Set babytaxiu Bobby Car Neo Big roșie cu sunete, roți de cauciuc cu 3 straturi și spătar cu premergător cu șnur

Detalii privind produsul

Babytaxiu roșu mașinuță Bobby Car Neo cu sunete și spătar cu premergător cu șnur este o combinație frumoasă de jucării, care va impresiona toți băieții și fetițele de la 1 an. Setul de jucării este în oferta noastră la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copiii, ci și părinții care vor economisi semnificativ. Jucăriile din set se asortează atât la design cât și la culoare, ajută copilașii să-și dezvolte gândirea logică, imaginația și creativitatea. Jucăriile de la producătorul german BIG ascunde în sine un design original, de cea mai bună calitate, așa că cei jucăriile vor rezista ani de zile. 

Babytaxiu Bobby Car Neo BIG roşu cu sunet, cu roţi din cauciuc şi grilă bară faţă de la 12 luni

Babytaxiul Bobby Car Neo pentru copii este imitația unei mașini de lux, care strălucește într-un design unic de care copilașul dumneavoastră se va îndrăgosti la prima vedere. Babytaxiul este potrivit pentru vârstele 1-5 ani. Babytaxiul cu efectul său sonor îl va cuceri la prima vedere pe copilașul dumneavoastră, care va transforma fiecare călătorie într-una mai distractivă și mai interesantă. Formele rotunde ale babytaxiului mașinuță le oferă copiilor siguranță, scaunul său confortabil și culorile frumoase măresc mersul distractiv cu viteză. Designul de culoare roșu, claxonul funcționabil și grilă mare bară față precum cea reală-acestea sunt toate caracteristicile unice ale babytaxiului BIG, care îl fac mai unic față de celelalte babytaxiuri. În partea din spate a babytaxiului a fost realizat un suport pentru genunche astfel că, copii mai mari îl pot folosi ca și trotinetă. 

Babytaxiul Bobby Car Neo este cel mai modern babytaxiu de la producătorul german BIG. Babytaxiul în formă de mașinuță are o capacitate de greutate de 50 kg. Copii se vor îndrăgosti instant de la 12 luni datorită funcției sale precum cele reale și interesante, deoarece și claxonul redă sunet precum cel real. Culoarea babytaxiului este protejată împotriva razelor dăunătoare datorită filtrului UV. Roțile din cauciuc cu 3-straturi oferă o deplasare silențioasă pe drum. Acestea strălucesc în culoarea negru-alb și suprafața acestora este decorată cu inscripția mărcii BIG.

Spătar şi premergător pentru babytaxiu BIG New&Classic de la 12 luni

 • spătar și premergător pentru babytaxiurile BIG
 • suport pentru mers și condus
 • servește ca un sistem de frânare
 • înălțimea mânerului 40 cm
 • asamblare simplă
 • potrivit pentru copilașii de la 12 luni
 • produs de calitate germană

Frânghie de tractare BIG cu cârlig roşu pentru babytaxiu BIG de la 12 luni

 • frânghie de tractare pentru babytaxiul BIG
 • mâner confortabil pentru părinți
 • culoare roșie și galbenă strălucitoare
 • rezistentă la rupere
 • lungimea  frânghiei 172 cm
 • capacitate naximă admisă de 35 kg
 • culori protejate de stabilizatori UV

Jucăriile mărcii germane BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care este caracterizat prin putere, rezistență, masivitate - exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor astfel că, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Deisgn inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care îndeplinesc nevoile fiecărui copilaș-aceasta este marca BIG

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni57*30*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Lungime intreaga57 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,6 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...