Set babytaxiu Maestro II Balade Smoby cu leagăn şi căsuţă cu forme Cotoons de la 6 luni

Detalii privind produsul

Set babytaxiu Maestro II Balade și scaun pentru baie Cotoons este un set unic de jucărie realizat în culoare roz recomandat mai ales prințeselor mici. Ambele jucării provin de la producătorul franțuzesc Smoby, împreună formează un set unic de jucărie pentru fiecare copilaș. Lucrul special al babytaxiului este că, se poate transforma cu o mișcare ușoară într-un leagăn sau premergător și nu în ultimul rând este dotat și cu un  mâner de împins. Căsuța cu forme de sortat cu motivul Cotoons îl completează foarte frumos. Pe copilaș cu siguranță îl vor fascina aceste jucării, iar pe părinți cele două jucării achiziționate la preț avantajos. 

Babytaxiu cu leagăn Maestro II Balade Fille Smoby de la vârsta de 6 luni roz

Babytaxiu roz Smoby Maestro II Balade Fille cu claxon pe volan, care funcționează cu baterie și redă 3 melodii diferite. Babytaxiul crește împreună cu copilașul dumneavoastră de la 6 până la 36 de luni. Babytaxiul este dotat cu un ghidon metalic cu un mâner confortabil, leagănul este montat pe un suport astfel când copilașul este foarte micuț, are 6 luni, părintele îl poate legăna ușor în mașinuță. Siguranța copilașului este garantată de scaunul format ergonomic, centura de siguranță în 3 puncte și cadrul de anticădere montat pe cele două părți, iar tetiera confortul deplin.

La 8 luni copilașul se bucură mai mult de distracția în babytaxiu, la această vârstă va putea folosi și claxonul electronic. Piciorușele se pot odihni pe suportul lat pentru picioare. Copilașul de 10 luni învață să umble, spătarul și premergătorul într-unul, care se află în partea din spate a babytaxiului sunt un ajutor mare pentru el. În acest timp suporturile pentru picioare și mânerul de împins se pot demonta. Copilașul de 12 luni poate să urce singur pe mașinuță, își poate da avânt singur și să se bucure de mersul cu viteză. Roțile de calitate asigură deplasarea confortabilă. Întregul babytaxiu este confortabil și sigur. Partea din față a babytaxiului este decorată cu un obrăjor zâmbitor vesel și telefonul de jucărie cu siguranță oferă o mare bucurie pentru copil. Babytaxiul este decorat cu abțibilduri. Accesoriile roz reflectă bucurie. Dimensiunile sunt de 60*47*56 cm. Volanul se poate roti lateral la un unghi de 30 de grade. 

Căsuţă roz Smoby cu forme de sortat Cotoons de la 12 luni

Căsuța Smoby cu forme de sortat Cotoons este o jucărie didactică, care ajută la dezvoltarea copilașului. Aceasta este potrivită de la vârsta de 12 luni. Aceasta este într-o combinație de culoare foarte frumoasă de culoare alb-roz, care este potrivită mai ales pentru prințesele mici. Această jucărie didactică conține 4 cuburi de diferite forme și culori, pe care copilașul le va așeza în căsuță prin deschizăturile de pe acoperișul căsuței. După așezarea cuburilor potrivite aceasta va începe să lumineze și să redea melodii vesele. Aceasta este o jucărie minunată pentru cei mai mici astfel că vor învăța într-un mod jucăuș unele forme, culori, sunete. Pe căsuță se află și un mâner practic astfel că, copilașul îl poate duce cu el confortabil oriunde.

Jucăriile didactice sunt foarte răspândite și jucării populare în lume, deoarece au un efect foarte bun asupra dezvoltării copiilor. Așezarea cuburilor în găurile corecte copilul își dezvoltă inteligența și abilitățile motorice fine. Prin denumirea formelor, culorilor, copii vor cunoaște o lume nouă în jurul lor, vor stârni fantezia copiilor, vor inventa întâmplări despre figurinele Cotoons. Această căsuță funcționează cu 2 baterii LR44 (baterie plată buton), care sunt incluse în ambalaj. Bateriile sunt în ambalaj pentru testare, trebuie cât mai repede schimbate. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică timp de mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp un plastic foarte plăcut și neted. Acesta este un material de plastic neted la atingere. Jucăriile de la acest producător sunt sigure și nu-i pun în pericol pe copii dacă se joacă deoarece fiecare colț al acestora este rotunjit. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Procesul de fabricare în sine este strict controlat astfel că, jucăriile corespund celor mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană. Babytaxiul Maestro II Balade cu leagăn, ghidon și premergător este alegerea perfectă pentru copilașul dumneavoastră, deoarece este un dispozitiv perfect de mișcare pentru copilașul dumneavoastră. Căsuța cu forme de sortat îmbogățită cu sunet și lumină completează foarte frumos babytaxiul de fetițe. Acest set de jucărie este visul fiecărei prințese și este foarte avantajos și la preț.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni60*47*56 cm
Dimensiunile ambalajului39*38*63 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate4,32 kg
Culoarearoz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...