Set babytaxiu maşinuţă Next Bobby Car BIG roşu şi remorcă ovală neagră şi maşinuţă mini de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Next Bobby Car BIG și remorca neagră cu mașină mini este un set minunat de jucărie cu jucării și sunt precum cele reale potrivit pentru fiecare copil de la 12 luni, căruia îi plac mașinile și lumea mașinilor de curse. Setul avantajos de jucărie se poate achiziționa acum la un preț redus astfel că, îi puteți oferi copilașului dumneavoastră jucării de calitate de la producătorul german BIG, timp în care veți putea și economisi. Jucăriile moderne cu un design minunat s-au fabricat din materie primă de calitatea întâi, care îi va distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile din set se completează prin design și culoare și formează baza distracției îndelungate. 

Babytaxiu pentru copii mașinuță Next Bobby Car BIG cu sunet și lumină de la 12 luni roșu-gri

Babytaxiul pentru copii, Next Bobby Car este imitaţia unei maşini de lux, care are un design unic și de care copii se vor îndrăgosti la prima vedere. Chiar din prima clipă aceasta îl va fascina pe copilul dumneavoastră cu efectele sale luminoase, care vor transforma fiecare călătorie într-una mai distractivă şi mai interesantă. Formele babytaxiului sunt rotunjite și astfel oferă siguranță maximă celor mici, iar scaunele confortabile și culorile atractive intensifică experiența călătoriei. Combinația de culori roșu-gri, efectele de lumini reale şi claxonul sunt niște caracteristici unice ale babytaxiului BIG, care îl scot în evidență față de alte produse asemănătoare. În partea din spate babytaxiul are un sprijin pentru genunchi, astfel copii îl vor putea folosi și ca o trotinetă.

Babytaxiul, Next Bobby Car pentru copii este cel mai modern babytaxiu fabricat de producătorul german BIG. Babytaxiul este potrivit începând de la vârsta de 12 luni. Efectele sonore şi luminoase îi vor distra pe copii. Capacitatea de greutate a babytaxiului în formă de maşinuţă este  de maxim 50 kg. Copii cu vârsta de la 12 luni se vor îndrăgosti de el datorită funcţiilor sale interesante şi asemănătoare celor reale.Farurile din față se aprind, în plus și claxonul redă sunete precum cele reale. Claxonul funcționează cu 2 baterii AAA, care nu sunt incluse în ambalaj. Babytaxiul BIG este de culoare roșu și gri. Babytaxiul este protejat de razele dăunătoare ale soarelui datorită filtrului UV şi babytaxiul s-a fabricat cu tehnologia Blow Molding. 

Caracteristici

 • Babytaxiu cu efecte sonore și luminoase pentru copii
 • Faruri în față, care luminează
 • Cu, claxon
 • Capacitatea de greutate 50 kg
 • Conectori pentru accesorii (remorcă, frânghie de tractare)
 • Cei mari îl vor folosi ca o trotinetă
 • Potrivit de la 12 luni
 • Protecție împotriva răsturnării
 • Folosire interioară și exterioară
 • Garanție de 3 ani
 • Filtru special UV pentru protejarea culorilor
 • Scaun format ergonomic pentru dezvoltarea corectă a șoldului
 • Produs german de calitate

Remorcă BIG negru pentru babytaxiu BIG de la 12 luni 

Remorca, BIG Bobby Car Trailer este potrivită pentru copii de la 12 luni. Remorca strălucește în culoare neagră și s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent în Germania. Culoarea neagră a remorcii este dotată cu filtru UV ca să protejeze culoarea remorcii chiar și după un timp mai îndelungat de razele dăunătoare ale soarelui. 

Datorită construcției robuste și capacității de greutate de 25 kg copilașul va putea să-și ajute părintele să transporte cumpărăturile sau jucăriile, dar și nisipul în nisipar. Remorca se poate ridica vertical astfel că, marfa se va putea goli din ea. Remorca se poate fixa de babytaxiu cu un conector de siguranță. Roțile moi oferă o deplasare silențioasă și confortabilă.

Caracteristici

 • Roți silențioase și rezistente
 • De la 12 luni
 • Calitate și design german
 • Garanție de 3 ani
 • Nu conține părți mici și suprafețe ascuțite
 • Protejat cu filtru UV împotriva decolorărării
 • Stimulează imaginația și dezvoltă abilitățile motorice

Maşinuţă pentru copii New Mini Bobby BIG cu propulsie cu lungime de 8 cm de la vârsta de 12 luni roşu

Maşinuţa cu propulsie, New Mini Bobby provine de la producătorul german BIG și este imitația exactă a babytaxiului classic, BIG New Bobby Car. Maşinuţa de curse bine detailată s-a fabricat cu precizie și are culoarea roşie cu accesorii albe. New Mini Bobby funcționează prin așa-numita tracţiune pull-back- deci este o maşinuţă tradiţională cu propulsie. Aceasta funcționează foarte simplu, trebuie doar să o trageţi în spate şi cursa în masă poate să și înceapă. Maşinuţa este potrivită pentru copii de la un an. Marca BIG oferă siguranţă prin produsele sale, iar materia primă folosită este nedăunătoare sănătăţii, astfel că, acestea sunt și ecologice.Nu vă faceţi griji dacă copilaşul va pune maşinuţa în gură- deoarece datorită materialelor de calitate, nu se eliberează nicio substanță dăunătoare.

Jucăriile de la marca germană BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care este caracterizat prin putere, rezistență, masivitate - și toate acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor astfel că, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care vor satisface nevoia fiecărui copilaș - aceasta este marca BIG. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni57*30*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Dimensiunile ambalajului59*28*31 cm
Lungime intreaga57 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,5 kg
Greutate copil maxima50 kg
Rotirubber
ObservaţieBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...