Babytaxiu roz Bubble Go cu melodii Smoby și cărucior pentru păpuşă cu premergător 2in1 MiniKiss de la 6 luni

Detalii privind produsul

Setul babytaxiul Bubble Go Smoby și căruciorul de jucărie-premergătorul MiniKiss sunt jucării excepționale pentru îmbogățirea setului prințesei dumneavoastră mici. Babytaxiul Bubble Go Smoby crește împreună cu copilașul dumneavoastră, căruciorul MiniKiss pentru păpușa de jucărie servește ca un premergător pentru primii lor pași siguri. Prețul avantajos al setului de jucărie va fi o surpriză plăcută. Datorită setului îi puteți dărui copilașului dumeavoastră în același timp două jucării în timp ce și economisiți. Ambele jucării provin de la producătorul franțuzesc Smoby, care unește în jucăriile sale unicitatea franțuzească și simțul frumuseții. Aceste două jucării într-adevăr formează un set unic de jucărie pentru bucuria fiecărui copil. 

Babytaxiu Bubble Go File 2in1 cu parasolar şi efecte sonore de la vârsta de 6 luni roz

Babytaxiul Smoby Bubble Go este o noutate inovativă printre babytaxiuri, care este potrivit atât pentru folosirea în exterior, cât și pentru interior. Babytaxiul mașinuță roz 2în1 se poate regla într-un mod foarte ușor la nevoile copilului. Acesta este potrivit pentru prințesa mică de la 6 luni atunci când face cunoștință cu lumea din jurul ei. Copilul stă în scaun confortabil și în siguranță și părintele ghidează babytaxiul. Ghidarea babytaxiului cu mânerul metalic parental este ușoară și confortabilă. Mânerul parental este dotat și cu un suport practic de sticlă ca sticla mică de biberon să fie la îndemână. Datorită parasolarului roz drăguț, decorat cu rândunici îl protejează pe copilaș de razele dăunătoare UV. La nevoie se poate și demonta ușor. 

Scaunul este format ergonomic ca copilul să nu obosească nici în timpul călătoriei îndelungate. Siguranța este garantată de centura de siguranță în 3 puncte, care îl fixează pe copilaș în scaun. Pe copilaș îl va preocupa cu siguranță claxonul electronic muzical montat pe ghidon dacă s-a plictisit de călătoria lungă. Butoanele colorate și care luminează intermitent ale claxonului stimulează fantezia copilului. Claxonul funcționează cu baterie, care este accesoriul ambalajului (sunt potrivite pentru testare). La un an babytaxiul prințesei mici se poate deja transforma într-un babytaxiu clasic mașinuță. Fetița va trăi multă distracție cu babytaxiul și nu în ultimul rând devoltă abilitatea sa de mișcare, îi întărește musculatura. Sub scaun este format un spațiu minunat de depozitare. Bubble Go File a fost fabricat în culori foarte frumoase de fetițe roz și alb. Dimensiunile acestuia: 63*35*55 cm. 

Premergător pentru copii și cărucior pentru păpușă 2în1 Minikiss Smoby de la vârsta de 12 luni

Căruciorul de jucărie MiniKiss și premergător într-unul MiniKiss este un accesoriu minunat auxiliar și jucărie pentru copii de la 12 luni. Înălțimea mânerului este de 47 cm. Copilul dumneavoastră îl poate folosi ca un cărucior de jucărie, care este stabil și solid și se poate și sprijini de acesta. Astfel că, copii în timpul jocului își pot întări piciorușele. Primele roți ale căruciorului de jucărie și premergător sunt dotate cu o frână practică, care împiedică răsturnarea și rularea jucăriei atunci căruciorul de jucărie se deplasează încet. După deblocarea frânei roțile rulează deja ușor și fetița dumneavoastră poate să pornească la plimbare uc păpușa ei preferată de jucărie.Premergătorul și căruciorul sunt potrivite pentru păpușa de 42 cm.

La siguranța copilului dumneavoastră contribuie roțile așezate la o distanță potrivită una de cealaltă, care asigură folosirea căruciorului fără accident. Căruciorul de jucărie MiniKiss este în formă ovală astfel că, este foarte sigur pentru copilașul dumneavoastră. Formele sale rotunjite vor face aspectul jucăriei într-unul unic. Căruciorul de jucărie este de culoare roz, cu alb și combinat cu mânerul de împins, dar și cu roțile acestuia cu detalii verzi. Produsele Smoby sunt de înaltă calitate, dispun și de certificat de calitate europeană. Joaca cu păpușa are un rol important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. 

Produsul s-a fabricat din material de plastic de înaltă calitate și rezistent. Acestea într-unul sunt foarte plăcute și netede la atingere. Smoby este o marcă renumită franțuzească, care se ocupă de fabricarea jucăriilor nedăunătoare sănătății, de calitate. O păpușă de jucărie poate fi și prietenul imaginar al copilului dumneavoastră cu, care poate să formeze în jurul lui o lume proprie. Acesta face cunoștință cu sentimentele umane și în timp ce îi imită pe adulți îmbracă rolul de mamă. Dimensiunile căruciorului de jucărie sunt de 47*47*46 cm. Acesta este o jucărie unică și un accesoriu auxiliar într-unul la primii pași ai copilului dumneavoastră. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni63*35*55 cm
Dimensiunile ambalajului68*39*38 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,54 kg
ObservaţieBattery: 3 x LR44/AG13 - 1,5V
Culoarearoz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...