Set babytaxiu Ursuleţ 2in1 Smoby săltăreţ şi rotitor şi cărucior adânc pentru păpuşă Frozen de la 12 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucărie Smoby pentru cei mai mici conţine un babytaxiu unic Urs şi un cărucior de jucărie Frozen. Jucăriile provin de la producătorul de calitate franţuzesc, Smoby. Pe babytaxiul Urs copii nu vor putea doar circula, dar se vor putea balansa şi roti. Acesta se va completa minunat cu căruciorul de jucărie Frozen pentru micile mămici. Împreună vor forma un întreg perfect, pe care acum vi-l oferim la un preţ avantajos.

Babytaxiu Masha şi ursul 2in1 Smoby urs săritor şi rotativ de la vârsta de 12 luni

Babytaxiul Urs 2in1 în acelaşi timp este o jucărie săritoare și unică potrivită atât fetiţelor, cât şi băieţilor, cărora le place mişcarea şi distracţia începând de la 12 luni. Produsul se poate folosi în 2 feluri, ca și un babytaxiu şi ca și o jucărie săritoare. Ursul maro, Pretty din desenele animate cu Masha şi ursul va oferi numeroase posibilităţi de joacă, mişcare şi distracţie.Mărimea jucăriei săritoare Smoby în formă de urs şi a babytaxiului este de 50*43*55 cm, înălţimea este de 55 cm.

Ursul se poate detaşa de suport, astfel acesta va deveni un babytaxiu minunat, deoarece picioarele ursului fabulos sunt şi roţi în acelaşi timp. Copii se vor putea juca cu babytaxiul unic şi fabulos atât în interior, cât şi în exterior. Mersul prin împingerea picioarelor va dezvolta musculatura şi motorica fină. Pentru o siguranţă mai mare, copilul se va putea  ţine de mânerul verde. În timpul mersului, scaunul ergonomic va oferi confort copiilor, astfel acesta garantează o distracţie îndelungată.

Culorile multiple, obrăjorul vesel vor dezvolta fantezia şi îi va tenta pe copii la mişcarea în aer liber. Babytaxiul şi jucăria săritoare este perfect pentru dezvoltarea capacităţii de echilibrarea, la întărirea musculaturii picioarelor, aşadar acesta este accesoriul unui joc activ. Cu ajutorul acestuia copii nu doar fizic se vor putea dezvolta, dar le va dezvolta şi fantezia. Babytaxiul şi jucăria săritoare 2in1 este un produs minunat pentru dezvoltarea mişcării. Jucăria s-a fabricat din material de plastic de calitate, rezistent şi durabil. pentru evitarea accidentării şi pentru o siguranţă mai mare, colţurile babytaxiului Urs 2in1 şi al jucăriei săritoare sunt rotunjite.

Cărucior adânc Frozen pentru păpuşă Smoby( mâner 58 cm) de la vârsta de 18 luni

Căruciorul adânc de jucărie, Frozen de la producătorul Smoby, este un produs modern pentru plimbarea păpuşii. Designul său minunat, în culoare de albastru-alb este decorat cu motivul fabulos al bine cunoscutelor prinţese din desenele animate Frozen și acesta va fura inima oricărei fetiţe. Datorită celor patru roți jucăria este rezistentă şi stabilă fiind foarte uşor de manevrat, iar mărimea sa este potrivită unei păpuşi de 42 cm. Înălţimea mânerului este de 58 cm. Căruciorul va reda un zâmbet pe chipul fiecărei fetiţe începând de la vârsta de 18 luni.

Căruciorul cu forma sa rotunjită are un parasolar albastru şi o pătură. Sub cărucior se află un spaţiu ideal pentru depozitarea accesoriilor care servesc la îngrijirea păpuşii. Fetițele vor putea folosi acest accesoriu ca şi un cărucior adânc şi tradiţional pentru păpuşă. Copii adoră să se joace cu păpuşile, cu mare plăcere le fac băiţă, le îmbracă, le hrănesc, le adorm sau le plimbă. În lumea copiilor, păpuşa va îndeplini rolul de prieten.

Producătorul franţuzesc, Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate şi unice. Materialul de plastic din care produsele Smoby sunt fabricate este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp neted, plăcut şi moale la atingere.  Procesul de fabricaţie este strict controlat, astfel toate produsele Smoby corespund celor mai stricte standarde de siguranţă. Culorile vesele şi vii ale jucăriilor din plastic, Smoby vor dezvolta fantezia copiilor. Babytaxiul vesel Urs şi căruciorul cu motivul fabulos şi minunat, Frozen va oferi bucurie fiecărui copil.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni50*43*55 cm
Inaltimea produsului55 cm
Dimensiunile ambalajului53*27*44 cm
Lungime intreaga50 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,6 kg
Culoareamaro
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...