 53 cm. Bara de joacă Arch Smoby va distra toți copii de la vârsta de 3 luni. Pe bara de joacă se află o oglindă, în care copilaşul îşi va putea privi chipul și care îl va impresiona.

Pe centrul barei de joacă, se află o figurină simpatică broscuța Cotoons Wabap, care se află deasupra capului și îl va proteja pe copilaş. Bara de joacă se poate transforma într-un teren de baschet, astfel copilul îşi va încerca abilităţile, în timp ce va încerca să nimerească mingea în coş. La fiecare aruncare cu succes, bara de joacă îl va răplăti cu un efect sonor sau luminos.

Lună şi stea care luminează Cotoons Smoby pentru bebeluşi albastru

Jucăria Smoby Cotoons este un set de jucării decorative pentru copii, care luminează şi redă sunete – steaua deasupra pătuţului şi luna pentru bebeluși. Este destinat pentru cei mai mici bebeluşii de la 0 luni. Steaua si luna, redă o melodie plăcută bebeluşilor, care le atrage atenţia pentru mai mult timp, astfel oferindu-le distracţie. Jucăria pentru bebeluşi – steluță deasupra pătuţului, luminează şi redă o melodie plăcută aceasta ajutând la creerea unei atmosfere plăcute.

Steluța şi luna pentru bebeluşi au un design frumos. Steluța pentru bebeluși este albă, cu mâner albastru, având o stea mai micuţă albastră la capătul şnurului, de care se poate trage. Steluța pentru copii are o imagine intereasantă gândăceilor Chowing. Steluța pentru bebeluși se poate porni prin tragerea şnurului spre jos. Aceasta se decuplează automat cănd tot şnurul se răsuceşte în interior. Steluța care luminează funcţionează cu baterii AAA/LR6.

Smoby este o companie renumită franțuzească de jucării din plastic de cea mai bună calitate. Plasticul de pe jucăriile Smoby, este rezistent, durabil și totodată plăcut la atingere, pentru mâinile delicate ale copiilor. Marginile de pe jucăriile Smoby sunt rotunjite, astfel ca prichindelul dvs. să nu să rănească în timpul jocurilor. Culorile luminoase ale jucăriilor pentru copii Smoby stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității la copii.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...