Set babytaxiu Maestro Confort Smoby cu leagăn şi 3 maşinuţe Imagin Car Cotoons de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Maestro Confort și 3 bucăți de mașinuțe Cotoons împreună sunt  un set minunat  de jucărie, care este potrivit atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Avantajul babytaxiului este că se poate transforma cu o mișcare ușoară într-un leagăn. Astfel că sunt 2 jucării într-unulCăsuța pentru sortarea formelor va stârni atenția fiecărui copilaș mic și îi dezvoltă fantezia, logica și abilitatea sa de motorică fină. Prețul accesibil va fi o surpriză plăcută pentru părinții, iar pentru copii că vor primi 2 jucării în 1. Mașinuțele cu figurine vor stârni privirea fiecărui copilaș.  Jucării de la producătorul franțuzesc Smoby, care unește unicitatea franțuzească și frumusețea într-una. Într-adevăr fiecare copilaș va primi cu bucurie acest set minunat. 

Babytaxiu Maestro Confort cu leagăn şi volan electronic de la vârsta de 6 luni roșu

Babytaxiul Smoby Maestro Confort este un babytaxiu roșu-albastru petru copii. Babytaxiul este realizat în formă de mașinuță, dotată cu claxon pe volan, care funcționează cu baterie și redă 3 melodii diferite. Babytaxiul crește împreună cu copilașul dumneavoastră de la 6 până la 36 de luni. Babytaxiul este dotat cu un ghidon telescopic parental cu un mâner confortabil. Atunci când copilul are 6 luni, va folosi babytaxiul ca și un leagăn. Scaunul este format ergonomic, completat cu un scaun înălțat din textil căptușit, care la nevoie se poate spăla. Sub roțile din față și din spate se află elemente largi de siguranță, care împiedică răsturnarea babytaxiului. 

Cadrul de anticădere îl fixează sigur pe copilaș în scaun și în același timp îi oferă un sprijin confortabil. Pe cadrul de anticădere se află un telefon mobil de jucărie pentru bucuria copiilor. Siguranța copilașului este garantată de centura de siguranță în 3 puncte, care vor fixa umerii copilașului la scaun. Când copilașul are 8 luni atunci veți putea transporta copilașul ca și într-un cărucior. Piciorușele se odihnesc pe suportul lat pentru picioare și părintele va ghida babytaxiul cu ghidonul parental. Babytaxiul se poate folosi și ca premergător. Când copilul învață să umble cu ajutorul premergătorului poate să facă ușor primii pași. În acest timp suporturile pentru picioare și ghidonul parental se pot demonta. 

Fiecare element al babytaxiului se poate demonta ușor. Copilașul de un an este capabail deja să stea singur pe mașină și să-și dea avânt cu piciorușele. Roțile de calitate oferă o deplasare silențioasă și confortabilă. Întregul babytaxiu este format ergonomic astfel că, copilașul nu va obosi în babytaxiu nici după un timp îndelungat. Sub scaun este realizat un spațiu de depozitare unde copilașul își poate ascunde jucăriile sale preferate. 

Mașinuțe Smoby Car Cotoons, 3 bucăți, recomandate de la 12 luni

Setul de 3 mașinuțe Smoby Imagin Car sunt mașinuțe care se pot atașa una de cealaltă cu figurine Cotoons, care se pot scoate. Fiecare mașinuță contine o figurină Cotoons - zebra Punky care stă în mașina de culoare mov-alb, în mașina portocalie Tulip și în mașina maro-portocaliu ocupă loc tigrul, care sunt eroii desenului Cotoons de la producătorul Smoby. Dimensiunile mașinuțelor din plastic sunt 8*34*10 cm. Această jucărie unică cu siguranță îl va cuceri pe copilaș și se va juca cu aceasta pentru un timp îndelungat. Amabalajul conține 3 mașinuțe. Mașinuțele sunt de culori diferite. Cu această jucărie copilașul își dezvoltă abilitatea sa de motorică fină, fantezia. Aceasta este o jucărie sigură de la 12 luni. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică timp de mulți ani jucării din plastic de  cea mai bună calitate cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp un plastic foarte plăcut și neted. Acesta este un material de plastic neted la atingere. Jucăriile de la acest producător sunt sigure și nu-i pun în pericol pe copii dacă se joacă deoarece fiecare colț al acestora este rotunjit. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Procesul de fabricare în sine este strict controlat astfel că, jucăriile corespund celor mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană. Babytaxiul cuprinde multe gânduri inovative, deoarece copilul îl poate folosi ca babytaxiu sau și ca leagăn. Pe acesta îl completează frumos mașinuțele fabuloase cu figurinele Cotoons și împreună formează un set de jucărie perfect și la preț avantajos pentru copilașul dumneavoastră. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni60*47*56 cm
Dimensiunile ambalajului39*38*63 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate4,39 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...