Set babytaxiu Ursuleţ 2in1 Smoby săltăreţ şi rotitor şi jucărie de construit Garaj F1 de la 12 luni

Detalii privind produsul

Setul pentru cei mai mici copii conţine jucării unice, care sunt potrivite de la 12 luni. Setul fabulos de jucărie Smoby conţine un babytaxiu Urs şi un joc de construit maşinuţe rapide Abrick. Jucăriile provin de la producătorii renumiţi franţuzeşti, Smoby şi Écoiffier. Pe babytaxiul Urs copii nu vor putea doar circula, dar se vor putea balansa şi roti. Acesta se va completa minunat cu jocul de construit maşinuţe rapide pentru cei mai mici. Împreună vor forma un întreg perfect, pe care acum vi-l oferim la un preţ avantajos.

Babytaxiu Masha şi ursul 2in1 Smoby urs săritor şi rotativ de la vârsta de 12 luni

Babytaxiul Urs 2in1 în acelaşi timp este o jucărie săritoare și unică potrivită atât fetiţelor, cât şi băieţilor, cărora le place mişcarea şi distracţia începând de la 12 luni. Produsul se poate folosi în 2 feluri, ca și un babytaxiu şi ca și o jucărie săritoare. Ursul maro, Pretty din desenele animate cu Masha şi ursul va oferi numeroase posibilităţi de joacă, mişcare şi distracţie.Mărimea jucăriei săritoare Smoby în formă de urs şi a babytaxiului este de 50*43*55 cm, înălţimea este de 55 cm.

Ursul se poate detaşa de suport, astfel acesta va deveni un babytaxiu minunat, deoarece picioarele ursului fabulos sunt şi roţi în acelaşi timp. Copii se vor putea juca cu babytaxiul unic şi fabulos atât în interior, cât şi în exterior. Mersul prin împingerea picioarelor va dezvolta musculatura şi motorica fină. Pentru o siguranţă mai mare, copilul se va putea  ţine de mânerul verde. În timpul mersului, scaunul ergonomic va oferi confort copiilor, astfel acesta garantează o distracţie îndelungată.

Joc de contruit Garaj F1 Abrick Écoiffier cu pistă de concurs şi 4 maşinuţe de la vârsta de 18 luni

Jucăria de construit, Garaj Abrick F1 a fost fabricată pentru fiecare iubitor de maşini şi pentru fiecare pasionat al concursurilor de maşini. Jucăria de construit din seria Abrick este un cadou minunat pentru băieţi de la vârsta de 18 luni. Jocul de construit cu pistă de concurs conţine tot ceea ce este nevoie de un concurs F1. Garajul F1 este dotat cu 3 etaje, care sunt conectate mecanic de un elevator. De asemenea, la fiecare nivel există un drum construit independent, iar pe drum în jos, maşinile se vor înclina în curbe. Pentru curse sunt pregătite cele 3 maşinuţe de curse de culoare roşu, portocaliu şi verde. În caz de, defecţiune le va sta la dispoziţie vehiculul galben de tractare.

Datorită garajului funcţional F1, datorită celor 4 maşini, pistei de curse, camerei, care va înregistra concursul, steagurilor de concurs, liniilor de sosire, lampei și altor accesorii, jucăria de construit, Abrick este o jucărie perfectă cu, care copii vor putea petrece un timp îndelungat. Fiecare componentă a jucăriei a fost realizată din material de plastic de calitate, fără colţuri și se poate combina cu alte cuburi Écoiffier Abrick. Părțile sale sunt ușor de montat și pot fi ușor de separat. Jucăria de construcție a copilului este de 64*34*32 cm.

Producătorii franţuzeşti Smoby şi Écoiffier se ocupă de fabricarea jucăriilor din material de plastic de calitate şi unice. Materialul de plastic folosit la fabricare este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp neted, plăcut şi moale la atingere. Procesul de fabricaţie este strict controlat, astfel fiecare produs, Smoby corespunde celor mai stricte standarde de siguranţă. Écoiffier oferă calitate la un preţ avantajos. Culorile vesele şi strălucitoare ale jucăriilor din plastic, Smoby vor dezvolta imaginaţia copiilor. Oferiţi-le copiilor aceste jucării minunate şi de calitate care se află într-un set la un preţ avantajos de la producătorii Smoby şi Écoiffier.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni50*27*44 cm
Inaltimea produsului55 cm
Lungime intreaga50 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,6 kg
Culoareamaro
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...