Set babytaxiu Masha şi ursul Smoby 2in1 săltăreţ şi rotitor şi aeroport Vroom Planet cu maşinuţă de la 12 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucărie, Smoby, la un preţ avantajos, este format dintr-un babytaxiu Masha şi ursul 2in1 împreună cu aeroportul Vroom Planet cu maşinuţă şi elicopter. Jucăriile se vor completa perfect prin culoare şi funcţionalitate și vor cuceri copii într-o clipă. Jucăriile provin de la producătorul franţuzesc Smoby, care garantează siguranța jucăriilor. Setul minunat Smoby nu va cuceri doar privirea copiilor, ci și  dumnevoastră veţi putea economisi bani datorită preţului său avantajos.

Babytaxiu Masha şi ursul 2in1 Smoby urs săritor şi rotativ de la vârsta de 12 luni

Babytaxiul Masha şi ursul în acelaşi timp este o jucărie săritoare și unică da la producătorul franţuzesc, Smoby și este potrivită atât fetiţelor, cât şi băieţilor, cărora le place mişcarea şi distracţia și astfel  este potrivită copiilor începând de la 12 luni. Produsul se poate folosi în 2 feluri, ca un babytaxiu şi o jucărie săritoare. Ursul maro, Pretty din desenele animate cu Masha şi ursul va oferi numeroase posibilităţi de joacă, mişcare şi distracţie. Copilul va sta confortabil pe spatele ursului pus într-un scaun roşu, iar cu ajutorul picioruşelor el va putea sări sus-jos. Ursul  care sare și se rotește este  ataşat de suportul verde, care este decorat cu imaginea preferată şi populară Masha şi ursul.

Mărimea jucăriei săritoare Smoby în formă de urs şi a babytaxiului este de 50*43*55 cm, înălţimea totală este de 55 cm. Ursul se poate detaşa de suport, astfel acesta va deveni un babytaxiu minunat, deoarece roţile ursului fabulos sunt şi roţi în acelaşi timp. Copii se vor putea juca cu babytaxiul unic şi fabulos atât în interior, cât şi în exterior. Mersul prin împingerea picioarelor va dezvolta musculatura şi motorica fină. Pentru o siguranţă mai mare, copilul se va putea  ţine  de mânerul galben. În timpul mersului, scaunul ergonomic va oferi confort copiilor, astfel acesta garantează o distracţie îndelungată.

Aeroport de jucărie Vroom Planet Smoby cu maşină mecanică şi elicopter de la vârsta de 18 luni

Aeroportul minunat, Vroom Planet cu lift, maşinuţă şi elicopter aparţine de producătorul Smoby. Aeroportul cu etaj este dotat cu elemente mecanice mobile- barieră, care se poate deschide, completată de o pistă de aterizare şi un turn de control cu lift, care la nevoie va transporta maşina în sus şi în jos. Seria de jucării aeroport, Vroom Planet se poate ataşa la alte produse- la autostradă şi garaj. Alte accesorii ale aeroportului sunt maşinuţa Vroom Planet şi elicopterul, al căror design drăguţ este dat de faţa lor veselă şi zâmbitoare. Roţile vehiculelor mici se rulează uşor, iar datorită mărimii lor şi cele mai mici mânuţe le vor putea prinde.

Producătorul franţuzesc Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor din material de plastic de calitate şi unice. Materialul de plastic folosit la fabricare este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp neted, plăcut şi moale la atingere. Culorile vesele şi strpălucitoare ale jucăriilor din plastic Smoby vor dezvolta fantezia copiilor. La sfârşitul procesului de fabricaţie va sta produsul, care corespunde celor mai stricte standarde de siguranţă. Setul,format dintr-un babytaxiu inspirat din desenele animate Masha şi ursul şi un aeroport, Vroom Planet, va reda un zâmbet pe chipul fiecărui copilaş, deci nu staţi nicio clipă pe gânduri şi oferiţi –le bucurie copiilor prin achiziţionarea acestuia.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni50*43*55 cm
Inaltimea produsului55 cm
Dimensiunile ambalajului53*27*44 cm
Lungime intreaga50 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,6 kg
Culoareamaro
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...