Set babytaxiu Maestro Confort Smoby cu leagăn şi figurină Cotoons cu telecomandă de la 6 luni

Detalii privind produsul

Set babytaxiu Maestro Confort și skateboarder Cotoons împreună sunt un set foarte drăguț de jucărie, care este potrivit atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Avantajul babytaxiului este că se poate transforma cu o mișcare ușoară într-un leagăn. Astfel că sunt 2 jucării într-unul. Jucăria skateboarder-ul cu telecomandă va stârni atenția fiecărui copilaș . Prețul accesibil va fi o surpriză plăcută pentru părinții, iar pentru copii că vor primi 2 jucării în 1. Jucăria skateboarder cu telecomandă va stârni privirea fiecărui copilaș.  Jucării de la producătorul franțuzesc Smoby, care unește unicitatea franțuzească și frumusețea într-una. Într-adevăr fiecare copilaș va primi cu bucurie acest set minunat. 

Babytaxiu Maestro Confort cu leagăn şi volan electronic de la vârsta de 6 luni roșu

Babytaxiul Smoby Maestro Confort este un babytaxiu roșu-albastru petru copii. Babytaxiul este realizat în formă de mașinuță, dotată cu claxon pe volan, care funcționează cu baterie și redă 3 melodii diferite. Babytaxiul crește împreună cu copilașul dumneavoastră de la 6 până la 36 de luni. Babytaxiul este dotat cu un ghidon telescopic parental cu un mâner confortabil. Atunci când copilul are 6 luni, va folosi babytaxiul ca și un leagăn. Scaunul este format ergonomic, completat cu un scaun înălțat din textil căptușit, care la nevoie se poate spăla. Sub roțile din față și din spate se află elemente largi de siguranță, care împiedică răsturnarea babytaxiului. 

Cadrul de anticădere îl fixează sigur pe copilaș în scaun și în același timp îi oferă un sprijin confortabil. Pe cadrul de anticădere se află un telefon mobil de jucărie pentru bucuria copiilor. Siguranța copilașului este garantată de centura de siguranță în 3 puncte, care vor fixa umerii copilașului la scaun. Când copilașul are 8 luni atunci veți putea transporta copilașul ca și într-un cărucior. Piciorușele se odihnesc pe suportul lat pentru picioare și părintele va ghida babytaxiul cu ghidonul parental. Babytaxiul se poate folosi și ca premergător. Când copilul învață să umble cu ajutorul premergătorului poate să facă ușor primii pași. În acest timp suporturile pentru picioare și ghidonul parental se pot demonta. 

Fiecare element al babytaxiului se poate demonta ușor. Copilașul de un an este capabail deja să stea singur pe mașină și să-și dea avânt cu piciorușele. Roțile de calitate oferă o deplasare silențioasă și confortabilă. Întregul babytaxiu este format ergonomic astfel că, copilașul nu va obosi în babytaxiu nici după un timp îndelungat. Sub scaun este realizat un spațiu de depozitare unde copilașul își poate ascunde jucăriile sale preferate. Mașinuța roșie-albastră este decorată cu o decorațiune fină, veselă, care îi accentuează mai mult designul de copil al acesteia. 

Skateboarder Wabap Cotoons cu telecomandă de la vârsta de 24 luni

Skateboarder cu telecomandă figurina fabuloasă Cotoons Wabap pentru cei mai mici. Acesta într-o combinație foarte frumoasă de culori verde-portocaliu funcționează cu baterii. Telecomanda a fost fabricată pentru mânuțele mici. Roțile se deplasează minunat pe orice tip de suprafață netedă. Dimensiunile skateboarder-ului sunt de 16*9*18 cm. Colțurile acestuia sunt sigur rotunjite. Figurina cu telecomandă se poate deplasa în față și în spate. Această jucărie drăguță este recomandată de la vârsta de 24 de luni.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică timp de mulți ani jucării din plastic de  cea mai bună calitate cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp un plastic foarte plăcut și neted. Acesta este un material de plastic neted la atingere. Jucăriile de la acest producător sunt sigure și nu-i pun în pericol pe copii dacă se joacă deoarece fiecare colț al acestora este rotunjit. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Babytaxiul cuprinde multe gânduri inovative, deoarece copilul îl poate folosi ca babytaxiu sau și ca leagăn. Skateboarder-ul cu telecomandă Wabap Cotoons completează minunat babytaxiul și împreună formează un set minunat la un preț rezonabil. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni60*47*56 cm
Dimensiunile ambalajului39*38*63 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate4,39 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...