Set babytaxiu Bubble Go Smoby cu copertină şi premergător pentru dezvoltătoare de abilităţi Cotoons cu cuburi de la 6 luni

Detalii privind produsul

Setul babytaxiul Smoby Bubble Go cu efecte luminoase și sonore și premergătorul Cotoons este un set fantastic de jucărie recomandat fiecărei prințese mici de la 6 luni. Premergătorul este un accesoriu minunat la primii pași ai copiilor. Ambele jucării provin de la producătorul franțuzesc Smoby, împreună formează un set unic de jucărie pentru fiecare copil. Aceste jucării sunt realizate într-o culoare foarte frumoasă de roz, sunt minunate pentru prințesa mică. Plimbarea cu babytaxiul va fi distractivă și confortabilă în același timp, parasolarul protejează pe copilaș de razele dăunătoare UV. Copii mai mici se joacă cu premergătorul colorat, care îi distrează pe copii cu efecte sonore și luminoase. Prețul avantajos al setului va fi o surpriză plăcută pentru dumneavoastră. Cu acest set copilul dumneavoastră va primit două jucării distractive, iar dumneavoastră veți putea și economisi. 

Babytaxiu Bubble Go File 2in1 cu parasolar şi efecte sonore de la vârsta de 6 luni roz

Babytaxiul Smoby Bubble Go este o noutate inovativă printre babytaxiuri, care este potrivit atât pentru folosirea în exterior, cât și pentru interior. Babytaxiul mașinuță roz 2în1 se poate regla într-un mod foarte ușor la nevoile copilului. Acesta este potrivit pentru prințesa mică de la 6 luni atunci când face cunoștință cu lumea din jurul ei. Copilul stă în scaun confortabil și în siguranță și părintele ghidează babytaxiul. Ghidarea babytaxiului cu mânerul metalic parental este ușoară și confortabilă. Mânerul parental este dotat și cu un suport practic de sticlă ca sticla mică de biberon să fie la îndemână. Datorită parasolarului roz drăguț, decorat cu rândunici îl protejează pe copilaș de razele dăunătoare UV. La nevoie se poate și demonta ușor. 

Scaunul este format ergonomic ca copilul să nu obosească nici în timpul călătoriei îndelungate. Siguranța este garantată de centura de siguranță în 3 puncte, care îl fixează pe copilaș în scaun. Pe copilaș îl va preocupa cu siguranță claxonul electronic muzical montat pe ghidon dacă s-a plictisit de călătoria lungă. Butoanele colorate și care luminează intermitent ale claxonului stimulează fantezia copilului. Claxonul funcționează cu baterie, care este accesoriul ambalajului (sunt potrivite pentru testare). La un an babytaxiul prințesei mici se poate deja transforma într-un babytaxiu clasic mașinuță. Fetița va trăi multă distracție cu babytaxiul și nu în ultimul rând devoltă abilitatea sa de mișcare, îi întărește musculatura. Sub scaun este format un spațiu minunat de depozitare. Bubble Go File a fost fabricat în culori foarte frumoase de fetițe roz și alb. Dimensiunile acestuia: 63*35*55 cm. 

Premergător Cotoons Smoby cu cuburi, efecte sonore şi luminoase de la vârsta de 12 luni roz

Premergătorul didactic Smoby Cotoons este o jucărie fantastică multifuncțională pentru cele mai mici prințese de la vârsta de 12 luni. Construcția premergătorului este stabilă, roțile garantează călătoria confortabilă și silențioasă.  În mijlocul roților a fost fabricat un buton de frânare. Premergătorul a fost fabricat în așa fel încât să îi ofere o siguranță deplină copilașului la primii lui pași. Înălțimea premergătorului este de 47 cm. Pe lângă aceasta este o jucărie minunată și distractivă, care luminează și redă melodii. Accesoriul premergătorului sunt cuburile colorate pe care copilașul le va așeza în deschizăturile, care se află în partea din față a premergătorului în timp ce jucăria cântă și luminează. În partea superioară  a jucăriei se află butoane, care se pot mișca și roți zimțate astfel că, dacă copilașul se va plictisi de plimbarea cu premergătorul atunci doar va frâna și se va juca mai departe cu, cuburile sau cu butoanele. 

Premergătorul și jucărie didactică în același timp este decorat cu figurine fabuloase Cotoons are un efect vesel asupra celor mai mici. Jucăriile fabricate pe, premergător dezvoltă inteligența copilului. Copii urmăresc cu atenție cum reacționează jucăriile la atingerile, apăsările lor. Li-i se dezvoltă motorica fină și abilitățile manuale, gândirea logică. Cu formele colorate copii vor cunoaște și lumea culorilor. Dimensiunea: 51*43*47 cm. Prin folosirea premergătorului copilașului i-i se întărește musculatura și nu în ultimul rând își va dezvolta echilibrul. Premergătorul în culoare plăcută de roz îl va primi cu bucurie fiecare prințesă mică.  

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care produce timp de mulți ani jucării din plastic de cea mai bună calitate cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp material din plastic foarte plăcut și neted. Acesta este un material din plastic neted la atingere. Jucăriile de la acest producător sunt sigure și nu-i pun în pericol pe copii dacă se joacă, deoarece fiecare colț al acestora este rotunjit. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Babytaxiul Bubble Go File cu multe funcții este o jucărie irezistibilă și în același timp un accesoriu auxiliar de mișcare pentru fiecare copil. Cu premergătorul educativ copii vor învăța mai repede să umble și nu în ultimul rând se dezvoltă într-un mod distractiv. Folosirea multiplă a acestor jucării garantat oferă bucurie și pentru prințesa dumneavoastră mică. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni63*35*55 cm
Dimensiunile ambalajului68*39*38 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,50 kg
Culoarearoz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...