Set babytaxiu Maestro II Balade Smoby cu leagăn şi tabletă interactivă Cotoons

Detalii privind produsul

Babytaxiul Maestro II Balade și Tabla interactivă pentru cei mai mici este un set minunat atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Lucrul special al babytaxiului este că se poate transforma în leagăn cu mișcare ușoară. În acest vehicul copii își pot exersa ambele activități preferate, mersul cu viteză pe babytaxiu și de asemenea legănarea. Jucăria pentru dezvoltarea abilităților pentru cei mai mici îl completează perfect, pe copii cu siguranță îi va fascina aceste jucării frumoase, iar pe părinți cele două jucării achiziționate la preț avantajos. Ambele jucării provin de la producătorul franțuzesc Smoby, împreună formează un set unic de jucărie pentru fiecare copil.

Babytaxiu Smoby cu leagăn Maestro II Balade de la vârsta de 6 luni

Babytaxiu, Smoby Maestro II Balade de culoare roșu-galben cu, claxon pe ghidon, care funcţionează cu baterie şi redă 3 melodii diferite. Babytaxiul crește împreună cu copilul dumneavoastră de la 6 luni până la 36 de luni. Babytaxiul este dotat cu un braț de conducere metalic, cu un mâner confortabil, care este montat pe cadrul leagănului astfel că, atunci când copilaşul este foarte mic, la 6 luni, părintele îl va putea legăna uşor în maşinuţă. Scaunul format ergonomiccentura de siguranța în 3 puncte și suportul de anti-cădere montat pe ambele părţi garantează siguranța copilului, iar tetiera oferă confort maxim.

Copilul de 8 luni se va bucura mai mult de distracţia în babytaxiu, la această vârstă va putea folosi şi claxonul electrnic. Picioarele mici se pot relaxa pe suportul larg pentru picioare. De la 10 luni copilul învață să umble, spătarul înalt din partea din spate a babytaxiului este și un premergător în acelaşi timp, este un mare ajutor pentru el. În acest timp suportul pentru picioare și brațul de împins se pot demonta. Copilul de 12 luni se poate urca singur pe mașinuță, îşi va putea da avânt singur și se va putea bucura de mersul cu viteză. Deplasarea confortabilă este asigurată de roțile de calitate.  Întregul babytaxiu este confortabil și sigur. Partea din faţă a babytaxiului este decorată cu o față zămbitoare şi veselă, iar telefonul de jucărie le va oferi, cu siguranţă, copiilor o mare bucurie. Babytaxiul este decorat cu abțibilduri. Accesoriile roz transmit bucurie. Dimensiunile acestuia sunt de 60*47*56 cm. Volanul se poate roti la un unghi de 30 de grade.

Tabletă pentru cei mai mici 2-in-1 Cotoons Smoby cu sunet şi cu lumină de la 12 luni

Dezvoltarea abilităților copilului are un efect foarte bun deja de la o etapă incipientă pentru dezvoltarea intelectuală mai târzie. Cu jucăria practică și distractivă ca și tableta Cotoons pentru cei mai mici de la producătorul Smoby într-adevăr va fi ușoară. Tableta de jucărie pentru copii este recomandată pentru copii de la 12 luni. La început tableta de jucărie se poate fixa pe pătuțul de bebe sau pe bara pătuțului de bebe. Datorită efectelor sonore și luminoase plăcute line copilul dumneavoastră se trezește într-un mediu plăcut, care va avea un efect calmant asupra lui. Aspectul colorat și vesel, designul jucăuș al tăblii de jucărie pentru cei mai mici îi va cuceri pe copii la prima vedere. Copilul dumneavoastră poate să descopere și să cunoască formele geometrice, culorile și poate să reacționeze și la unele efecte sonore. În cunoașterea lumii culorilor copilului dumenavoastră îi va fi de ajutor luminarea sensibilă LED. Tabla pentru copii a fost inspirată din serialul popular Smoby Cotoons al căror personaje le cunosc și le îndrăgesc copii din întreaga lume. 

Copii cu bucurie se avântă în descoperirea posibilităților date de tablă cu această jucărie pentru dezvoltarea abilităților, apasă butoanele, rotesc elicele dezvoltându-și astfel abilitățile motoricii fine. Culorile colorate stimulează fantezia copilului și în timpul dobândirii funcționării jucăriei interactive îi întărește să fie hotărâți. Efectele sonore îi îndeamnă pe copii la joacă veselă și melodiile plăcute le oferă un zâmbet pe obrazul lor. Este îndeajuns doar apăsarea butonului potrivit și instant se aud melodii plăcute. Tabla interactivă pentru copii strălucește într-o combinație de culoare minunată paste albastru, portocaliu și roz decorat cu eroii Cotoons. Aceasta este o jucărie unică și un cadou minunat pentru cei mai mici.  

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care fabrică timp de mai mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic și durabil, dar în același timp foarte plăcut și material din plastic neted. Acesta este un material din plastic neted la atingere. Jucăriile de la acest producător sunt sigure și nu-i pun în pericol pe copii dacă se joacă, deoarece toate colțurile acestora sunt rotunjite.  Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Procesul de fabricare în sine este strict controlat astfel că, jucăriile corespund celor mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni60*47*56 cm
Dimensiunile ambalajului39*38*63 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate4,32 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...