Set babytaxiu Bubble Go Smoby cu copertină şi premergător dezvoltătoare de abilităţi Cotoons de la 6 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul cu efect sonor și luminos Bubble Go și premergător Cotoons este un set fantastic pentru băieți. Ambele jucării provin de la producătorul franțuzesc Smoby, împreună formează un set unic de jucărie pentru fiecare copil. Babytaxiul cu parasolar nu va fi doar distractiv pentru copilașul dumneavoastră, ci îl va proteja și împotriva razelor dăunătoare de soare în timpul plimbării. Premergătorul didactic cu elemente colorate şi mobile stimulează fantezia copilaşului. Părintele va aprecia cu siguranță că, va primi 2 jucării la preț avantajos.

Babytaxiu Bubble Go Smoby 2in1 cu parasolar şi sunet de la vârsta de 6 luni albastru

Babytaxiul Smoby Bubble Go este o inovație printre babytaxiuri, iar datorită roților late din cauciuc de calitate este potrivit pentru folosirea atât în interior, cât și în exteriorBabytaxiul și mașinuța 2in1 se poate regla printr-o mișcare ușoară la nevoile copilașului dumneavoastră. Acesta este potrivit de la 6 luni atunci când copii încep să cunoască lumea din jurul lor. În acest timp copilașul stă confortabil și în siguranță în scaun și părintele ghidează babytaxiul. Cu ajutorul mânerului de împins metalic puternic ghidarea babytaxiului este foarte ușoară.  Partea ghidonului este dotată cu suport pentru sticlă.

Datorită parasolarului copilașul este protejat în timpul plimbării de razele dăunătoare UV. La nevoie acesta se poate și demonta. Scaunul este format ergonomic pentru ca timpul petrecut în scaun să fie cât mai confortabil pentru copilaș. Siguranța este garantată de centura de siguranță în 3 puncte. Copilașul se va bucura cu siguranță de elementele claxonului electronic colorat Activity, fixat pe ghidon, care dezvoltă fantezia copilașului. Elementele sunt parte din ambalaj.

La vârsta de un an copilul este îndeajuns de mare ca babytaxiul Bubble Go 2in1 să fie transformat într-o mașinuță. Copilașul va petrece cu mașinuța foarte mult timp distractiv, nu în ultimul rând aceasta va dezvolta musculatura copilului, dezvoltă abilitățile de mișcare. Sub scaunul babytaxiului se află un spațiu practic de, depozitare unde copii își vor putea ascunde jucăriile preferate. Babytaxiul Bubble Go 2in1 s-a fabricat din material de plastic de calitate, rezistent la, lovituri, care garantează rezistența jucăriei în timp. Acesta s-a fabricat în combinația foarte frumoasă de culori albastru și verde

Premergător Cotoons Smoby cu, cuburi, lumini şi melodii de la 12 luni

Premergătorul didactic Smoby Cotoons este o jucărie fantastică multifuncțională pentru cei mai mici prințișori de la vârsta de 12 luni. Construcția premergătorului este stabilă, roțile garantează călătoria confortabilă și silențioasă. În mijlocul roților a fost fabricat un buton de frânare. Premergătorul a fost fabricat în așa fel încât să îi ofere o siguranță deplină copilașului la primii lui pași. Înălțimea premergătorului este de 47 cm. Pe lângă aceasta este o jucărie minunată și distractivă, care luminează și redă melodii. Accesoriul premergătorului sunt cuburile colorate pe care copilașul le va așeza în deschizăturile, care se află în partea din față a premergătorului în timp ce jucăria cântă și luminează. În partea superioară  a jucăriei se află butoane, care se pot mișca și roți zimțate astfel că, dacă copilașul se va plictisi de plimbarea cu premergătorul atunci doar va frâna și se va juca mai departe cu, cuburile sau cu butoanele. 

Premergătorul și jucărie didactică în același timp este decorat cu figurine fabuloase Cotoons are un efect vesel asupra celor mai mici. Jucăriile fabricate pe, premergător dezvoltă inteligența copilului. Copii urmăresc cu atenție cum reacționează jucăriile la atingerile, apăsările lor. Li-i se dezvoltă motorica fină și abilitățile manuale, gândirea logică. Cu formele colorate copii vor cunoaște și lumea culorilor. Dimensiunea: 51*43*47 cm. Prin folosirea premergătorului copilașului i-i se întărește musculatura și nu în ultimul rând își va dezvolta echilibrul. Premergătorul în culoare plăcută de albastru este visul fiecărui copil. 

Smoby este un producător renumit franţuzesc, care timp de ani lungi fabrică jucăriile din plastic de cea mai bună calitate cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în acelaşi timp plastic foarte plăcut şi neted. Acesta este un plastic neted la atingere. Jucăriile de la acest producător sunt sigure şi nu îi va pune în pericol pe copii dacă se joacă, deoarece fiecare colţ este rotunjit. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor. Procesul de fabricare este strict controlat astfel că, jucăriile corespund celor mai înalte cerinţe de siguranţă. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe, piața europeană. Babytaxiul Bubble Go cu ghidon este alegerea perfectă pentru copilaşul dumneavoastră. Jucăria premergătorul didactic completează foarte frumos babytaxiul pentru băieţi. Acest set de jucărie este visul fiecărui prinţ mic şi este avantajos şi la preţ.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni63*35*55 cm
Inaltimea produsului55 cm
Dimensiunile ambalajului68*39*38 cm
Lungime intreaga63 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,5 kg / 7,2 kg
ObservaţieBattery: 3 x 1,5V, LR44/AG13
Culoareaalbastru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...