Set babytaxiu Bobby Car Neo Big roșie cu sunete, roți de cauciuc cu 3 straturi și remorcă cu volan cu sunete și lumini

Detalii privind produsul

Babytaxiu roșu mașinuță Bobby Car Neo cu sunete și remorcă cu volan cu sunete și lumini este o combinație frumoasă de jucării, care va impresiona toți băieții și fetițele de la 1 an. Setul de jucării este în oferta noastră la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copiii, ci și părinții care vor economisi semnificativ. Jucăriile din set se asortează atât la design cât și la culoare, ajută copilașii să-și dezvolte gândirea logică, imaginația și creativitatea. Jucăriile de la producătorul german BIG ascunde în sine un design original, de cea mai bună calitate, așa că cei jucăriile vor rezista ani de zile. 

Babytaxiu Bobby Car Neo BIG roşu cu sunet, cu roţi din cauciuc şi grilă bară faţă de la 12 luni

Babytaxiul Bobby Car Neo pentru copii este imitația unei mașini de lux, care strălucește într-un design unic de care copilașul dumneavoastră se va îndrăgosti la prima vedere. Babytaxiul este potrivit pentru vârstele 1-5 ani. Babytaxiul cu efectul său sonor îl va cuceri la prima vedere pe copilașul dumneavoastră, care va transforma fiecare călătorie într-una mai distractivă și mai interesantă. Formele rotunde ale babytaxiului mașinuță le oferă copiilor siguranță, scaunul său confortabil și culorile frumoase măresc mersul distractiv cu viteză. Designul de culoare roșu, claxonul funcționabil și grilă mare bară față precum cea reală-acestea sunt toate caracteristicile unice ale babytaxiului BIG, care îl fac mai unic față de celelalte babytaxiuri. În partea din spate a babytaxiului a fost realizat un suport pentru genunche astfel că, copii mai mari îl pot folosi ca și trotinetă. 

Babytaxiul Bobby Car Neo este cel mai modern babytaxiu de la producătorul german BIG. Babytaxiul în formă de mașinuță are o capacitate de greutate de 50 kg. Copii se vor îndrăgosti instant de la 12 luni datorită funcției sale precum cele reale și interesante, deoarece și claxonul redă sunet precum cel real. Culoarea babytaxiului este protejată împotriva razelor dăunătoare datorită filtrului UV. Roțile din cauciuc cu 3-straturi oferă o deplasare silențioasă pe drum. Acestea strălucesc în culoarea negru-alb și suprafața acestora este decorată cu inscripția mărcii BIG.

Remorcă ovală BIG pentru babytaxiul New&Classic&Neo&Next&Scooter de la 12 luni roșie

Remorcă ovală Big Bobby Trailer este compatibilă cu fiecare babytaxiu BIG Bobby Cars- New, Classic, Neo, Next și Scooter. Remorca roșie rotunjită este recomandată de la 12 luni. Dimensiunea acesteia este de 49*29*21 cm, capacitatea de greutate 25 kg. Datorită structurii robuste și capacității de greutate.  copilașul îl poate ajuta pe, părinte să transporte cumpărăturile sau chiar jucăriile, dar și nisipul. Remorca ovală se poate așeza vertical astfel că, din aceasta se poate goli marfa. Remorca se poate fixa cu un conector de siguranță de babytaxiu. Roțile moi oferă o deplasare silențioasă și confortabilă.

Culoarea vie roșie a remorcii este dotată cu filtru UV ca și după un timp mai îndelungat să protejeze culoarea remorcii față de razele dăunătoare. Materialele folosite nu sunt dăunătoare sănătății, sunt reciclabile.  Tehnologia nouă de fabricare garantează rezistența înaltă a Bobby Trailer-ului astfel că le oferă copiilor o joacă sigură. Fiecare colț al remorcii este rotunjit, care reduce posibila șansă de rănire. Dimensiunile remorcii sunt de 59*37*18 cm, lungimea sa este de 59 cm iar înălțimea de 18 cm.

Volan interactiv BIG babytaxiu BIG roşu-negru de la 12 luni

Volanul interactiv BIG este potrivit pentru fiecare babytaxiu BIG Bobby Car. Acest volan cu efecte sonore și luminoase va transforma fiecare babytaxiu într-o mașinuță profesională. Volanul BIG în combinația de culori roșu-negru s-a fabricat în stilul Formula 1. Cu șuruburile aflate în ambalaj se va putea fixa ușor pe babytaxiu. Butoanele sunt fabricate pentru degețelele mici ale copilului. Butoanele On/Off ale volanului se activează cu efecte sonore tipice unei mașini de curse. Prin pornirea indexelor nu se pot auzi doar efecte sonore, ci butoanele aflate pe volan vor lumina pe, partea aleasă. Pentru confort copilașul va putea porni radio-ul, care redă BIG Bobby Car Song.

Dacă șoferul mic vrea să atragă privirile atunci trebuie doar să apese claxonul de pe volanul interactiv. Dacă copilașul va părăsi babytaxiul atunci va apăsa butonul de închidere centralizată ca și pe mașinile reale astfel că, babytaxiul este protejat de furt. Copilașul va folosi cu siguranță butonul de avarii, care redă efecte sonore. Cu ajutorul butonului de telefon copilașul "va putea suna acasă" că va întârzia la cină.

Jucăriile mărcii germane BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care este caracterizat prin putere, rezistență, masivitate - exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor astfel că, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Deisgn inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care îndeplinesc nevoile fiecărui copilaș-aceasta este marca BIG

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni57*30*39 cm
Inaltimea produsului39 cm
Lungime intreaga57 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,6 kg
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...