Set babytaxiu maşină Fulda Bobby Car BIG remorcă şi husă protecţie pentru pantofi Shoe-Care de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul negru Bobby Classic Fulda cu remorcă și husă pentru protecția pantofilor este un set minunat de jucărie pentru copii mici. Ambele jucării sunt recomandate de la vârsta de 12 luni. Fiecărui copil îi place să meargă cu viteză cu mașina de curse, acest babytaxiu este primul accesoriu rutier minunat pentru copii.

Babytaxiu Fulda New Bobby BIG cu bară de protecţie de la vârsta de 12 luni negru

Babytaxiul BIG Bobby Classic este alegerea minunată pentru copilul dumneavoastră. Babytaxiul s-a fabricat în culoare neagră cu decoraţii roşii. Acest babytaxiu este potrivit de la 12 luni, capacitatea de greutate este de 50 kg. Pe acest babytaxiu unic copilașul își va putea întări musculatura de la picioare, își va dezvolta abilitățile motorice și de mișcare. Mașinuța Bobby Classic este potrivită pentru copii până la 3 ani. Cu volanul babytaxiului copilașul va putea ghida mașinuța. Volanul mașinuței se poate roti până la un unghi de 30 de grade. Sub volan, copilașul va putea ascunde dulciurile preferate, dar acolo trebuie atașate și elementele complementare, ca de ex. demarorul electronic, sirena,..., pe care le puteți achiziționa din magazinul nostru online. Volanul mașinuței este dotat și cu un claxon, care funcționează. 

Suprafața babytaxiului este dotată cu un filtru UV ca să-și mențină culorile vii pentru un timp îndelungat. Roțile extra silenţioase ale babytaxiului Bobby Classic s-au fabricat din cauciuc, aderă perfect pe asfalt.Materialele folosite nu sunt dăunătoare sănătății, sunt reciclabile. Fiecare colț al babytaxiului este rotunjit astfel că, pericolul de accidentare este minim. Scaunul babytaxiului este format ergonomic, este foarte confortabil pentru copii. Copilașul stă pe pe babytaxiu cu, coapsele larg deschise astfel că i-i se va dezvolta corect șoldul. Copii mai mari vor putea folosi babytaxiul ca și o trotinetă, iar datorită mașinuței formate ergonomic copii își vor putea da avânt cu un picior, iar cu celălalt vor îngenunchia pe scaun. În partea din față a babytaxiului se află un conector, unde se pot conecta accesoriile BIG, ca de ex. remorca, frânghia de tractare...etc. Marca BIG oferă 3 ani de garanție pentru produsele sale.

Remorcă BIG negru pentru babytaxiu BIG de la 12 luni 

Remorca, BIG Bobby Car Trailer este potrivită pentru copii de la 12 luni. Remorca strălucește în culoare neagră și s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent în Germania. Culoarea neagră a remorcii este dotată cu filtru UV ca să protejeze culoarea remorcii chiar și după un timp mai îndelungat de razele dăunătoare ale soarelui. 

Datorită construcției robuste și capacității de greutate de 25 kg copilașul va putea să-și ajute părintele să transporte cumpărăturile sau jucăriile, dar și nisipul în nisipar. Remorca se poate ridica vertical astfel că, marfa se va putea goli din ea. Remorca se poate fixa de babytaxiu cu un conector de siguranță. Roțile moi oferă o deplasare silențioasă și confortabilă.

Caracteristici

  • Roți silențioase și rezistente
  • De la 12 luni
  • Calitate și design german
  • Garanție de 3 ani
  • Nu conține părți mici și suprafețe ascuțite
  • Protejat cu filtru UV împotriva decolorărării
  • Stimulează imaginația și dezvoltă abilitățile motorice

Husă de protecţie pentru pantofi Shoe-Care BIG 

Husa de protecţie de culoare negru universal pentru încălţămintea, Shoe-Care este perfectă pentru fiecare copil de la 12 luni, care nu vor putea fi dezlipiți de pe babytaxiul lor. Husele de protecţie s-au fabricat din material de plastic flexibil şi moale, iar catarama practică se va potrivi la forma pantofilor între mărimile 21-27

Datorită acestui material pantofii copilașului dumneavoastră năzdrăvan vor fi perfect protejați. Cu babytaxiul copii nu prea au grijă de pantofii lor, nu îi protejează, frânează puternic cu piciorușele, prind viteză și se distrează. O astfel de distracție le va distruge repede pantofii astfel că, producătorul german BIG a fabricat husele speciale pentru protejarea pantofilor pentru babytaxiu. Producătorul BIG oferă 3 ani de garanție pentru produsele sale. 

Jucăriile mărcii germane BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care este caracterizat prin putere, rezistență, masivitate - și toate acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor astfel că, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care vor satisface fiecare nevoie a copilașului - aceasta este marca BIG. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni58*31*38 cm
Inaltimea produsului38 cm
Dimensiunile ambalajului59*27*23 cm
Lungime intreaga58 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,3 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareanegru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...