Set babytaxiu maşinuţă Panther New Bobby Car BIG negru, volan interactiv cu sunet de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Panther New Bobby Car cu volan interactiv Ambulanță este un set rezistent de jucărie, care îi va oferi bucurie fiecărui copil de la 12 luni. Setul avantajos de jucărie se poate achiziționa acum la un preț redus astfel că, îi veți dărui copilașului dumneavoastră jucării de calitate de la producătorul german BIG timp în care veți putea și economisi. Jucăriile moderne cu design minunat s-au fabricat din materie primă de calitatea întâi care îi va distra pe copii pentru un timp îndelungat. Babytaxiul cu motiv panteră și cu volan electronic le va cuceri privirea copilașilor de la prima vedere.

Babytaxiu Mașină Panther BIG New Bobby Car cu, claxon și roți din cauciuc de la 12 luni negru

Babytaxiul pentru copii, Panther New Bobby Car este un babytaxiu fantastic de culoare neagră potrivit pentru fetițele de la 12 luni. Babytaxiul în formă de mașinuță are o capacitate de greutate de 50 kg. Designul acestuia ne amintește de o panteră și le va cuceri privirea copiilor la prima vedere datorită petelor precum cele reale, ochișorilor albaștrii vii și nasului simpatic. Babytaxiul-mașinuță este dotat cu claxon astfel că, prin designul ei se apropie mai mult de mașinuțele reale. Copii își întăresc de la o vârstă fragedă musculatura picioarelor pe babytaxiu și se va trezi în ei dragostea pentru mișcare. Sub volanul babytaxiului se află un spațiu mic de, depozitare unde copilașul dumneavoastră își va putea ascunde comorile mici. Mașinuța superbă rulează pe roți silențioase din cauciuc, care le oferă copiilor o deplasare confortabilă.

Babytaxiul, Panther pentru fetițe stimulează dezvoltarea corectă a șoldului, deoarece copilașul stă pe babytaxiu cu picioarele desfăcute. Volanul babytaxiului va orienta direcția de mers a mașinuței, pe care se află și un claxon. Scaunul babytaxiului BIG este format ergonomic și dispune de un certificat. Scaunul va funcționa și ca un suport pentru genunchi astfel că, copii mai mari vor putea folosi babytaxiul ca și o trotinetă. Mașinuța s-a fabricat cu tehnologia unică Blow Molding astfel că, jucăria drăguță este caracterizată prin putere și rezistență. Suprafața babytaxiului a fost tratată cu filtru UV pentru ca, culoarea frumoasă să rămână timp de mulți ani. Volanul se poate roti la un unghi de 30 de grade. 

Caracteristici

 • Babytaxiu în formă de mașinuță cu design panteră 
 • Cu claxon 
 • Spațiu secret de, depozitare pentru comori
 • Capacitatea de greutate 50 kg
 • Conectori pentru accesorii (pentru remorcă, cablu de tractare)
 • Copii mai mari îl vor putea folosi și ca o trotinetă
 • Potrivit de la 12 luni
 • Protecție împotriva răsturnării
 • Garanție de 3 ani 
 • Filtru special UV pentru protejarea culorilor
 • Scaun format ergonomic pentru dezvoltarea corectă a șoldului
 • Dimensiune de 57*30*39 cm

Volan interactiv Ambulanță BIG New&Classic&Next pentru babytaxiu cu sunet și lumină de la 12 luni

Volanul interactiv BIG Ambulanță este un accesoriu minunat pentru fiecare babytaxiu și îl va fascina pe fiecare copil de la 12 luni. Volanul în combinația de culori gri-negru îi va distra pe copii cu 8 sunete diferite. Acesta dispune și de un vitezometru și luminile vor transforma din vehicul o mașină de ambulanță precum cea reală. Acesta se poate fixa pe fiecare babytaxiu BIG Classic New și Next, la fel și pe tractoarele BIG. Butoanele sunt fabricare pentru degețelele copilașului. Ambalajul conține 3 baterii AAA, care sunt potrivite mai ales pentru testare așadar vă recomandăm să le schimbați cât mai curând. Volanul strălucește într-un design precum cel real astfel că, va cuceri privirea copiilor de la prima vedere. 

Cu ajutorul babytaxiului sau a tractorului copilașilor li-i se vor dezvolta abilitățile de mișcare, li-i se va întări musculatura pe, picioare și mâini. Copii vor fi mai aproape de lumea adulților în timp ce își conduc vehiculul lor. Copii s-ar bucura cu siguranță de un astfel de cadou minunat cu, care condusul nu va mai fi niciodată plictisitor. Desigur că, vehiculele rutiere nu sunt doar accesorii distractive și vehicule, care alungă plictiseala, ci este desigur de înțeles că, copii se vor putea distra cu astfel de jucării timp de multe ore. Cu acest volan interactiv fiecare călătorie va fi o experiență pentru copilaș.

Jucăriile de la marca germană BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care este caracterizat prin putere, rezistență, masivitate - și toate acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor astfel că, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care vor satisface nevoia fiecărui copilaș - aceasta este marca BIG. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni57*30*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Dimensiunile ambalajului59*28*31 cm
Lungime intreaga57 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,4 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareanegru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...