Set babytaxiu Ursuleţ 2in1 Smoby săltăreţ şi rotitor şi căsuţă roz dezvoltătoare de abilităţi Cotoons de la 12 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucărie fabulos, Smoby conţine un babytaxiu  Urs 2in1 şi o căsuţă cu forme pentru dezvoltarea abilităţilor, Cotoons. Jucăriile provin de la producătorul franţuzesc, Smoby, care se ocupă de fabricarea jucăriilor sigure şi de calitate. Jucăriile unice se pot achiziţiona într-un set la un preţ avantajos, aşadar nu numai copiilor va oferi bucurie, dar şi dumneavoastră, deoarece veţi putea economisi bani. Jucăriile se completează în culoare şi funcţionalitate şi vor deveni un decor în camera copiilor.

Babytaxiu Masha şi ursul 2in1 Smoby urs săritor şi rotativ de la vârsta de 12 luni

Babytaxiul Masha şi ursul în acelaşi timp este o jucărie săritoare și unică potrivită atât fetiţelor, cât şi băieţilor, cărora le place mişcarea şi distracţia începând de la 12 luni. Produsul se poate folosi în 2 feluri, ca și un babytaxiu şi ca și o jucărie săritoare. Ursul maro, Pretty din desenele animate cu Masha şi ursul va oferi numeroase posibilităţi de joacă, mişcare şi distracţie.Mărimea jucăriei săritoare Smoby în formă de urs şi a babytaxiului este de 50*43*55 cm, înălţimea totală este de 55 cm.

Ursul se poate detaşa de suport, astfel acesta va deveni un babytaxiu minunat, deoarece picioarele ursului fabulos sunt şi roţi în acelaşi timp. Copii se vor putea juca cu babytaxiul unic şi fabulos atât în interior, cât şi în exterior. Mersul prin împingerea picioarelor va dezvolta musculatura şi motorica fină. Pentru o siguranţă mai mare, copilul se va putea  ţine de mânerul verde. În timpul mersului, scaunul ergonomic va oferi confort copiilor, astfel acesta garantează o distracţie îndelungată.

Căsuţă cu forme pentru dezvoltarea abilităţilor Cotoons Smoby cu efecte sonore şi lumini de la vârsta de 12 luni roz

Căsuţa cu forme pentru dezvoltarea abilităţilor Smoby Cotoons are un design unic şi multicolor, care este o jucărie ideală pentru copii de la vârsta de 12 luni. Căsuţa este de culoare alb-roz, astfel este potrivită fetiţelor. Jucăria pentru dezvoltarea abilităţilor conţine 4 cuburi de diferite forme, pe care copilul le va aşeza în căsuţă prin găurile aflate deasupra căsuţei. Când cubul va cădea în căsuţă, aceasta va începe să lumineze şi să redea melodii, la fiecare cub va reda lumini şi efecte sonore diferite. Astfel copii vor face cunoştinţă cu suntele, melodiile, culorile şi luminile într-un mod jucăuş. Deasupra jucăriei se află un mâner practic, aşadar copii vor putea transporta cu ei jucăria lor preferată pentru dezvoltarea abilităţilor în excursii şi călătorii, la fel ca pe o valiză. 

Jucăria pentru dezvoltarea abilităţilor este foarte răspândită şi populară în întreaga lume, deoarece au un efect pozitiv asupra dezvoltării copiilor. Prin aşezarea cuburilor în găurile corepsunzătoare, copii îşi vor dezvolta inteligenţa, abilităţile motoricii fine. Prin numirea culorilor, formelor, imaginilor copii vor învăţa lucruri noi.  Jucăria pentru dezvoltarea abilităţilor va stimula copii prin intermediul a multor posibilităţi de joacă, ca astfel să-şi cunoască mediul înconjurător. Jucăria va dezvolta fantezia şi imaginaţia, în timp ce copii vor ghici întâmplări interesante cu figurinele Cotoons. Căsuţa este dotată cu uşiţe, care se pot deschide, prin care se pot scoate cuburile, sau prin uşă vor păşi în casă locuitorii fabuloşi. Căsuţă cu forme funcţionează cu 2 baterii LR44, care sunt incluse în pachet. Bateriile sunt potrivite pentru testare.

Producătorul franţuzesc, Smoby se ocupă cu fabricarea jucăriilor unice din material de plastic. Plasticul, din care sunt fabricate jucăriile Smoby este durabil, rezistent dar în acelaşi timp neted şi plăcut pentru mânuţele copiilor. Procesul de fabricare este strict controlat, astfel corespunde celor mai înalte standarde de siguranţă. Culorile vesele şi vii ale jucăriilor Smoby din plastic stimulează imaginaţia copiilor. Setul format dintr-un babytaxiu Urs şi căsuţă cu forme Cotoons va face fericit pe orice copil.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni50*43*55 cm
Inaltimea produsului55 cm
Dimensiunile ambalajului53*27*44 cm
Lungime intreaga50 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,6 kg
Culoareamaro
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...