Set babytaxiu maşinuţă Next Bobby Car BIG roşu cu volan interactiv de curse cu sunet de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Next Bobby Car BIG și volanul interactiv de curse cu sunet este un set minunat de jucărie cu jucării precum cele reale pentru fiecare copil, dar mai ales pentru băieții de la 12 luni, cărora le place lumea mașinilor și a concursurilor de mașini. Setul de jucărie avantajos se poate achiziționa acum la un preț redus astfel că, îi veți putea dărui copilașului dumneavoastră jucării de calitate de la producătorul german BIG timp în care veți putea și economisi. Jucăriile moderne cu design minunat s-au fabricat din materie primă de calitatea întâi și îi va distra pe copii pentru mult timp. Jucăriile din set se completează în design și culoare și formează baza distracției pentru un timp îndelungat. 

Babytaxiu pentru copii mașinuță Next Bobby Car BIG cu sunet și lumină de la 12 luni roșu-gri

Babytaxiul pentru copii, Next Bobby Car este imitaţia unei maşini de lux, care are un design unic și de care copii se vor îndrăgosti la prima vedere. Chiar din prima clipă aceasta îl va fascina pe copilul dumneavoastră cu efectele sale luminoase, care vor transforma fiecare călătorie într-una mai distractivă şi mai interesantă. Formele babytaxiului sunt rotunjite și astfel oferă siguranță maximă celor mici, iar scaunele confortabile și culorile atractive intensifică experiența călătoriei. Combinația de culori roșu-gri, efectele de lumini reale şi claxonul sunt niște caracteristici unice ale babytaxiului BIG, care îl scot în evidență față de alte produse asemănătoare. În partea din spate babytaxiul are un sprijin pentru genunchi și astfel copii îl vor putea folosi și ca o trotinetă.

Babytaxiul, Next Bobby Car pentru copii este cel mai modern babytaxiu fabricat de producătorul german BIG. Babytaxiul este potrivit începând de la vârsta de 12 luni. Efectele sonore şi luminoase îi vor distra pe copii. Capacitatea de greutate a babytaxiului în formă de maşinuţă este  de maxim 50 kg. Copii cu vârsta de la 12 luni se vor îndrăgosti de el datorită funcţiilor sale interesante şi asemănătoare celor reale.Farurile din față se aprind, în plus și claxonul redă sunete precum cele reale. Claxonul funcționează cu 2 baterii AAA, care nu sunt incluse în ambalaj. Babytaxiul BIG este de culoare roșu și gri. Babytaxiul este protejat de razele dăunătoare ale soarelui datorită filtrului UV şi babytaxiul s-a fabricat cu tehnologia Blow Molding. 

Caracteristici

 • Babytaxiu cu efecte sonore și luminoase pentru copii
 • Faruri în față, care luminează
 • Cu, claxon
 • Capacitatea de greutate 50 kg
 • Conectori pentru accesorii (remorcă, frânghie de tractare)
 • Cei mari îl vor folosi ca o trotinetă
 • Potrivit de la 12 luni
 • Protecție împotriva răsturnării
 • Folosire interioară și exterioară
 • Garanție de 3 ani
 • Filtru special UV pentru protejarea culorilor
 • Scaun format ergonomic pentru dezvoltarea corectă a șoldului
 • Produs german de calitate

Volan interactiv BIG cu efecte sonore şi de lumini pentru babytaxiul BIG New&Classic de la vârsta de 12 luni

Volanul interactiv BIG este un accesoriu perfect pentru babytaxiul BIG. Volanul de jucărie îi va fascina copilașii de la 12 luni. Volanul este de culoare neagră, iar după apăsare redă diferite sunete. Are un vitezometru, semnalizare, un buton care indică necesitatea servisului și a alimentării, claxon. Poate fi conectat la babytaxiurile BIG din colecția Classic și, de asemenea, la babytaxiurile din colecția New. Volanul interactiv pentru copii completează perfect babytaxiul BIG, fapt pentru care este mult mai distractiv și mai interesant pentru fiecare copil.

Jucăriile de la marca germană BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care este caracterizat prin putere, rezistență, masivitate - și toate acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor astfel că, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care vor satisface nevoia fiecărui copilaș - aceasta este marca BIG. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni57*30*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Dimensiunile ambalajului59*28*31 cm
Lungime intreaga57 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,5 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Rotirubber
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Culoarearoșu
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...