Set babytaxiu Ursuleţ 2in1 Smoby săltăreţ şi rotitor şi trenuleţ muzical Cotoons de la 12 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucărie Smoby pentru cei mai mici conţine un babytaxiu Urs şi un garaj cu etaj Vroom Planet. Jucăriile provin de la producătorul renumit franţuzesc, Smoby.Pe babytaxiul Urs copii nu vor putea doar circula, dar se vor putea balansa şi roti. Acesta se va completa minunat cu garajul pentru maşinuţe Vroom Planet. Împreună vor forma un întreg perfect, pe care acum vi-l oferim la un preţ avantajos.

Babytaxiu Masha şi ursul 2in1 Smoby urs săritor şi rotativ de la vârsta de 12 luni

Babytaxiul Urs 2in1 în acelaşi timp este o jucărie săritoare și unică potrivită atât fetiţelor, cât şi băieţilor, cărora le place mişcarea şi distracţia începând de la 12 luni. Produsul se poate folosi în 2 feluri, ca și un babytaxiu şi ca și o jucărie săritoare. Ursul maro, Pretty din desenele animate cu Masha şi ursul va oferi numeroase posibilităţi de joacă, mişcare şi distracţie.Mărimea jucăriei săritoare Smoby în formă de urs şi a babytaxiului este de 50*43*55 cm, înălţimea este de 55 cm.

Ursul se poate detaşa de suport, astfel acesta va deveni un babytaxiu minunat, deoarece picioarele ursului fabulos sunt şi roţi în acelaşi timp. Copii se vor putea juca cu babytaxiul unic şi fabulos atât în interior, cât şi în exterior. Mersul prin împingerea picioarelor va dezvolta musculatura şi motorica fină. Pentru o siguranţă mai mare, copilul se va putea  ţine de mânerul verde. În timpul mersului, scaunul ergonomic va oferi confort copiilor, astfel acesta garantează o distracţie îndelungată.

Culorile multiple, obrăjorul vesel vor dezvolta fantezia şi îi va tenta pe copii la mişcarea în aer liber. Babytaxiul şi jucăria săritoare este perfect pentru dezvoltarea capacităţii de echilibrarea, la întărirea musculaturii picioarelor, aşadar acesta este accesoriul unui joc activ. Cu ajutorul acestuia copii nu doar fizic se vor putea dezvolta, dar le va dezvolta şi fantezia. Babytaxiul şi jucăria săritoare 2in1 este un produs minunat pentru dezvoltarea mişcării. Jucăria s-a fabricat din material de plastic de calitate, rezistent şi durabil. pentru evitarea accidentării şi pentru o siguranţă mai mare, colţurile babytaxiului Urs 2in1 şi al jucăriei săritoare sunt rotunjite.

Trenuleţ muzical Cotoons Smoby de la vârsta de 12 luni

Trenuleţul muzical, Smoby pentru cei mai mici copii funcţionează cu baterie şi redă diferite melodii. Trenul de culoare portocalie pe şină ondulată va transporta figurinele Cotoons-în vagonul albastru deschis călătoreşte floarea Tulip de culoare galben-portocaliu, în vagonul roşu se află zebra Punky de culoare alb-mov, al trrilea vagon transportă bile colorate, iar în al patrulea stă broasca Wabap. Mediul înconjurător este decorat cu cactuşi şi palmieri. Cu această jucărie copii îşi vor dezvolta abilităţile motoricii fine. Trenuleţul electronic şi muzical redă melodii, care vor stârni interesul copiilor şi se vor juca cu el pentru un timp îndelungat.

Locomotiva trenuleţului muzical are o lungime de 15 cm, iar lungimea vagonului este de 10 cm. În timpul mersului figurinele vor sări şi se vor roti, iar acesta va fi un efect foarte frumos. Unele vagoane se pot detaşa, astfel copilul se va putea juca cu ele şi separat. În timpul jocului copilul va reacţiona la sunete, va învăţa să diferenţieze culorile şi formele. Jucăria pentru cei mai mici copii este potrivită de la 12 luni. Mărimea trenuleţului este de 70*18*56 cm. Trenuleţul muzical funcţionează cu baterii.

Producătorul franţuzesc, Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate şi unice. Materialul de plastic din care produsele Smoby sunt fabricate este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp neted, plăcut şi moale la atingere.  Procesul de fabricaţie ale jucăriilor Smoby este strict controlat, astfel jucăriile corespund celor mai stricte standarde de siguranţă. Culorile vesele şi vii ale jucăriilor din plastic, Smoby vor dezvolta fantezia copiilor. Babytaxiul Urs şi trenuleţul muzical cu şină va oferi bucurie copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni50*43*55 cm
Inaltimea produsului55 cm
Dimensiunile ambalajului53*27*44 cm
Lungime intreaga50 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,6 kg
Culoareamaro
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...