Set bancă de lucru Bricolo Center Bob the Builder Smoby cu macara şi drujbă cu haină de lucru

Detalii privind produsul

Banca de lucru Bricolo Center cu macara, drujbă și haină de lucru este într-adevăr un set superb de jucărie pentru copii hiperactivi, dar mai ales pentru băieții de la vârsta de 3 ani. Jucăriile se completează în culoare și design, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile Smoby vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor, copii vor fi mai aproape de lumea adulţilor. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț avantajos astfel că, nu numai copii dumneavoastră se vor îmbogăți cu jucării moderne de calitate și rezistente, ci veți putea și economisi. În produsele Smoby se reflectă designul franțuzesc, vor cuceri privirea copiilor de la prima vedere. Setul de jucărie este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii. 

Bancă de lucru Bricolo Center Bob the Builder Smoby cu macara şi cilindru şi 92 de accesorii

Banca de lucru Bricolo center de la producătorul Smoby cu motivul fabulos meşterul Bob îl va cuceri fiecare băieţel. Pe, personajul meșterul Bob copii din întreaga lume îl iau ca exemplu din serialul de, desene animate cunoscute englezești, hărnicia și priceperea se va întipări repede în copii. Banca de lucru conține 29 de bc. de accesorii împreună cu, macaraua, care se mișcă și cilindrul, care oferă o distracție îndelungată pentru copii. Fiecare accesoriu este fabricat de calitate acordând o atenție formelor rotunjite ca băieții să se joace tot timpul în siguranță. Banca de lucru stabilă este decorată cu logo-ul meșterului Bob astfel că, fiecare copilaș se va simți ca și un meșter adevărat. 

Băieții vor scormoni cu mare bucurie și curiozitate în detaliile misterioase și în funcționarea cilindrulului. Fiecare element al băncii de lucru se poate folosi și vor stimula imaginația copiilor, orice joc de rol vor îmbrăca. Pe macaraua galbenă, care se află pe banca de lucru băiețelul dumneavoastră va învăța munca cu precizie și cu precauție. Oferta bogată a băncii de lucru cu 92 de bucăți îl va distra pe copilașul dumneavoastră pentru un timp îndelungat în timp ce va învăța să folosească ciocanul, șurubelnița, cheia franceză, piulițele, șuruburile și alte accesorii, unelte, care sunt indispensabile pentru micii mecanici. 

Haină de lucru Bob constructorul Smoby, cu cască de protecţie, vestă şi telefon mobil

Haina de lucru pentru copii de la Smoby cu motivul fabulos, Bob constructorul este un accesoriu perfect pentru micii meşteri. Această haină va transforma fiecare jucărie într-una perfectă, în această haină băieţii se vor simţi ca niște meşteri adevărați şi se vor bucura că se pot asemăna cu personajul lor preferat. Haina conţine toate lucrurile de care micii meşteri vor avea nevoie. Din ambalaj nu pot  lipsi nici casca galbenă de protecţie, cămaşa cu vestă, cheia franceză, telefonul mobil şi nici ecusonul cu numele. Haina de lucru cu accesorii va fi perfectă pentru orice băieţel de la vârsta de 3 ani. 

Haina de lucru cu motivul constructorului, Bob strălucește în combinația de culori albastru și roşu și de aceasta mai  aparţine o cască galbenă de protecţie cu, care fiecare copil va fi în siguranţă în timpul construcţiei. Copii îşi vor putea inscripţiona numele pe ecuson astfel că, toată lumea îşi va cunoaşte  meşterul după nume. Pe vesta albastră se află un buzunar practic, în care meşterul îşi va putea ţine uneltele de nelipsit, care îi vor fi tot timpul la îndemână. Întregul set s-a fabricat din materii de bază de calitate fabricate cu, culori nedăunătoare sănătăţii, care oferă o strălucire îndelungată. Haina de lucru, constructorul Bob, va transforma fiecare jucărie într-una mai unică sau ar fi chiar o soluţie perfectă pentru balul mascat.

Drujbă electronică Bob constructorul Smoby cu parte mobilă de lanţ

Drujba Bob, constructorul de la producătorul Smoby este o jucărie electronică, frumoasă pentru micii meseriași  având și un design precum real. Drujba electronică pentru băieți Bob constructorul redă sunet ca o adevărată drujbă astfel că, copilaşul se va simţi ca și cum ar lucra cu o unealtă adevărată. Aceasta este maxim de sigură, s-a fabricat din material de calitate, iar la atingere este plăcut de netedă. Jucăria electronică pentru băieţi este potrivită de la vârsta de 3 ani. Drujba este o jucărie minunată cu, care copii vor fi ocupaţi pentru un timp îndelungat. Prin intemediul jucăriei ei vor învăţa cum  funcţionează unealta  şi totodată vor învăța  tot ceea ce este necesar  pentru o montare.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic, puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute, moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni82*37*117 cm
Inaltimea produsului117 cm
Dimensiunile ambalajului60*16*76 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,0 kg
Culoareaalbastru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...