Set babytaxiu Ursuleţ 2in1 Smoby săltăreţ şi rotitor şi măsuţă dezvoltătoare de abilităţi Cotoons cu funcţii de la 12 luni

Detalii privind produsul

Setul fabulos de jucărie Smoby conţine un babytaxiu Urs şi o măsuţă pentru dezvoltarea abilităţilor Cotoons de culoare albastră. Jucăriile provin de la producătorul renumit franţuzesc, Smoby. Pe babytaxiul Urs copii nu vor putea doar circula, dar se vor putea balansa şi roti. Acesta se va completa minunat cu măsuţa multifuncţională pentru dezvoltarea abilităţilor cu efecte sonore şi luminoase. Împreună vor forma un întreg perfect, pe care acum vi-l oferim la un preţ avantajos.

Babytaxiu Masha şi ursul 2in1 Smoby urs săritor şi rotativ de la vârsta de 12 luni

Babytaxiul Urs 2in1 în acelaşi timp este o jucărie săritoare și unică potrivită atât fetiţelor, cât şi băieţilor, cărora le place mişcarea şi distracţia începând de la 12 luni. Produsul se poate folosi în 2 feluri, ca și un babytaxiu şi ca și o jucărie săritoare. Ursul maro, Pretty din desenele animate cu Masha şi ursul va oferi numeroase posibilităţi de joacă, mişcare şi distracţie.Mărimea jucăriei săritoare Smoby în formă de urs şi a babytaxiului este de 50*43*55 cm, înălţimea este de 55 cm.

Ursul se poate detaşa de suport, astfel acesta va deveni un babytaxiu minunat, deoarece picioarele ursului fabulos sunt şi roţi în acelaşi timp. Copii se vor putea juca cu babytaxiul unic şi fabulos atât în interior, cât şi în exterior. Mersul prin împingerea picioarelor va dezvolta musculatura şi motorica fină. Pentru o siguranţă mai mare, copilul se va putea  ţine de mânerul verde. În timpul mersului, scaunul ergonomic va oferi confort copiilor, astfel acesta garantează o distracţie îndelungată.

Culorile multiple, obrăjorul vesel vor dezvolta fantezia şi îi va tenta pe copii la mişcarea în aer liber. Babytaxiul şi jucăria săritoare este perfect pentru dezvoltarea capacităţii de echilibrarea, la întărirea musculaturii picioarelor, aşadar acesta este accesoriul unui joc activ. Cu ajutorul acestuia copii nu doar fizic se vor putea dezvolta, dar le va dezvolta şi fantezia. Babytaxiul şi jucăria săritoare 2in1 este un produs minunat pentru dezvoltarea mişcării. Jucăria s-a fabricat din material de plastic de calitate, rezistent şi durabil. pentru evitarea accidentării şi pentru o siguranţă mai mare, colţurile babytaxiului Urs 2in1 şi al jucăriei săritoare sunt rotunjite.

Măsuţă pentru dezvoltarea abilităţilor Cotoons Smoby cu funcţii, efecte sonore şi luminoase de la vârsta de 12 luni albastru

Masa de jucărie, Smoby Cotoons pentru dezvoltarea abilităţilor, cu funcţii sonore şi luminoase este o măsuţă electronică potrivită copiilor de la vârsta de 12 luni. Masa s-a fabricat din material de plastic de calitate având colţuri rotunjite şi numeroase funcţii. În primul colţ se află o floare colorată cu 4 petale colorate, fiecare petală a fost fabricată pentru fiecare formă de cub. Dacă copilul alege cubul potrivit pentru gaură, floricica va clipi şi va cânta. Cele 4 cuburi se pot scoate prin gaura piciorului măsuţei şi joaca poate continua. Pe lângă floare se află o oglindă care se poate roti, iar în spatele acesteia se află un set de tobe cu figurinele Cotoons şi bețe pentru tobe. Toba va reda un sunet frumos, ca şi un instrument adevărat. Înălţimea măsuţei este de 49 cm, mărimea este de 47*47*49 cm.

Toba este de culoare verde. În faţa florii se află un palmier frumos, care conţine 5 cercuri colorate, de culoare roz, verde, albastru, portocaliu şi galben. Copii îl vor putea  dezasambla şi asambla din nou de la cel mai mic cerc până la cel mai mare . Axa din mijloc este fabricată cu o floare verde şi cu imaginile figurinelor Cotoons. Al patrulea colţ al măsuţei educative este dotat cu o roată zimțată şi o floare, care se pot roti în orice parte şi vor reda şi sunete. În mijlocul măsuţei educative se află un lac cu broasca Wabap. 

Producătorul franţuzesc Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor din material de plastic de calitate şi unice. Materialul de plastic folosit la fabricare este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp neted, plăcut şi moale la atingere. Procesul de fabricaţie este strict controlat, astfel fiecare produs, Smoby corespunde celor mai stricte standarde de siguranţă. Culorile vesele şi strălucitoare ale jucăriilor din plastic, Smoby vor dezvolta imaginaţia copiilor. Setul vesel compus dintr-un babytaxiu Urs şi o măsuţă pentru dezvoltarea abilităţilor Cotoons va face fericit pe orice copilaş.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni50*43*55 cm
Inaltimea produsului55 cm
Dimensiunile ambalajului53*27*44 cm
Lungime intreaga50 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,6 kg
Culoareamaro
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...