Set atelier pentru asamblări cu rampă de lansare Maşini 3 Smoby și camion electronic Mack Truck

Detalii privind produsul

Tânjește copilul dvs. după propriiul atelier de lucru, unde să-și poată menține mașinile preferate? Setul atelierului cu rampă de lansare Maşini 3 Smoby și camion electronic Mack Truck, este un set de jucării atemporale, care se asortează între ele într-o combinație de culori, roșu și negru și sunt potrivite pentru copii de la 3 ani. Setul avantajos de jucării va mulțumi părinții, cu prețul promoțional, iar copii se vor bucura de calitatea jucăriilor cu care se vor juca în timpul serilor lungi de iarnă. Cu jucăriile în set se pot juca mai mulți copii, frați și prieteni, dezvoltându-și abilitățile și aptitudinile. 

Atelier de lucru pentru copii Maşini 3 Bricolo center Smoby cu pistă pentru sărit, cu maşinuţă asamblabilă şi cu 94 de accesorii

Atelierul de lucru, Smoby Cars 3 Bricolo center este o jucărie perfectă pentru micii mecanici auto şi pentru piloţii de curse. Întreaga masă de lucru şi maşinuţa s-au fabricat din material de plastic de calitate, dar şi neted pentru mânuţele copiilor. Această masă de lucru este o noutate a producătorului Smoby și  va deveni jucăria preferată a băieţilor. Masa de lucru stă pe 4 picioare, care sunt întărite, aşadar masa este puternică şi stabilă. Masa este de culoare roşu, gri şi negru. Sub suprafaţa de lucru se află un raft practic, unde meseriaşul îşi va putea ţine uneletele şi alte jucării. Masa de  lucru are o pantă de alunecare, iar la capătul acesteia se află o mică denivelare și mașina va sări astfel că, concursul va fi unul perfect.

De pe suprafaţa de lucru nu poate lipsi nici garajul maşinuţei de curse legendare Fulgerul McQueen din desenele animate populare, Disney Cars 3, care sunt foarte cunoscute în rândul copiilor. O parte a  mesei de lucru este un panou roşu, unde micul meseriaş îşi va putea atârna uneltele folosite ca să îi fie tot timpul la îndemână. Pe cele 2 părţi ale  panoului se află spații mici pentru depozitarea pieselor mici. Accesoriile, care sunt importante pentru micul mecanic auto se vor putea pune în partea de jos a panoului în  spațiul de depozitare, care se poate deschide.  Masa de lucru conţine o şurubelniţă, un cleşte combinat, fierestrău, ciocan, instrumente care sunt esenţiale micilor mecanici auto. Cu ajutorul uneltelor copii îşi vor putea monta singuri maşinuţa lor legendară, Fulgerul McQueen.

Camion pentru copii Maşini 3 Truck Smoby electronic cu sunet şi lumină, cu maşinuţă asamblabilă şi cu 2 scule

Camionul Smoby Mac Truck şi maşinuţa McQueen Cars 3 alcătuiesc un set, care conţine două vehicule cu motivul fabulos şi popular Cars 3 potrivit băieţilor de la vârsta de 3 ani. Camionul Mc Truck cu efecte sonore şi luminoase se poate deschide pe ambele părţi laterale, astfel maşinuţa de curse Fulger McQueen va avea un garaj perfect în timpul curselor. În partea din spate se află o rampă, astfel că maşinuţa poate aluneca în siguranţă de pe camion. Funcţiile electronice îl vor face mai interesant, ca de exemplu simularea  de coliziuni, butonul de pornire şi indicatorul  pentru alimentare. Copilul va găsi 2 unelte în partea din dreapta a cadrului camionului. În partea stângă se află staţia de benzină care va transforma jucăria într-una mai reală. Copilul va putea ţine în mână camionul în formă de valiză, deoarece în partea superioară a acestuia se află mânere, astfel că, îl va putea transporta oriunde cu el. Setul de maşină este un cadou ideal pentru toți băieții, cărora le plac maşinile rapide şi cărora le place să se joace pentru un timp îndelungat cu maşinile. Jucăria funcţionează cu 2 baterii AA/LR6, care sunt incluse în ambalaj.

Smoby, o companie franțuzească, care produce jucării din plastic de cea mai bună calitate pentru copii de diferite categorii de vârstă. Platicul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, moale și neted pentru degetele copilului, oferind astfel o atingere catifelată. Toate jucăriile de la Smoby au margini rotunjite pentru a vă menține copiii în siguranță și împotriva rănirii în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor și totodată, vor fascina fiecare copil mic.

Doprava nad 39€ RO
Descriere tehnică
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha