Set bară de joacă 2 in 1 Arch Cotoons Smoby electronică și căsuţă tip cort cu sunete şi lumini

Detalii privind produsul

Jocurile sunt pentru copii foarte importante, deoarece pri intermediul lor cunosc lumea și învață lucruri noi. Setul de jucării de la Smoby, este format din bară de joacă Arch Cotoons și căsuță tip cort Discovery Cotoons  și va distra copii dvs. pentru un timp îndelungat. Setul avanatajos de jucării, la un preț promoțional, va încânta toți copii de la 3 luni, care deja la o vârstă atât de fragedă, cunosc magia jucăriilor Smoby

Bară de joacă pentru bebeluși 2in1 Arch Cotoons Smoby cu fotbal, panou de baschet de la 3 luni

Bara de joacă şi activitate, 2in1 Arch Cotoons Smoby este o bară electronică minunată cu sunete și lumini, care va crește împreună cu copilul dvs. Această jucărie frumoasă pentru copii este decorată cu motivul perosnajelor din serialul Cotoons, care sunt cunoscuți de copii din întreaga lume. Bara de joacă este o jucărie 2in1 iar înălțimea sa totală este de 53 cm. Bara de joacă Arch Smoby va distra toți copii de la vârsta de 3 luni. Pe bara de joacă se află o oglindă, în care copilaşul îşi va putea privi chipul și care îl va impresiona.

Pe centrul barei de joacă, se află o figurină simpatică broscuța Cotoons Wabap, care se află deasupra capului și îl va proteja pe copilaş. Bara de joacă se poate transforma într-un teren de baschet, astfel copilul îşi va încerca abilităţile, în timp ce va încerca să nimerească mingea în coş. La fiecare aruncare cu succes, bara de joacă îl va răplăti cu un efect sonor sau luminos.

Căsuţă tip cort pentru copii cu sunete și lumini Discovery Cotoons Smoby de la vârsta de 12 luni verde

Căsuţa distractivă cu, cort, Discovery Cotoons Smoby, în combinaţie de culori minunate de verde-alb îl va fascina pe orice copilaş de la 12 luni. Căsuţa este multifuncţională- copilul se poate juca în căsuţa lui nouă, pe care părinţii o vor putea transforma uşor într-un cort pentru copii. Cortul cu efecte sonore şi luminoase îi va distra pe copii şi le va captiva atenţia în aşa fel încât ei nu se vor mai dezlipi de noua lor jucărie.

Căsuţa tip cort a fost fabricată din material de plastic de calitate, care este caracterizat prin rezistenţă şi durabilitate. Accesoriile şi funcţiile distractive ale căsuţei îi vor fascina pe copii de la prima vedere, astfel ei vor avea parte de o distracţie îndelungată. Deasupra căsuţei se află o floricică minunată, care după apăsare va reda efecte sonore şi lumini distractive, care vor captiva atenţia copiilor pentru un timp îndelungat.

Smoby este o companie renumită franțuzească de jucării din plastic de cea mai bună calitate. Plasticul de pe jucăriile Smoby, este rezistent, durabil și totodată plăcut la atingere, pentru mâinile delicate ale copiilor. Marginile de pe jucăriile Smoby sunt rotunjite, astfel ca prichindelul dvs. să nu să rănească în timpul jocurilor. Culorile luminoase ale jucăriilor pentru copii Smoby stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității la copii.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...