Set babytaxiu maşinuţă Panther BIG New Bobby Car negru şi remorcă cu starter de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul, Panther New Bobby Car și cablu de tractare cu demaror este un set frumos de jucărie care va oferi bucurie pentru fiecare copil, dar mai ales pentru fetițele de la 12 luni. Setul avantajos de jucărie este la un preț redus astfel că, îi veți putea dărui copilașului dumneavoastră jucării de calitate de la producătorul german BIG, timp în care veți putea și economisi. Jucăriile moderne cu design minunat s-au fabricat din materie primă de calitatea întâi și vor oferi numeroase clipe pentru copii. Babytaxiul cu motiv panteră şi remorcă cu demaror îi va distra pe copii pentru un timp îndelungat.

Babytaxiu Mașină Panther BIG New Bobby Car cu, claxon și roți din cauciuc de la 12 luni negru

Babytaxiul pentru copii, Panther New Bobby Car este un babytaxiu fantastic de culoare neagră potrivit pentru fetițele de la 12 luni. Babytaxiul în formă de mașinuță are o capacitate de greutate de 50 kg. Designul acestuia ne amintește de o panteră și le va cuceri privirea copiilor la prima vedere datorită petelor precum cele reale, ochișorilor albaștrii vii și nasului simpatic. Babytaxiul-mașinuță este dotat cu claxon astfel că, prin designul ei se apropie mai mult de mașinuțele reale. Copii își întăresc de la o vârstă fragedă musculatura picioarelor pe babytaxiu și se va trezi în ei dragostea pentru mișcare. Sub volanul babytaxiului se află un spațiu mic de, depozitare unde copilașul dumneavoastră își va putea ascunde comorile mici. Mașinuța superbă rulează pe roți silențioase din cauciuc, care le oferă copiilor o deplasare confortabilă.

Babytaxiul Panther pentru fetițe stimulează dezvoltarea corectă a șoldului, deoarece copilașul stă pe babytaxiu cu picioarele desfăcute. Volanul babytaxiului va orienta direcția de mers a mașinuței, pe care se află și un claxon. Scaunul babytaxiului BIG este format ergonomic și dispune de un certificat. Scaunul va funcționa și ca un suport pentru genunchi astfel că, copii mai mari vor putea folosi babytaxiul ca și o trotinetă. Mașinuța s-a fabricat cu tehnologia unică Blow Molding astfel că, jucăria drăguță este caracterizată prin putere și rezistență. Suprafața babytaxiului a fost tratată cu filtru UV pentru ca, culoarea frumoasă să rămână timp de mulți ani. Volanul se poate roti la un unghi de 30 de grade. 

Caracteristici

 • Babytaxiu în formă de mașinuță cu design panteră 
 • Cu claxon 
 • Spațiu secret de, depozitare pentru comori
 • Capacitatea de greutate 50 kg
 • Conectori pentru accesorii (pentru remorcă, cablu de tractare)
 • Copii mai mari îl vor putea folosi și ca o trotinetă
 • Potrivit de la 12 luni
 • Protecție împotriva răsturnării
 • Garanție de 3 ani 
 • Filtru special UV pentru protejarea culorilor
 • Scaun format ergonomic pentru dezvoltarea corectă a șoldului
 • Dimensiune de 57*30*39 cm

Remorcă BIG negru pentru babytaxiu BIG de la 12 luni 

Remorca, BIG Bobby Car Trailer este potrivită pentru copii de la 12 luni. Remorca strălucește în culoare neagră și s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent în Germania. Culoarea neagră a remorcii este dotată cu filtru UV ca să protejeze culoarea remorcii chiar și după un timp mai îndelungat de razele dăunătoare ale soarelui. 

Datorită construcției robuste și capacității de greutate de 25 kg copilașul va putea să-și ajute părintele să transporte cumpărăturile sau jucăriile, dar și nisipul în nisipar. Remorca se poate ridica vertical astfel că, marfa se va putea goli din ea. Remorca se poate fixa de babytaxiu cu un conector de siguranță. Roțile moi oferă o deplasare silențioasă și confortabilă.

Caracteristici

 • Roți silențioase și rezistente
 • De la 12 luni
 • Calitate și design german
 • Garanție de 3 ani
 • Nu conține părți mici și suprafețe ascuțite
 • Protejat cu filtru UV împotriva decolorărării
 • Stimulează imaginația și dezvoltă abilitățile motorice

Demaror electronic Smoby Car/Starter BIG pentru babytaxiul BIG

Pentru ca babytaxiul să fie perfect și autentic are nevoie de un demaror electronic muzical, care îi va cuceri garantat pe copii de la 12 luni. Demarorul redă 3 melodii diferite. Demarorul de culoare argintie funcționează cu 2 baterii, care sunt incluse în ambalaj. Sub volanul babytaxiului se află o deschizătură ascunsă unde trebuie conectat demarorul. Accesoriul ambalajului este o cheie de rezervă. Culoarea demarorului este dotată cu un filtru UV împotriva razelor dăunătoare de soare UV.

Jucăriile de la marca germană BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care este caracterizat prin putere, rezistență, masivitate - și toate acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor astfel că, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care vor satisface nevoia fiecărui copilaș - aceasta este marca BIG. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni57*30*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Dimensiunile ambalajului59*28*31 cm
Lungime intreaga57 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,4 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareanegru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...