Set babytaxiu maşinuţă Next Bobby Car BIG roşu şi husă de protecţie pentru pantofi cadou de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul, Next Bobby Car BIG și husă de protecţie pentru pantofi cadou este un set minunat de jucărie potrivit pentru fiecare copil de la 12 luni, care îşi doresc să se mândrească în faţa prietenilor cu un babytaxiu minunat propriu completat cu accesorii superbe. Setul avantajos de jucărie se poate achiziționa acum la un preț redus astfel că, îi puteți oferi copilașului dumneavoastră jucării de calitate de la producătorul german BIG, timp în care veți putea și economisi. Jucăriile moderne cu un design minunat s-au fabricat din materie primă de calitatea întâi, care îi va distra pe copii pentru un timp îndelungat. 

Babytaxiu pentru copii mașinuță Next Bobby Car BIG cu sunet și lumină de la 12 luni roșu-gri

Babytaxiul pentru copii, Next Bobby Car este imitaţia unei maşini de lux, care are un design unic și de care copii se vor îndrăgosti la prima vedere. Chiar din prima clipă aceasta îl va fascina pe copilul dvs. cu efectele sale luminoase, care vor transforma fiecare călătorie într-una mai distractivă şi mai interesantă. Formele babytaxiului sunt rotunjite și astfel oferă siguranță maximă celor mici, iar scaunele confortabile și culorile atractive intensifică experiența călătoriei. Combinația de culori roșu-gri, efectele de lumini reale şi claxonul sunt niște caracteristici unice ale babytaxiului BIG, care îl scot în evidență față de alte produse asemănătoare. În partea din spate babytaxiul are un sprijin pentru genunchi, astfel copii îl vor putea folosi și ca o trotinetă.

Babytaxiul, Next Bobby Car pentru copii este cel mai modern babytaxiu fabricat de producătorul german BIG. Babytaxiul este potrivit începând de la vârsta de 12 luni. Efectele sonore şi luminoase îi vor distra pe copii. Capacitatea de greutate a babytaxiului în formă de maşinuţă este  de maxim 50 kg. Copii cu vârsta de la 12 luni se vor îndrăgosti de el datorită funcţiilor sale interesante şi asemănătoare celor reale.Farurile din față se aprind, în plus și claxonul redă sunete precum cele reale. Claxonul funcționează cu 2 baterii AAA, care nu sunt incluse în ambalaj. Babytaxiul BIG este de culoare roșu și gri. Babytaxiul este protejat de razele dăunătoare ale soarelui datorită filtrului UV. Babytaxiul s-a fabricat cu tehnologia Blow Molding. 

Caracteristici

 • Babytaxiu cu efecte sonore și luminoase pentru copii
 • Faruri în față, care luminează
 • Cu, claxon
 • Capacitatea de greutate 50 kg
 • Conectori pentru accesorii (remorcă, frânghie de tractare)
 • Cei mari îl vor folosi ca o trotinetă
 • Potrivit de la 12 luni
 • Protecție împotriva răsturnării
 • Folosire interioară și exterioară
 • Garanție de 3 ani
 • Filtru special UV pentru protejarea culorilor
 • Scaun format ergonomic pentru dezvoltarea corectă a șoldului
 • Produs german de calitate

Husă de protecţie pentru încălțăminte Shoe-Care BIG de la 12 luni

Husa de protecție pentru pantofi pentru copii Shoe-Care BIG este perfectă pentru fiecare copil de la 12 luni. Husele de protecție pentru pantofi sunt flexibile și s-au fabricat din material de plastic moale și datorită închiderii se va adapta la forma pantofilor între mărimile 21-27. Datorită acestui material pantofii copilașului dumneavoastră năzdrăvan vor fi protejați perfect. Pe babytaxiu copii nu prea au grijă de pantofi, nu-i protejează, vor frâna și accelera puternic și se vor distra. O astfel de, distracție va distruge repede pantofii astfel că, producătorul german BIG a fabricat husele speciale pentru protecția pantofilor pentru babytaxiu. 

Husele de protecție pentru pantofi Shoe-Care BIG au o talpă nealunecoasă astfel că, copii dumneavoastră sunt protejați în timpul mersului cu babytaxiul, dar și în timpul plimbării. Materialul din plastic de calitate nu lasă urme sau dungi pe, pardoseală astfel că, părinții pot sta liniștiți. Husa de protecție pentru pantofi se poate curăța ușor și o veți putea încălța instantaneu pe pantofii copilașului dumneavoastră.

Jucăriile de la marca germană BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care este caracterizat prin putere, rezistență, masivitate - și toate acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor astfel că, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care vor satisface nevoia fiecărui copilaș - aceasta este marca BIG. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni57*30*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Dimensiunile ambalajului59*28*31 cm
Lungime intreaga57 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,5 kg
Greutate copil maxima50 kg
Rotirubber
ObservaţieBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...