Set bicicletă educativă cu coș Corolle Comfort Smoby și păpușa Luise cu 4 sunete și 3 melodii

Detalii privind produsul

Bicicleta de echilibru cu coșul Corolle Comfort și păpușa Luise cu 4 sunete și 3 melodii formează împreună un set frumos de jucării pentru toți copiii și în special fetele de la 18 luni. Pe cei mici îi așteptă o bicicletă educativă, cu care vor trăi multe momente fericite și o păpușă frumoasă cu trăsături grozave. Aceasta va deveni cel mai bun prieten al lor, îi va înveseli cu diverse sunete și melodii. Datorită coșului de pe bicicletă, o vor putea lua în fiecare excursie și vor putea merge în parc cu ea. Setul atemporal de jucării dezvoltă imaginația, creativitatea și, de asemenea, abilitățile de mișcare ale copiilor.

Bicicletă educativă cu coș Corolle Comfort Smoby cu structură metalică și cu scaun reglabil în înălțime de la 24 de luni

Bicicleta educativă Corolle Comfort este un mijloc de transport excepțional pentru fiecare copil năzdrăvan din atelierul producătorului franțuzesc Smoby, dar este recomandată mai ales fetițelor de la vârsta de 2 ani. Bicicleta educativă strălucește într-o combinație foarte frumoasă de roz-alb în timp ce întreaga structură metalică o decorează modele plăcute de floare. În partea din față a bicicletei educative se află un coș roz, care este potrivit pentru transportarea păpușii preferate de jucărie. Copii își dezvoltă cu bicicleta educativă echilibrul lor în timp ce fac sport activ. Bicicleta educativă crește împreună cu copilul dumneavoastră, dacă vine vremea copilul, care a dobândit rutina în mersul pe bicicleta de alergat, se va  așeza doar pe bicicleta cu pedale cu două roți și după puțină exersare deja pedalează cu aceasta. 

Scaunul confortabil format ergonomic se poate regla la o înălțime între 33-38 cm. Bicicleta educativă s-a fabricat din material de calitate și special, rulează pe roți EVA în care se unește silențiozitatea roților din cauciuc și durabilitatea roților din plastic. Astfel pe copil îl așteaptă o deplasare confortabilă și silențioasă. Producătorul s-a gândit și la practicitatea bicicletei educative și a dotat-o cu un cric pentru parcarea confortabilă. În timpul deplasării copilul dumneavoastră își poate odihni piciorușele în partea din mijloc a bicicletei educative. Dimensiunile acesteia sunt de 77*39*49 cm, înălțimea acesteia este de 49 cm. Greutatea bicicletei educative este de 2,7 kg astfel se încadrează în categoria ultra-ușoară, folosirea acesteia este ușoară, se poate ghida simplu. Diametrul roților este de 25 cm. 

Păpușă interactivă Bebe Calin Loving&Melodies Features Corolle cu 4 sunete și 3 melodii, ochi căprui clipitori 30 cm de la 18 luni

Minunata păpușă Bébé Calin Loving & Melodies Features din atelierul producătorului franțuzesc Corolle este o păpușă interactivă, care va încânta copilașii dvs. cu primele cuvinte și melodii frumoase. Suntem singurul e-shop de pe piață, care vă oferă această păpușă unică cu miros de vanilie, știe să vorbească, să redea 4 sunete și 3 melodii frumoase. Păpușa în pijama roz cu design frumos franțuzesc, are detalii incredibil de elaborate și va încânta copilașii de la 18 luni cu primele cuvinte mama, tata dar și cu un zâmbet frumos, sunetul sărutului și melodii, care vor distra copilașii, dar totodată îi va și calma.

Dintre funcțiile intercative nu pot lipsi caracteristicile faciale asimetrice, care o fac ca păpușa să pară umană și simpatică. Ochii căprui veseli ai păpușei Corolle, au un aspect foarte realist și în timpul somnului se închid, așa că joaca cu păpușile le va arăta copiilor cum să aibă grijă de un bebeluș adevărat. Datorită materialelor de cea mai bună calitate, designului perfect și expresiei amabile, copilul dvs. va crea o legătură puternică, cu această păpușă.

Compania franţuzească Smoby aduce copiilor jucării de top, cu un design original. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copiii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță. Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni77*40*49 cm
Inaltimea produsului49 cm
Dimensiunile ambalajului31*16*58 cm
Înălțimea scaunului33 - 38 cm
Lungime intreaga77 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,7 kg
RotiEVA wheels - Ø 25 cm
Culoarearoz
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...